Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kssattila
újonc
Sziasztok !
Közel két év után újra regisztráltam a Tinder-re. Évekkel ezelőtt a rendszer adott neked azért pár napot, amikor előtérbe helyezett, sok találat volt, pár match, lehetett beszélgetni, ismerkedni az app-al aztán pár nap után egyszerre eltűnt minden, se találat se match és eldönthetted, fizetsz-e az egészért. Akkor kb két hónapig előfizető voltam. Előnye annyi volt, hogy az 5 super like-al pár csajt volt esély "betalálni" meg az egyszeri félórás kiemeléssel pár matchet összeszedni a sima jobbra húzással, egyébként a sima húzással esély itt se volt egyáltalán semmi.
A korábban tapasztalt algoritmus csalást most is éreztem, de az egész sokkal rosszabb lett... A rendszer ad neked kb 3 órát, amikor ki vagy emelve. Ezalatt alig van rád találat, akik megtalálnak, no comment... Akiket jobbra húzol, matchelni esélytelen, csak a napi egy super like-al, más találatom nem volt. Ami kifejezetten furcsa, hogy a super like után a matchelés valamiért mindig másnap reggel történt (?).
A "választék" pedig egyre rosszabb. A profilok egy része még mindig itt van két évvel ezelőttről, miközben a felhasználó rég inaktiv. Ezenkívül a legtöbb csaj instagram celeb, normális profilt (ami legalább normális, még ha nem jön be a csaj) találni lottó ötös. És sok fake profil van (magyartalan "gyere xy oldalra, ha meg akarsz ismerni).
Három nap után le is töröltem az app-ot, használhatatlan, nagyon lerongyolódott. Nem értem a fejlesztőket. Ha megnézitek a Play-en a kommenteket, nagyon sok a negativ kritika, a fenti dolgokat taglalva (lehúzás, algoritmus stb.) Kíváncsi lennék, mennyien használják/hajlandóak ezért fizetni ilyen keretek között és ebből igy milyen profitja lehet a fejlesztőknek...
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest