- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én megtettem. Budapesti jól menő cégemet otthagytam, a társamra. Csak azt bánt, hogy most ő dolgozik éjt nappallá téve. Mondjuk nem hiába; $$$$$
Viszont én mikor reggel kimegyek a harmatra, a macska a lábamhoz dörgölődzik, a rigók versenyt fütyűlnek, a távolban kutyaugatás, virágok illatával terhes levegő...
Nem azt mondom, hogy ez minden pénzt megér. Hanem azt, hogy annál sokkal többet.
Lépj Te is, nem fogod megbánni!! Kérd és adatik...Ja, és sohasem kelek ébresztőórára, Ezért mindig érdemes hajnalban talpon lenni!
-
ahogy olvastam az írásod, eszembe jutott az a hely, ami számomra jelenti a paradicsomot, az a falu, ahol Párom lakik... Bánknál nagyobb és forgalmasabb, de számomra (főleg Szeged és Kiskőrös után) a nyugalom és béke szigete, ahol egyszerűen csak boldog és békés tudok lenni...
én is ilyen helyen szeretnék élni... -
Vakegérke
félisten
Bár nem ide tartozik, itt válaszolok, hiszen nem dübörög a topic.
Isten így határozott, el kell fogadnom döntését. Bár kétlem, hogy tudta mit csinál, hiszen Marikámat mindenki szerette, nekem sincsenek ellenségeim.
Tény, hogy a feleségem beteg volt, és legalább megszabadult szenvedéseitől. Ezzel vígasztalgatom magam.Hogy gödörben vagyok, az egy dolog. Az élet keményre edzett, olyan helyzetekben is talpra álltam, amely egy elefántot is letaglózott volna.
Sírás? Hát persze. Az élet viszont könyörtelenül megy tovább, és vagy ülünk a szekéren, vagy önmagunkat sajnálgatva egyre mélyebbre csúszunk.
A tragédia éjjelén is aludtam, reggel pedig mentem melózni, hogy tartsam napi ritmusom. Így akartam megelőzni azt a bizonyos "megőrülést". Trap-trap, csak ritmikusan, haver, ahogy szoktad, fel a fejjel.Tény, hogy nekem nem lesz már Bánkom, így marad az az öröm, hogy olvashatom mindazt, amit megosztasz velünk.
-
guga
Közösségépítő
Hidd el nagyon sajnálom, hogy így alakult az életed, s hogy keserű a szíved.
Nem tudok neked semmi olyat mondani, ami ellensúlyozná, vagy egyáltalán billentene a mérlegen.Életemben egyszer találkoztam össze olyan emberrel, akinek előtte pár nappal halt meg a felesége. Idegen volt, valakivel beszélni akart, engem talált meg, potyogtak a könnyei. Azt mondta napok óta nem aludt, nem tud hazamenni, mert megőrül, csak járja az utcákat végkimerülésig. Aztán hazamegy és elájul.
Másnap előröl.
Nem találkoztam vele többet, megadtam neki a telefonszámom, hogy hozzánk bármikor jöhet, le is foglalhatja magát, mert mindig van teendő egy számtech szervizben. Ez még pesten volt.
Nem keresett meg, remélem azóta nyugodtabb lett. -
guga
Közösségépítő
-
törölt tag
Hát Guga, fene a sündörgődet ez megint egy fenomenális írás lett.
-
DeltaPower
addikt
Remélem az első- és másodrendű célod is sikerült, mert a harmadrendű minden írásoddal megvalósul, legalábbis rám nézve
(még több guga-írást!)
-
Vakegérke
félisten
Egyszerűen pazar.
Valami ilyesmire vágytam én is. A béke, boldogság szigetére, Bánkra, ha más is a neve.
Isten nem adta meg.Törtetés, küszködés pusztán azért, hogy a rezsit kifizessem, és még éljünk is valahogy. Vidéken meg nyista meló.
Sebaj, pár év múlva nyugdíj, hurrá. Keresünk valami békés falucskát jóindulatú lakosokkal, és bejóindulatúskodunk oda mi is. Este kiülünk a lócára, nézzük a csillagokat, élvezzük az illatokat, közben fogjuk egymás kezét.
Isten nem így gondolta. Magához szólította feleségem. Egyedül pedig nem megyek. Mazohista módon megmaradok panel prolinak.
Hál' Istennek írásaid kapcsán beleélhetem magam abba a hangulatba, amelyet talán ebben a büdös életben soha nem élhetek át életszerűen.Tartom: írásod egyszerűen pazar.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bánk könyve 26:53 Ártatlan emberek és gyermekek, veletek mi lesz? Egyik rokonomat elhívták...
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest