Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
-
saelin
veterán
válasz
szacsa33
üzenetére
Nálam az is leáll. Kipróbáltam állítani a háttéfolyamatok számát 4-re - ami egy picit javított a háttérbe tett alkalmazásokon -, de a zene továbbra is leáll és mint kiderült semmi köze a a multitaskinghoz, hanem egy android 4.4 bugról van szó: stackoverflow.
Gondolom más romokban már rég javítva van, csak az asus használt alapnak egy hibás rendszert, így a hiba itt még fent áll. Annyit még megfigyeltem, hogy gyakrabban jelentkezik fülhallgatóval használva és ha a memória túlságosan megtelik, még akkor lövi ki a zenét.
Indítsátok el a zenét valamilyen lejátszóban, majd lépjetek át a böngészőhöz és 3-4 lapon olvasgassatok a ph-n, fórumozzatok, majd nyissátok meg EZT (egy nagyon nagy felbontású kép) és a zene megáll.
Kipróbáltam ezt a módszert android 2.2-n és 4.1-en is, de a hang csak egy pillanatra akadt be a gyengébb (2.2-es galaxy mini 2-n) telefonon, míg a 4.1-es telefonon (galaxy note - az első -) minden gond nélkül ment tovább.Szerk1:
(12:55) Most meg többszöri próbálkozásnál sem tudom fagyasztani a zenét. Ez így még idegesítőbb. :/Szerk2:
(13:08) Most meg magától csinálta. Fogalmam nincs mi idézi elő, mert egyszer ha szétterhelem a memóriát, akkor music stop, de máskor meg vígan elszalad 20-30 tab mellett is.Elvileg ezt csak kemény babrálással lehet javítani, ehhez már nem értek.
Picit lehalt a Ph!... nem lehetett egy jó 30 percig hsz-t írni.
-
saelin
veterán
válasz
szacsa33
üzenetére
Üdv.
Próbáld meg itt is megkérdezni. De valószínű, hogy magyarországon nem forgalmazzák külön a dokkolót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Xbox one X konzol 1Tb
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest