Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4250) agabe válasza Ragnar95 (#4237) üzenetére


agabe
addikt

egyre jobban szigoritanak.
azt ki tudjak nyerni (ha akarjak) mikor volt a szoftver felteve.
Ha most teszel fel 6.0.1-et es bele akarnak kotni, akkor bele tudnak, hiszen nem tudott volna hivatalos modon felkerulni.
Nem mondom, hogy mostanaban ezt figyeltek volna (bar valahol...talan a szifonon olvastam valakinek ilyen elmenyet), de a csomo lehuzos bolt, es magan"kereskedo" miatt akik az osszevasarolt halott alaplapos telokat gariztattak, majd ujkent eladtak (meg mostanaban is megy ez) direkt itthonra kulon szabalyozasa van mar a gariztatasnak, es felek tole a szigoritasoknak meg nincs vege. Nem lennek meglepodve ha hamarosan szofteveres mokolast is figyelnek, mert ugyan igy a hardveres ugyeskedoket nem tudjak kiszurni, de osszessegeben csokkenthetik a javitas/csere mennyiseget, mivel messze tobb kerul ilyen sorsra itthon mint kulfoldon.
Barmi lehet...ez van. Koszonhetoen az ugyeskedoknek mar a kisebb (jailbreak) beavatkozas sem biztos, hogy nem lesz nyomonkovetheto (ahogy androidon a custom kernel szamlalo jott be pl., azutan mas...igaz ott sem figyeli meg mondjuk a samsung, de a lehetoseg mar adott), vagy akar mar most is az, es mivel barmikor modosithatjak egyoldaluan a garis felteteleket, ezert nem lehetetlen, hogy kesobb ez is altalanosan figyelembe vett kizaro tenyezo lehet.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.