- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
válasz
@matthew@ #3283 üzenetére
Nekem az van, és nincs igényem nagyobbra. Attól függ, hogy mire és hogyan használod.
Nekem a legtöbb adatom cloudban van, mivel egyszerűen így praktikus. Filmet simán játszik akár Google Drive-ból is anélkül, hogy le kéne rá tölteni. Csak a használt appok vannak rajta, meg jónéhány adat, ami gyorsan kellhet akár net nélkül is (bár még olyan nem volt). A zenét is Google Musicból hallgatom, így ez sem foglal rajta helyet, ill. a választék is nagyobb így.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
tomi5244 #3261 üzenetére
Ugyanilyen routerem van. Gyári legújabb fw van rajta. Eléggé megbízhatatlanul megy nekem rajta DLNA-n (media server) a stream, mivel gyakran nem látja az iPAD. USB-n csatlakoztatott HDD esetében naponta kétszer kellett újraindítani. Valószínűleg nem tudja megfelelően táplálni, ettől akad ki.
Nálad DLNA-n megy a stream, vagy más megoldással?
Tudom, hogy nem ez a megfelelő topic, de kb. ugyanazok az emberek látogatják, mint a kapcsolódó többit. Esetleg van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatosan, hogy Samsung SCX 4300 nyomtató együtt tud-e működni az AirPort Express-szel?
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Ragnar95 #2944 üzenetére
A jelenleg kapható táblagépek között még mindig a legjobb. Nekem az iPad4 pozitív csalódás volt. Azt hittem, hogy a 2-es alatt teljesít majd akkuidőben, de szerencsére alig kell tölteni.
Persze az akksikat ettől még fejleszthetnék. Sokféle megoldásról lehetett olvasni az elmúlt 1-2 évben (üzemanyagcella, stb.). Érdekes, hogy egyiket sem sikerült még tömeggyártani. Részemről az iPhone/okostelefonok terén a jobb akksinak nagyobb jelentősége lenne. Tudom, hogy nem ugyanaz a kategória, de annak idején a Nokiák volt, hogy két hetet elketyegtek töltés nélkül. Ezt jó lenne most is tartani.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
powerup2 #2938 üzenetére
Valaki emlegette itt valamelyik iTopicban a Vodafone zsebwifijét. Elvileg abba pl. lehet SD kártyát rakni. Nekem az új iPadem sem mobilnetes. Ez a kütyü mennyire lehet megoldás pl. filmnézésre? Van valakinek vele valami tapasztalata?
A másik ilyen, amit nézegettem, a Kingston Wi-Drive. Már elég korrekt áron lehet kapni. Ha ezzel van valakinek tapasztalata, elmondhatná, hogy meglévő WIFI hálózatra rá tud-e vele csatlakozni? Értem ezalatt, hogy az összes WIFI-s eszköznek, amelyikkel használni szeretném, ne kelljen hálózatot váltania.
Mondjuk az akkuidő egyiknél sem kimagasló sajnos.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
powerup2 #2934 üzenetére
Szerintem aki leginkább filmnézésre használ egy táblagépet, Androidosban gondolkodik. Ott a legtöbb 16:9-es, olcsóbb is, ill. mSD-vel bővíthető.
Minden másra a 4:3 megfelelőbb, legalábbis szerintem. Az i5-öt sem a 16:9 miatt vettem meg, egyszerűen nekem pl. a korábbi modellek kijelzője kicsi, és ésszerűen nem szélességre lehetett növelni a kijelzőt. Mondjuk csak végszükség esetén néznék azon filmet.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Daniel Alves #2423 üzenetére
Alapból engedélyezve van, véletlenül kiszedhetted konfiguráláskor. Wireless Advanced nálam, gondolom Netgearen is valami hasonló menüben.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Daniel Alves #2419 üzenetére
Próbáld megnézni a Wireless WMM support részt. Ha nincs bekapcsolva, engedélyezd.
-
alba-regia
aktív tag
Szerintem meg nem annyira vicces egy hónapot várni, kiadni 210 ezer forintot, és átvenni egy dobozt. Nem beszélve az utána következő ügyintézésről, nyomozgatásról.
Megérzésem szerint a futár cégnél lehet a probléma, mivel az Apple fóliázott dobozban küldi a termékeket. Az meg eléggé evidens az alkalmazottak számára a szállítás során, hogy mi lehet a dobozban (feladó, érték megjelölése, stb.). Ezért szoktam a nagyobb (10e Ft felett) értékű csomagokat a futár távozása előtt felbontani, és ezt ajánlom mindenkinek. Addig simán ráér, illetve beletartozik a munkaidejébe.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Ragnar95 #1665 üzenetére
Gondolom, egy ideje már csak a 4-eseket gyártják, a 3-as gyártását leállították. Aki mostanában vásárolt 3-ast, annak mondjuk közel egy év múlva a garanciális cseréjét hogyan fogják megoldani? 4-re cserélik??? Mert gondolom addigra a refurbok is szépen lassan kifogynak...
-
alba-regia
aktív tag
Volt több Androidos táblagépem, köztük Transformer Prime is. Az utóbbit részben munkára akartam használni, és nem 1-2 hónapra vettem. Ennek ellenére 1,5 hónap után eladtam, és vettem egy iPAD 2-t, amivel teljesen meg vagyok elégedve.
Más a két rendszer, ha akarod, leírom a tapasztalatokat. A helyedben az iPAD 3-at venném.
-
alba-regia
aktív tag
A garanciával kapcsolatban szerencsére még nincs tapasztalatom. Pl. Aquaban most 107.900 Ft az iPAD2, ami jóval az új ára alatt van.
iPAD2-t vettem Transformer Prime és egyéb táblagépek után, több hónap használat után is teljesen meg vagyok vele elégedve. A memóriával eddig nekem sem volt gondom, ill. úgy általában semmivel nem volt problémám.
-
alba-regia
aktív tag
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Gadgetfan_ #592 üzenetére
SD kártya tartalmát hogyan lehet ezzel olvasni? Van esetleg valami megkötés (pl. formázás, könyvtárnév, fájlformátumok), hogy mit lát az iPad? Eddig kétszer rádugtam a kártyát, de nem történt semmi
Szerk.:
Közben látom az előző hozzászólásban, hogy csak képeket olvas...[ Szerkesztve ]
-
alba-regia
aktív tag
Valami ezer forintos stílust használok iPadhoz, amit a Transformer Prime-hoz rendeltem. Számomra kicsit zavaró, hogy a hegye kicsit nagy és gömbölyű, nem hegyes, de együtt lehet vele élni. Az Általad linkelt tollnak is szerintem ez a hátránya táblagépen használva. A nem pontszerű vég nehezíti a pontos pozicionálást.
Egyébként a Bamboo Paper appal használom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 5Gen. 128GB Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4052
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!