Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Nekem a power limit 0-ra ugrott, de restart után mindrn frankó lett.

-
bobalazs
nagyúr
Na akkor megvan az első eredménye a hardveresen gyorsított GPU ütemezésnek?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Telepitettem, erre Afterburner megbolondult, nem jelzi core feszultseget meg VRAM hasznalatot. :D
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nekem azt mondta a kontakt, hogy működik. A DXR 1.0-s és 1.1-es kódok Pascal, GTX Turing és RTX Turing GPU-kon futhatnak. Azt az infót kaptam, hogy amin volt 1.0-s támogatás arra 1.1-es is van.
Persze lehet, hogy téved, de a ténylegesen driveres emberek annyira gyorsan nem válaszolnak. Viszont alapvetően nem tartom kizártnak az 1.1 támogatását, hiszen arra is pont ugyanúgy lehet compute shaderes implementációt írni, ahogy a DXR 1.0-ra.
Szerk.: Na most már felcsigáztál. Küldtem egy mailt egy technikai embörnek. Majd ő megmondja a tutit.

-
Abu : Az Nvidia nem támogatja a DXr 1.1 et a Pascal kártyákon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Láma vagyok nagyon, mindenre gondoltam csak erre nem...