Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is kb. annyin állt. Merlin FW esetén, a Tools / Other Settings / Disable Asusnat tunnel 'yes'-re állításával nyertem kb. 15% memóriát, most 80%-on van. Meg amúgy amit foglaltnak jelez, annak egy része cache. Pl. nekem most ez a helyzet:
Total: 430.10 MB
Free: 103.98 MB
Buffers: 0.00 MB
Cache: 41.17 MB
De szerintem különösebb jelentősége nincs. Nem tudom miért zabál ennyi memóriát, gondolom a sok extra funkció ami be van kapcsolva. Például nekem a statisztika opció be van kapcsolva, ilyenkor egy hónapra visszamenőleg meg tudom nézni az összes kliens mindenféle forgalmát. És ez is alapból a RAM-ba mentődik.@szasanyi: A SmartConnect funkciót - bár már közel 1 éve megvan a router - még én is csak most kapcsoltam be. Egyelőre alapbeállításon hagytam, próbáltam átállítani load balance-ra, de nem vettem észre különbséget. A többi szám bizgerálására meg még nem éreztem késztetést, ez már elég expert dolognak tűnik, jó ez default-on.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Jól felszerelt, de olcsónak semmiképp sem nevezhető routert villantott az ASUS.
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest