- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALBY
senior tag
Tetszik a lelkesedés, és örülök ha tetszik nekem az összerakott rendszered,
de szerintem is sok a mellényúlás.Ilyen pénzkeretből az új holmikat messze kerültem volna. (persze még többől is)
20 rugóért már van azért korrekt hifi hangfal választék használtan bőven igazi gyártóktól.
HAsznált stereo erősítők piszok jók vannak 30ért.
30-ból is el lehet csípni régi kis mozierősítőket, bár minden az nagyon az allja és minden plusz ráköltött tizest nagyon meghálálna.
Nyilván senki nem ért hozzá kapsából, nem ismerhet mindenki minden alternatívát, ez senkinek se lehet felróni,
ezért is érdemes kérni segítséget bátran olyantól aki jobban képben van a témában, jobb választáshoz vezet.Bármilyen használt házimozi erősítő esetén, legyen inkább tízen éves, de kap az ember az 5 erősítő blokk mellé Dolby és DTS dekódereket és (kemelném) DAC-okat amik bármilyen egyszerűek is, minőségben bőven verik az összes hangkártyát, meg tévében lévő hulladék DAC chipet.
Egy ilyen házimozi erősítő, legyen Maranzt, Yamaha akármi, fokozatosan fejelszthető, lehet hozzá venni egyenként a hangfalakat, aztán ha már az erősítő a gyenge pnt lehet abban is lépni, továbbadni úgy hogy minden passzol továbbra is és főleg hogy nem buk nagyot rajta az ember, ez a mostani nem ilyen sajnos.Az AKG-t imádom, sok kiváló cuccom van tőlük, de a hangfalon felröhögtem, az olyan mintha én Shakespeare-t adnék elő.
(ugyan itt eladó Electrolux mélyláda, 300Wattos, öt csillagos, mirelite krumlival bélelve)
Tanulságos cikk, én meg ne sértődj, a legnagyobb jóindulattal mondom,
inkább kicsit ellenpéldának érzém a cikket, mint egy jó vétel bemutatásának.
Minden esetre elindultán egy jó irányba az aktív génius kacatok világából.A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az új hangrendszerem bemutatója sok mulatságos aprósággal, avagy a kis kínaiak mit el tudnak cseszni...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest