- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.H.
senior tag
válasz
#64791808 #44 üzenetére
Igen, az SP2 még kirívóbb. Windows 2000 alatt túltettem magam mindkétszer a problémán.
A második kérdés viszont ténylegesen érint, jelen esetben Avira az elkövető. Eddig szerencsére csak két cégnél akadtam vele össze, és filóztam rajta sokat, hogy ilyenkor mit lehetne tenni (olyan fapados, hogy nem lehet beállítani benne, hogy mely programokat ignorálja). Tehát most vagy látatlanban bizonygatom a vírusirtó gyártójának, hogy nem vírus - amit úgysem hisz el, ez a lényege - , vagy elkérik a forrást - amit nem adok ki -, vagy esetleg irányelveket adnak, hogyan írjam át a programot - amit megintcsak nem fognak megtenni, mert pl. a heuristic módszereikre adna rálátást -. Van más lehetőség?
Kell lennie, mert láttam és hallottam is az ügyfeleinktől olyan - fontos, a munkához szükséges - weboldalakról, amelyeket az AVG és a Kapersky hetekig blokkolt, majd egy idő után nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Update 08.23. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest