Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
sum-blink
aktív tag
Sziasztok!
Honnan tudom, hogy Tinderen shadowbannoltak? Erre gyanakszom.
Az évek során kb. 2020-ig hébe-hóba voltak matcheim. Nem tartom magam rondának, de szerintem az egzisztencia villogtatása is sokat számít. Én meg azzal a módszerrel nem élek. 2 éve mintha behalt volna az egész. 1-2 match volt összesen és szinte egyik se írt vissza, aki meg igen, azzal leveleztünk egy ideig, aztán törölt, vagy ghostingolt. Most meg hetek óta NULLA. Insta modelleket nem húzok jobbra, csak "reális" lányokat, viszont a napi 2-szeri limitet mindig kipörgetem. Ez lehet a gond?
(Badoo-t elengedtem. Mondjuk egy barátnőm volt onnan, de 9 éve. Happn ugyanez. Pesten lakom, de alig ad ki embereket. Összvissz 2 matchem volt, miközben Tinderen jóval több.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Opel topik
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Politika
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest