- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsolti819
újonc
válasz
sum-blink #37 üzenetére
Nekem két SIM kártyám van. Ha az egyikkel regisztrálok, fent vagyok x ideig és napok óta semmi match vagy kedvelés. Letörlöm és regisztrálok a másikkal, abban a pillanatban mondjuk 5 percen belül már jobbra is húzott valaki. Aztán x idő után megint semmi. Akárkit húzok jobbra, még a rondákat is. Ugyanez igaz Badoo-Tinderre.
-
zolikaDB
veterán
"Azok minek szülnek olyan korán? Semmi végzettségük, se pasijuk, se munkájuk. Hogy lehet egzisztencia nélkül gyereket vállalni? Nem is értem."
-> a mai Magyarországon talán leginkább a CSOK, babaváró az indok
És még mennyi CSOKos házasság megy ezután gajra... A sok 24-25 éves, 3-4 gyerekes anyuka, akinek élete vágya volt már 16-17 évesen egy ilyen élet. 3 kölyök üvölt, lehet törleszteni a 60-100 milliós újépítésű házat -
sum-blink
aktív tag
Sziasztok!
Honnan tudom, hogy Tinderen shadowbannoltak? Erre gyanakszom.
Az évek során kb. 2020-ig hébe-hóba voltak matcheim. Nem tartom magam rondának, de szerintem az egzisztencia villogtatása is sokat számít. Én meg azzal a módszerrel nem élek. 2 éve mintha behalt volna az egész. 1-2 match volt összesen és szinte egyik se írt vissza, aki meg igen, azzal leveleztünk egy ideig, aztán törölt, vagy ghostingolt. Most meg hetek óta NULLA. Insta modelleket nem húzok jobbra, csak "reális" lányokat, viszont a napi 2-szeri limitet mindig kipörgetem. Ez lehet a gond?
(Badoo-t elengedtem. Mondjuk egy barátnőm volt onnan, de 9 éve. Happn ugyanez. Pesten lakom, de alig ad ki embereket. Összvissz 2 matchem volt, miközben Tinderen jóval több.)
-
zsolti819
újonc
Sziasztok !
Évente egyszer felnézek a Badoora, Tinderre, puszta kíváncsiságból. Régebbről (évekkel ezelőtt) vannak jó tapasztalataim, akkoriban elég sok találatot kapott az ember, nem voltak az oldalak ennyire pénzéhesek, az egyik oldalon rá lehetett írni sokakra egyezés nélkül, a másikon meg volt super like. Aztán telt az idő, jött a Covid és ezt a fejlesztők triplán kihasználták.
A minap felteszem először a Badoot. Valami döbbenet a sok változás, az egész oldal szánalmasan pénzéhes... Szinte senkivel sincs egyezés, egyetlen csaj húzott jobbra napok alatt, akivel közös volt a szimpátia, ezenkívül csak nagyon ronda, nálam 5-10 (!) évvel idősebb asszonyok (volt kettő akinek -né volt a neve, de ő komoly kapcsolatot keres) húztak jobbra. Ránézek a "közelben" oldalra, bárkinek a profilját nyitom, 200 kreditért írhatok rá, nézem az árakat, két hét prémium 6900 ft ! Korábban bevallom vettem kreditet, ez kb 2018 táján volt, akkoriban 10ezer kredit volt talán 10ezer ft és akkor egy üzenet kb 20 kredit volt... Mondanom se kell, a nagy többség el se olvasta, de aki látta, se irt vissza, 100-ből mondjuk 5... Szóval az egész akkor se érte meg, akkor mennyit érhet most... elküldeni egy üzenetet 3000-ért, azt se tudod, hogy a másik oldal aktív - e még. Na igen, ez a legnagyobb baj. Egyik oldal se szűr, itt is látok 4-5 évvel ezelőttről ismerős profilokat ! Akkor miért írnék ennyi pénzért bárkinek is...
Tinder... a helyzet itt se jobb. Mindenért fizess, többszörösét, mint régen. Super like már nincs, húzogatással alig van match, nagyon sok a kamuprofil, külföldi, magyartalan szexoldal felhívás, és ami nekem új volt, a rendes kép nélküli profilok. Egy ilyen miután behúztam, irta is hogy szia, mint egy automata üzenet, azután persze nem válaszolt, de a többi ilyen még ennyit se. Itt többnyire magamutogató instagram celebek vannak. Like a régiekhez képest a negyede, pedig a profilom jól ki volt töltve. Kb 2-3 óra pörgés után már semmi, se like se match és pár nap használat után látszik, hogy ebben is ennyi van, már mintha shadowbant kaptam volna, nincs mozgás. Előfizetéssel nem tudom mennyire aktív az oldal, de látva a felhozatalt, instagram celebekért nem fizetnék egy forintot se... a sok inaktiv profilról nem is beszélve itt is 4-5 évre visszamenőleg, de a szánalmas tényleg az insta celebek: felregisztrál csak, hogy gyűjtse a követőket, ide már többet be se lép. Egyre poénből ráírtam instán, egy hete se olvasta...
