- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
kssattila
újonc
Sziasztok !
Közel két év után újra regisztráltam a Tinder-re. Évekkel ezelőtt a rendszer adott neked azért pár napot, amikor előtérbe helyezett, sok találat volt, pár match, lehetett beszélgetni, ismerkedni az app-al aztán pár nap után egyszerre eltűnt minden, se találat se match és eldönthetted, fizetsz-e az egészért. Akkor kb két hónapig előfizető voltam. Előnye annyi volt, hogy az 5 super like-al pár csajt volt esély "betalálni" meg az egyszeri félórás kiemeléssel pár matchet összeszedni a sima jobbra húzással, egyébként a sima húzással esély itt se volt egyáltalán semmi.
A korábban tapasztalt algoritmus csalást most is éreztem, de az egész sokkal rosszabb lett... A rendszer ad neked kb 3 órát, amikor ki vagy emelve. Ezalatt alig van rád találat, akik megtalálnak, no comment... Akiket jobbra húzol, matchelni esélytelen, csak a napi egy super like-al, más találatom nem volt. Ami kifejezetten furcsa, hogy a super like után a matchelés valamiért mindig másnap reggel történt (?).
A "választék" pedig egyre rosszabb. A profilok egy része még mindig itt van két évvel ezelőttről, miközben a felhasználó rég inaktiv. Ezenkívül a legtöbb csaj instagram celeb, normális profilt (ami legalább normális, még ha nem jön be a csaj) találni lottó ötös. És sok fake profil van (magyartalan "gyere xy oldalra, ha meg akarsz ismerni).
Három nap után le is töröltem az app-ot, használhatatlan, nagyon lerongyolódott. Nem értem a fejlesztőket. Ha megnézitek a Play-en a kommenteket, nagyon sok a negativ kritika, a fenti dolgokat taglalva (lehúzás, algoritmus stb.) Kíváncsi lennék, mennyien használják/hajlandóak ezért fizetni ilyen keretek között és ebből igy milyen profitja lehet a fejlesztőknek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Tinderen vidéken elég kevesen vannak. Végre valaki visszajelölt, nem értem rá chatelni. Később meg nem lehet! Tiszta...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest