Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaMotta
aktív tag
Nem teljesen jól fejtettem ki
..
Láttam, használtam - aláírom nem sokat -, csak olyat nem láttam még, ahol egy rendes Linuxot tennének fel egyből egy hordozható valamire
. Vagyis legalább bejönne egy grafikus felület... Talán egyszer Suse-t raktak fel valahova? Na, de ez baromi ritka.
Csak arra akartam utalni, hogy ha már nem vesz az ember egy MS oprendszerrel ellátott valamit, legalább van egy használható gépe. Aztán hogy utána mit csinál vele, az az ő dolga.
Amúgy ezekkel a szinte "teljes körű" Google általi tevékenységek megőrzésével nem értek egyet.. Viszont egyszer remélem csak lesz ebből egy olyan OS, amit több mindenre lehet használni. Lényegében a jövőre tekintve mondtam ezt, hogy kezdeményezésnek nem rossz és talán még több is lesz belőle.(#7) dying_star: A netbook-ok nekem sem azok
. Mire és kinek jó? Max. olyannak, aki sokat repül és így spórol 2 kg-ot; akinek nincs autója és a munkához néha szükséges egy gépecske, nem túl nagy feladatokhoz; vagy aki sokat előad valamit és rádugja projektorra... Vagy akár tanároknak is, akik olyan órát tartanak. Szóval kinek jó? Kb. senkinek. Mikor vegyél egy ilyet? Ha már mindened megvan és "Legyen már egy ilyen is, biztos jó lesz néha..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..
. Mire és kinek jó? Max. olyannak, aki sokat repül és így spórol 2 kg-ot; akinek nincs autója és a munkához néha szükséges egy gépecske, nem túl nagy feladatokhoz; vagy aki sokat előad valamit és rádugja projektorra... Vagy akár tanároknak is, akik olyan órát tartanak. Szóval kinek jó? Kb. senkinek. Mikor vegyél egy ilyet? Ha már mindened megvan és "Legyen már egy ilyen is, biztos jó lesz néha..."