Szóval összességében ezek az oldalak mára képnézegetővé silányultak, nem tudom, ilyen árakon még ki képes fizetni is értük. -
Maxxy10
addikt
-
emiki6
veterán
Van akinek bevált, hogy letörölte magát es 3 hónapig nem regelt újra.
Van még a hard reset, de ahhoz kell másik telószám, google acc vagy apple id, ip-t csere, új képek stb.Nekem valahogy egyik sem működött. Lehet új teló is kellett volna... Szóval asszem elengedem ezt a tinder dolgot.
-
emiki6
veterán
válasz
kssattila #26 üzenetére
Nem ennyire vészes a helyzet.
Akinek szar a profilja, az hiába ír rá közvetlenül vagy küld superlike-ot.Szerintem egy csaj nem szeretne arra hagyatkozni, hogy ki ír rá húzás nélkül, hanem inkább fog a válogatásra hagyatkozni, mert ő dönti el kit húz jobbra.
Az indulástól a legnagyobb láthatósági rangra kell törekedni, amiben bár tény, hogy segít a platina, de a platina önmagában kevés.
Illetve ne feledd, a tinder célja, hogy a legtöbbet fizetőket a legtovább előfizetőként tartsa, tehát a platina nem lehet annyira jó, mint amennyire drága.
-
kssattila
újonc
Az a helyzet, hogy mostanra eljutott a Tinder oda, hogy gyakorlatilag nem szól másról, csak pénzlehúzás. A múlt héten jött az üzenet, hogy átszabták az előfizetéseket.
Nekem anno már az is kiverte a biztosítékot, amikor platinum előfizetéssel match nélkül, super like-al 5 felhasználónak írhattál. Innentől kezdve gyakorlatilag a sima jobbra húzás értelmét vesztette, mert a lányok amúgy is naponta 100-asával kapták a jobbra húzásokat és super like-okat (egy ismerősöm mondta, csak napi 10-15 super like-ja van és nem bomba nő) mostmár írni is lehet nekik kötetlenül, amivel az üzenetes ládájuk is pillanatok alatt megtelik, nem is kell húzogatniuk, továbbá ettől az egésztől pillanatok alatt kiégnek, annyi az "inger".
Az előfizetések átszabásánál meg ahogy látom, mostmár a minimum esélyt is elvették attól, akinek nincs vagy sima előfizetése van (Plus vagy Gold), mert elvették a super like-ot még a Plustól is (!), a Goldnál meg a napi super like limitet áttették hetire !..
Innentől lehet bármilyen szuper profilod, lehetsz jóképű stb. gyakorlatilag csak a Platinum előfizetéssel van esélyed bármire is, ami meg 15ezer ft...
Nem tudom ez a Tindernek üzletileg mennyire fog bejönni, hogy a felhasználókat át tudják e csábítani a legerősebb csomagra, mert ha végignézitek a felhozatalt (tisztelet a kivételnek): instagramot reklámozó celebek, modellek (kedvencem egy 28 éves insta model csaj, aki csakis komolyat keres hangzatos mondatokkal, majd megnéztem az instáját és csak modelképei vannak és 10ezer követő.. vicc), hamis profilok, de ami a legrosszabb, hogy évek óta fent lévő inaktiv profilokkal is tele az oldal. Ha pedig nagy szerencsével összejön a match, a csajok nagy része nem válaszol, vagy ha igen, akkor kiábrándító és vagy ők szó nélkül vagy te lelépsz unalmadban... -
emiki6
veterán
Vannak guidok a neten az algoritmushoz.
- ne húzz egyszerre sokat, inkább a nap folyamán többször keveset. Ha túl sokat húzol shadowbant kapsz, amiből nincs kiút: nem fognak látni mások.
- 30-70%-ot húzz jobbra, ha jót akarsz. Ha nem így teszel, akkor kevésbé dob fel másnak vagy shadowban.
- ha kiemelést használsz, akkor anélkül nem fogsz látszódni.
- az első nap vagy népszerű, az alapján rangsorol a rendszer, így a lehető legjobb profilt kell összehozni már a kezdetektől. Jó profilt többször dob fel és rangosabb felhasználóknak.
- aki állandóan jól akar látszódni, az vegyen platinát. Pay to win rendszer van.
- ne törölj és csinálj új felhasználót, mert shadowbant kapsz. Kivéve, ha új emailcímmel, telefonszámmal regelsz, más képekkel, social médiát nem csatolsz hozzá, más IP címről netezel és legjobb ha másik telóról.Ezt nem tudtam mikor kezdtem. Gyenge profilom volt és túl sokat húztam és még válogattam is, shadowbant kaptam. Goldom volt és 1 likeot nem kaptam pár nap után a bantól, persze nem tudtam, hogy bant kaptam.
-
kssattila
újonc
Sziasztok !
Közel két év után újra regisztráltam a Tinder-re. Évekkel ezelőtt a rendszer adott neked azért pár napot, amikor előtérbe helyezett, sok találat volt, pár match, lehetett beszélgetni, ismerkedni az app-al aztán pár nap után egyszerre eltűnt minden, se találat se match és eldönthetted, fizetsz-e az egészért. Akkor kb két hónapig előfizető voltam. Előnye annyi volt, hogy az 5 super like-al pár csajt volt esély "betalálni" meg az egyszeri félórás kiemeléssel pár matchet összeszedni a sima jobbra húzással, egyébként a sima húzással esély itt se volt egyáltalán semmi.
A korábban tapasztalt algoritmus csalást most is éreztem, de az egész sokkal rosszabb lett... A rendszer ad neked kb 3 órát, amikor ki vagy emelve. Ezalatt alig van rád találat, akik megtalálnak, no comment... Akiket jobbra húzol, matchelni esélytelen, csak a napi egy super like-al, más találatom nem volt. Ami kifejezetten furcsa, hogy a super like után a matchelés valamiért mindig másnap reggel történt (?).
A "választék" pedig egyre rosszabb. A profilok egy része még mindig itt van két évvel ezelőttről, miközben a felhasználó rég inaktiv. Ezenkívül a legtöbb csaj instagram celeb, normális profilt (ami legalább normális, még ha nem jön be a csaj) találni lottó ötös. És sok fake profil van (magyartalan "gyere xy oldalra, ha meg akarsz ismerni).
Három nap után le is töröltem az app-ot, használhatatlan, nagyon lerongyolódott. Nem értem a fejlesztőket. Ha megnézitek a Play-en a kommenteket, nagyon sok a negativ kritika, a fenti dolgokat taglalva (lehúzás, algoritmus stb.) Kíváncsi lennék, mennyien használják/hajlandóak ezért fizetni ilyen keretek között és ebből igy milyen profitja lehet a fejlesztőknek... -
keshi
újonc
Erősítem azok táborát akik szerint a Tinder gold egy nagy kamu átverés.
Mindig reklámozta nekem a tinder, hogy ennyien meg annyian kedveltek, fizessek Goldra és nézzem meg kik azok. Nemrég volt egy 50% os akció, na mondom egye fene 1x kipróbálom, nem öl meg az a 7 euró.Láss csodát, meg tudtam nézni ki az a 80 személy aki kedvelt, de gyakorlatilag pár kivételével semmi uj nem volt köztük.
Tehát csak olyan személyek akiket már korábban feldobott a tinder és én balra húztam X eltem.
Az lenne a minimum, hogy ezeket már nem rakná bele. Attól, hogy biztosra tudom, a másik fél kedvelt számomra nem lesz szimpatikusabb.Ez a gold csak azoknak kedvező akik eleve olyan városi környezetben tindereznek ahol kifogyhatatlan a profilok száma, és nincs kedve "sepregetni", biztosra akar menni és csak olyan profilokat nézne meg amiből tuti a match.
Vidéken keleti hármashatárhoz közel, gyakran ad be ukrán és szlovák profilokat, de még igy is kevés a felhozatal, Amit viszont kitapasztaltam, a km-t ha beállítottam pl 50 re, és feldobott olyan profilt amiben 120 km volt akkor azt tudtam, hogy ő kedvelt.
-
kssattila
újonc
válasz
Dilikutya #20 üzenetére
Tegnap hosszú idő után super like-al lett egy match-em. A csaj aranyos volt a képen, de igazából két arcképe volt, semmi extra. Behúztam és rá három órára jelez a telefon, nézem ki volt az. Ekkor már semmi mást nem láttam, csak egy tájképet... Kérdezem a csajt, ez mi, mert emlékszem, hogy két rendes képe volt fent.
Tudjátok mit mondott ? Csak tegnap regisztrált, de annyi a lájk, hogy nem bírja és most arra kíváncsi egy ilyen semmilyen képpel hányan húzzák be. Kérdezem, változott valami. Azt mondta, nem, mióta beszélünk (jó 20 perc) még vagy 20-an behúzták...
Szóval itt látszik, a rendszerben itt csajt fogni teljesen esélytelen. Van aki mindenkit behúz, aztán lesz valami. Talán akkor van esély, ha valakit frissen a regisztrációja után húzol be és még az elsők között jut el hozzád és nem sokall be...
Mondanom se kell, pár óra után a csaj eltűnt, mint általában szoktak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Tinderen vidéken elég kevesen vannak. Végre valaki visszajelölt, nem értem rá chatelni. Később meg nem lehet! Tiszta...
- Hyundai, Kia topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest