- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Ragnar95 #2944 üzenetére
A jelenleg kapható táblagépek között még mindig a legjobb. Nekem az iPad4 pozitív csalódás volt. Azt hittem, hogy a 2-es alatt teljesít majd akkuidőben, de szerencsére alig kell tölteni.
Persze az akksikat ettől még fejleszthetnék. Sokféle megoldásról lehetett olvasni az elmúlt 1-2 évben (üzemanyagcella, stb.). Érdekes, hogy egyiket sem sikerült még tömeggyártani. Részemről az iPhone/okostelefonok terén a jobb akksinak nagyobb jelentősége lenne. Tudom, hogy nem ugyanaz a kategória, de annak idején a Nokiák volt, hogy két hetet elketyegtek töltés nélkül. Ezt jó lenne most is tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- Apple iPad 6 (2018) 32GB WIFI 95% aksi
- iPad mini 6 64GB Fekete Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4063
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával
- iPad Mini 6 Wi-Fi + Cellular 64GB Fekete + Smart Folio
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar