- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
sum-blink
aktív tag
Sziasztok!
Honnan tudom, hogy Tinderen shadowbannoltak? Erre gyanakszom.
Az évek során kb. 2020-ig hébe-hóba voltak matcheim. Nem tartom magam rondának, de szerintem az egzisztencia villogtatása is sokat számít. Én meg azzal a módszerrel nem élek. 2 éve mintha behalt volna az egész. 1-2 match volt összesen és szinte egyik se írt vissza, aki meg igen, azzal leveleztünk egy ideig, aztán törölt, vagy ghostingolt. Most meg hetek óta NULLA. Insta modelleket nem húzok jobbra, csak "reális" lányokat, viszont a napi 2-szeri limitet mindig kipörgetem. Ez lehet a gond?
(Badoo-t elengedtem. Mondjuk egy barátnőm volt onnan, de 9 éve. Happn ugyanez. Pesten lakom, de alig ad ki embereket. Összvissz 2 matchem volt, miközben Tinderen jóval több.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Tinderen vidéken elég kevesen vannak. Végre valaki visszajelölt, nem értem rá chatelni. Később meg nem lehet! Tiszta...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest