- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniboj2
csendes tag
nab+
Tegnap direkt felreraktam neked 4 db 19"-es Samsungot. Menjen vissza a kukaba? -
Lord Myn
senior tag
Mester, van egy 19"-es EIZO(!), kvázi 0km-es. Sajnos megártott neki, hogy kb. 5-10 évig nem volt kibontva és használva, így a képernyő legalja pixelcsíkos (de az is lehet, hogy eleve hibás volt, ez már rejtély marad...), ettől eltekintve használható, ingyen elvihető, csak el kell jönni érte. Ha érdekel, privi pls!
-
Viszlát
addikt
Nekem is van egy régi 15"-os IBM TFT-m amit szívesen odaadok, sőt, jövő héten még el is tudom neked vinni, ha már a kiállításra megint nem jutok el.
-
mephi666
nagyúr
cégeknél kellene szerintem próbálkozni: 1.5éve nálunk minden telephelyen lecserélték a régi 15-17"-os képernyőket... (régi tft-k voltak: némelyik kis beégéssel, vagy szellemképpel) múltkor szó szerint kukába szánt leselejtezett gépekből mentettem 2x2gb ddr2 800-at és 200-250gb-s hdd-ket... (valószínű a monitorokra is hasonló sors várt... saccra 100-150db lehetett minden telephelyet beleszámolva)
ui: holnap dunaújvárosban leszek, rákérdezek hogy akadhat-e még valahol elkallódva néhány...
-
-
bacsis
Közösségépítő
Ejj, nem is gondoltam volna, hogy többen is felajánlotok monitorokat, csak győzzem összeszedni őket
Remélem sokan eljöttök a kiállításra is, és viszont láthatjátok őket -
tothbe
addikt
bacsis: nekem is van egy 21,6" Samsung aminek van valami táphibája emiatt sokat kell kapcsolgatni, mire bekapcsol, de utána megy rendesen.Neked, mivel a közjót szolgálod, ez ingyen bármikor átadó, csak keress privátban érte.
Természetesen másnak (ezek után, hogy felajánlottam) még pénzért sem eladó.
-
DeFranco
nagyúr
halkan súgom meg hogy ennél sokkal kevesebbért kaptam valamelyik klikktúltengéses moderátortól figyelmeztetést, majd reklamációra mi szerint kapjanak már a fejükhöz elmagyarázták hogy ez bizony vessző-pont-pecsét egy hirdetés ergo jár a
kekszban, nem lösz itt viccölgetés meg buzgárkodás.szóval óvatosan a sörcsoki árfolyammal és kaccsodkiaadblokkot.
-
elithun
őstag
Nálam van egy Fujitsu Siemens Scaleoview C17-2 17 colos, 1280x1024-et bíró kis hibátlan (leszámítva, hogy k*rva öreg már
) monitor.
Mivel csak VGA kimenet van rajta, így nekem már teljesen használhatatlan, úgyhogy egy postaköltségért a tiéd lehet. -
Garry84
tag
Szia!
Van egy 17 collos LG 1750SQ-m, hibátlan. Budapesten a XII. vagy a XX. kerületben tudnod átvenni, ha érdekes lehet.
Ja, természetesen nem ingyen, egy sört kérek érte cserébe!
-
0xmilan
addikt
Otthon - Pecsett - van vagy 10 db, lehet hogy tobb is. Viszont nem tudom, hogy mennyi tap van hozzajuk, mert abbol nem a hagyomanyos fajta kell nekik. Megnezem majd, ha hazamegyek savazni.
-
Körülnézek a cégnél. Simán lehet elfekvőben néhány öreg, de működőképes 17"-os. Hogyha van valami, szólok.
-
-
Zicokuka
senior tag
Van egy 15-s Samsung Tft amit szívesen felajánlok,ez hibátlan attól eltekintve hogy nem mai darab és csak 1024et bír.Na meg van egy 17es tft ez már 1440es viszont képet nem add.Egyik napról a másikra adta be a kulcsot,lehet csak kondik adtàk fel.
-
Kiszuperált, vagy akár pixelhibás lcd is jó? Szerintem lenne pár felajánlás..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest