Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vittorio85 #797 üzenetére
Én tökéletesen elégedett vagyok vele, minden eszköz rendben csatlakozik rá, nem dobál el semmit. 5GHz-en vannak stabilan azok az eszközök, amik támogatják.
256 fős társasház 6. emeletén lakok, tehát azért vannak környezetben eszközök szép számmal.Szinte alapbeállításokkal használom:
Egyedül ezeket változtattam:
- 2.4 GHz csak 20 MHz
- 2.4 GHz nem választhatja a 12 és 13 csatornákat
- 5GHz nem választhat DFS csatornákatÉn meglátásom szerint teljesen jól működik az auto csatorna választás és a Smart Connect is, így nyugodtan használhatom ugyan azt az SSID-t mindkét frekvenciához.
-
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Vittorio85 #797 üzenetére
Csináltál olyat, hogy Gyári alapbeállítás?
Illetve ezt [link] csináld meg, jártam már úgy hogy kellett ez is. -
Vittorio85
csendes újonc
Beállítottam úgy ahogy mondtad. Ugyanúgy ledobál az 5G-rol, a 2.4 meg tök jó mellette.
Ennyi pénzért ne dobáljon már le...főleg úgy h a kistesója a 68Umeg stabil mint állat, csak lassabb.
Megy vissza...és nézek valami más alternatívát... -
cyber86
őstag
válasz
zsolt501 #795 üzenetére
Itt teljesen új hálózat van kiépítve telekom 1000/1000 kertes ház övezet mondjuk észre vettem amikor mindenki otthon volt, hogy nem értem el a sebességet de a pinggel nem volt gond és most, hogy eléggé felszabadult a hálózat és ki tudom használni a maximális sebességet jött elő a probléma.
-
cyber86
őstag
válasz
zsolt501 #793 üzenetére
Az a fura hogy amióta megvan a telekom optikai net nem vettem észre, hogy letötés közbe így felugrana a ping vagy csak most tudom kihasználni a full letöltés sávszélt, mert hddvel is elérem a maxot pedig csak 1 wd red vinyó. Coaxon annó észre vettem de optikán meg nem találkoztam ezzel a gonddal.
-
zsolt501
nagyúr
De digis optikai net van FTTH hálózat, no ilyet nem vettem észre, már csak azért sem mert nem nagyon játszok.
Az biztos hogy ha max sebességen töltesz le vagy fel akkor nőhetnek a játékok alatt a késleltetések, ezért ilyenkor érdemes QoS-t használni, hogy ez ne következzen beilletve a csomagokat priorálni, hogy mi a fontosabb, de, még a legjobb esetben is lehet némi csúszás az adatcsomagokban ha a hálózati terheltség nagy, és nem csak a végpont esetében lehet nagy a terheltség "sajnos" nem létezik olyan szolgáltató, aki garantálni tudja a a maximális sávszélességet és a minimális pinget, még üzleti előfizetés esetén sem, mert ez szinte kivitelezhetetlen. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Vittorio85 #787 üzenetére
Én semmi ilyen eldobálást nem vettem észre, pedig a VoWiFi esetén telefon beszélgetés esetén azonnal észrevenném.
-
válasz
Vittorio85 #787 üzenetére
Szerintem mind ilyen.
Nekem is eldobja néha az 5G-t, van hogy hetekig nem, aztán volt hogy heti 2x is. Merlint felraktam, azon ritkábban jelentkezett. Most újra a gyárit tettem vissza, mert tettem rá hűtést, hátha attól stabilabb lesz. a cpu 80 fok körül volt, hútéssel 55 körül. Eddig nincs hiba. Kb 2 hete megy. -
cyber86
őstag
Kinek van gigabites net kapcsolata itt a topikban?
(#787) Vittorio85: Próbáltad a csatornát fixálni?
-
Vittorio85
csendes újonc
Megint eldobálja az 5G-t ad-hoc jelleggel...
Ellenben a 68U-t visszadugom és az patent, soha ilyet nem csinált.
Kb semmit nem állítgattam annál és végezte a dolgát, bár szerényebb teljesítmennyel ez igaz.
De ez a 86U gyorsabb, de instabilabb...vagy csak én fogtam ki rossz példányt...nem tom...😢
Szerintem visszaküldöm és rendelek egy másikat máshonnan... -
cyber86
őstag
válasz
Vittorio85 #784 üzenetére
Csináld meg a beállításokat amit írtam főleg a vezérlőcsatornát fixáld le.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Vittorio85 #784 üzenetére
Ez szoftveres hiba volt akkor, ha hardveres lenne akkor az most se menne.
-
Vittorio85
csendes újonc
Éjszajára kikapcsoltam, ma reggel bekapcsoltam és most jó. 😊
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Vittorio85 #779 üzenetére
Nem tudom mennyire tűnt fel neked, de a routered azt írja a vezérlőcsatornánál, hogy a jelenlegi vezérlőcsatorna 0 na ilyen nem lehet csak akkor ha hibás a routeren a szoftver, illetve ha ki van kapcsolva a WiFi, minden más eset kizárt max még az lehet hogy meghibásodott.
Az tudom javasolni, hogy a routeren csinálj egy gyári visszaállítást és állíts be mindent kézileg. -
cyber86
őstag
válasz
Vittorio85 #781 üzenetére
Csatorna sávszélt próbáld meg 80hzre beállítani a vezérlőcsatornát meg mondjuk 44-re beállítani.
-
Vittorio85
csendes újonc
Mondjuk pont a hütő tetején van, de nincs útban teljesen jól szabadon rálátni, egy helyiségben van minden. Eddig is így volt amikor jól műkódött
-
Vittorio85
csendes újonc
Ma délután/este kezdett problémázni, nap közben több uhd filmet is streameltem és jó volt...
-
válasz
Vittorio85 #776 üzenetére
-
Vittorio85
csendes újonc
Legújabb szoftware van fent 81930 végű
-
Vittorio85
csendes újonc
Újabb segítséget kérnék.
Eldobálja az 5GHZ-et, nem lehet csatlakozni hozzá, látják az eszközök.
A 2.4Gh jól működik.
Resetelés után egy darabig jó, de aztán megint ugyanaz a probléma.
Mi a megoldás?
Már visszaállítottam a routert, újra megadtam a jelszavakat, újra beállítottam stb... -
Manka76
senior tag
Újjabb gyári firm:
Verzió 3.0.0.4.384.819302020/06/1756 MBytes
ASUS RT-AC86U Firmware version 3.0.0.4.384.81930
- Fixed Let's encrypt certification renew bugs.
- Improved web history page loading speed.
- Fixed OpenVPN related bugs -
cyber86
őstag
válasz
Vittorio85 #773 üzenetére
-
cyber86
őstag
válasz
Vittorio85 #771 üzenetére
Kíváncsiság kedvéért a wifi beállításokról lőnél 1 képet?
-
cyber86
őstag
válasz
Vittorio85 #769 üzenetére
Szia. A 2.4-es wifi beállításról küldjél légyszíves 1 képet.
-
Vittorio85
csendes újonc
Üdv!
Azt valaki mondja meg nekem, h 68u-t cseréltem le 86U-ra.
Tök jó, szupergyors, 4K-filmet akadásmentesen streameli(eddig evvel volt gondom a 68Uval) faxa lenne minden.
Van viszont 2 wifis kamerám, csak routert cseréltem, ugyanoda raktam a routert ahol az előző volt.
A kamerákhoz hozzá sem nyúltam, mégis az amelyik kicsit messzebb van(a 68U-val jól működött) ezzel nem jó, gyengébbnek látja az új router wifi jelét és nagyon nehezen csatlakozik.
Hogyaszondja, hogy lehet 2x annyi pénzért mégis gyengébb a hatósugara 2.4Mhzen??????????? 😡😡😡😡😡Vagy én vagyok sötét és valamit be kell állítani vagy softwaret kell cserélni?(gyári legfrisebb van rajta)
Köszi a válaszokat előre is!
-
90Quiet
tag
Tanácsotokat szeretném kérni:
Keresem a legpraktikusabb megoldást biztonsági mentések automatizálására.
Jelenleg egy ilyen routert használok a legfrissebb Merlin FW-el , melynek USB3 portjára egy 4 terrás WD (saját tápegységes) merevlemezt tettem. Ezen a HDD-n kb 1 terrát használunk családilag a személyes fájlok és munkák tárolására, a többi tárhelyet médiatárolónak használjuk.Erről a max 1 terrás mappáról szeretnék legalább hetente biztonsági mentést készíteni. Jelenleg egy 1 terrás samsung külső (tápegység nélküli) merevlemezt használok erre a célra, teljesen manuális módon egy Windows-os gépen rámásolva a hálózati meghajtó tartalmát, sajnos eddig csak havonta egyszer.
Kíváncsi lennék nektek milyen megoldás vált be erre a problémára. A webconfigban nézegetem ezt a AiCloud 2.0 - AiCloud Sync funkciót, de még nem próbáltam ki élesben és nem tudom mennyire működne megbízhatóan egy tápegység nélküli külső HDD a router 2.0-ás USB portján. Mit javasolnátok?
-
Új firmware RT-AC86U-hoz:
Firmware version 3.0.0.4.384_81918
Bug fixes and improvement:
- Fixed game setting page UI bugs.
- Fixed AiCloud share link bugs.
- Fixed AiCloud connection bugs with AiMusic App.
- Fixed Cloud sync bugs.
- VPN clients can be turned on/off by the ASUS router app.
- Fixed offline client removing problem with ASUS router app.
- In the previous version, the certificate for https login needed to be installed again after system reboot, and this version fixed this problem.
- Adaptive QoS supported more apps
Work-From-Home: WeChat WorkВ®, RescueAssist, Tencent/VooV MeetingВ®
Learn-From-Home: LinkedIn LearningВ®, BinkistВ®, SkillshareВ®, edXВ®
Media Streaming: SiriusXMВ®, BilibiliВ®
Indoor training: The SufferfestВ®, Bkool FitnessВ®, TrainerRoadВ®, RouvyВ® -
zsolt501
nagyúr
Ma észrevettem egy kellemetlen dolgot, ami eddig nem volt jellem, vagy csak nem vettem észre.
Ha a router Smart Connect módban üzemel és a csatlakozó eszköz 5Ghz-rol levált 2,4Ghz-ra akkor sokszor eldobálja a kapcsolatot, ami eddig nem volt jellemző, ezzel a hibával most találkoztam, mert ha a kapcsolat 5Ghz-n marad akkor nincs kapcsolat szakadás wifi eldobás. -
Ez a hivatalos repo, ahol látni hogyan zajlik épp a fejlesztés:
https://github.com/RMerl/asuswrt-merlin.ngA changelog-ban látszik, hogy a kiadott verzió óta mi került bele, ami majd új verzió része lesz, ha úgy dönt a fejlesztő, hogy kiad új verziót belőle:
https://github.com/RMerl/asuswrt-merlin.ng/blob/master/Changelog-NG.txt
Illetve láthatod, hogy az egyes verziók között mi a különbség.Az Issues tab alatt láthatod a jelentett hibákat/észrevételeket/feature request-eket. Kereshetsz itt a problémádra, vagy nyithatsz újat. Ha újat nyitsz, akkor nagyon fontos, hogy borzasztó alaposan dokumentáld azt, amit tapasztalsz, hogy a fejlesztő könnyedén megértse. Ez nagy segítség neki.
Fontos még, hogy az itt lévő Issues-t nem kérdésre/support-ra van, arra az SNBForums-ot kell használni:
https://www.snbforums.com/forums/asuswrt-merlin.42/ -
ddmb
aktív tag
Korábban 13-as Merlinről áttértem 14-esre, és elkezdte ok nélkül ledobálni a klienseket... Most 16-ról upgradeltem 17-re, és úgy vettem észre, hogy DLNA használata közben itt-ott megáll a videó. Visszaraktam a 16-ost, és az nem csinálja a homokórázást. Hova kéne írnom, hogy a szerző tudjon róla? Tuti valamit átmókolt ezen a téren, jó lenne, ha nem maradna benne ez a hiba a kövi verziókban.
-
cyber86
őstag
Tegnap felraktam és szerencsére nem tapasztaltam semmi hibát. Speedtest szerint sincs gond.
-
-
HUNited
őstag
Hó te nem emlékszem már pontosan, jó egy éve csináltam. De a telepítőcsomag a http://bin.entware.net/aarch64-k3.10/installer/generic.sh címen érhető el. Szerintem ha ezt behelyettesíted a leírásodba, menni fog.
-
cyber86
őstag
Mik a vélemények az új fw-ről. Megéri felrakni vagy bugos?
-
glehel
senior tag
válasz
zsolt501 #754 üzenetére
mert az 5Ghz-en tudja a 4x4 mimo-t "AC2900, 3x3 MIMO 750 Mbps 2,4 GHz-n, 4x4 MIMO 2167 Mbps 5 GHz-n" gyakorlatilag spórolás. Szerintem nincs sok értelme kivezetni.
"(multiple input, multiple output) technológia , ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy mind az adó, mind pedig a vevő oldalon több antenna van, amik egy azonos időben más információkat tudnak adni és venni.", hogy kihasználd a vevőnek is rendelkezni kell 4 antennával. -
HUNited
őstag
Srácok, a gyári szoftver mellett is van lehetőség berhelni szoftveresen a cumót? Transmission klienst tettem rá (Entware segedelmével).
-
zsolt501
nagyúr
Többször elgondolkodtam már azon, mi történne akkor ha én ezt a 4. antennát is kivezetném és valami jobb antennát raknák ehelyett.
Ez még csak ötletszinten tart, egyáltalán van e értelme kivezetni.
Kissé kibelezve így néz ki.
A hűtőborda hőleadó képessége eléggé behatárolt, és az antenna sincs a képességei csúcsán, nem is értem mi értelme van ott. -
Még nincs listázva a hivatalos support oldalon a
3.0.0.4.384_81858
, de az előzőből kiindulva kitaláltam az új verzió linkjét és működik
https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/wireless/RT-AC86U/FW_RT_AC86U_300438481858.zip -
zsolt501
nagyúr
válasz
Intelligencs #744 üzenetére
Az lesz, egyelőre várok tőle egy nagyobb frissítést, mondjuk a gyár is régóta ígérgeti a nagy frissítést, de nem nagyon akar megérkezni.
-
válasz
Intelligencs #744 üzenetére
Merlin az AC86 esetén egy kicsit le van maradva. Egyik legnagyobb újdonság, hogy új kategóriák kerültek a QoS-ba, amit kifejezetten az otthon dolgozókra/tanulókra szabtak. Plusz a mai optimalizálások/stabilitások/bigfixek.
Nekem nincs bajom a legújabb gyári frissítésekkel, eddig mindig egyből felraktam. Úgy tűnik most belehúztak az AC86-al, mert jönnek sűrűn, a Merlin meg nem győzi utolérni magát
Szerintem elég stabilak már a gyáriak is (hiszen ugyebár ők is integrálnak javításokat a Merlin-ből). -
-
zsolt501
nagyúr
No azt hiszem meg is van a hiba ennél a funkviónál.
- Support router certificate export. After import the certificate to the computer you will not see the warning message when login with https.Please refer to https://www.asus.com/us/support/FAQ/1034294/
https://router.asus.com:8443 cert letöltés CSAK addig jelenik meg amíg a DDNS-t be nem állítod és nem kérsz Let's Encrypt hitelesítést, amint ez megtörténik certificate export el is tűnik, ami szerintem nem teljesen indokolt. -
zsolt501
nagyúr
Mivel nem vagyok egy feladós típus, még tettem pár kísérletet, mert eléggé fura volt, így újra feltettem, de továbbra sem jelent meg a menüben, de a sebesség már rendeződött, így úgy voltam még adok neki egy esélyt, és csináltam egy 30 másodperces resetelést is, mert a gyári visszaállítás nem hozta meg a sikert és ez azért eléggé fura, de a 30 másodperces reset után már a funkció is megjelent a menüben, és a sebesség is rendben van eddig...
Szóval valami azért nem igazán kerek ezekkel a frissítésekkel és a gyári visszaállításokkal, ennek azért nem így kellene működnie.
Most jön még a portátirányítások és egyebek beállítgatása, ha ezen túl leszek és még mindig megy rendesen akkor marad, de ha elhasal akkor nem szórakozok. -
zsolt501
nagyúr
Csináltam mindent, gyári visszaállítást is, akkor sem jelent meg az az opció, még akkor sem ha másik böngészőből néztem, még mobiltelóról sem, de a legbosszantóbb a net sebesség feleződése volt, amint visszatettem a régit vissza is jött a net sebesség.
Szóval valami nagyon nem stimmel, NEM AJÁNLOM a frissítést így nyugodt szívvel, ennek nem így kellene mennie. -
zsolt501
nagyúr
Na rakom is vissza a régit, mert megfeleződött a net sebesség, ez így nem lesz jó.
-
válasz
zsolt501 #737 üzenetére
Nyomj egy manuális újraindítást.
Nálam rendben vannak a sebességek, igaz csak 300/20 -as netem van. De a karantén időben a 20-as feltöltés inkább csak 3-4 Mbit/s...
(#738) zsolt501
Szerintem ha HTTPS-re állítod a hozzáférést (Local Access Config), akkor jelenik meg az az opció. Ments rá, aztán szerintem meg kell jelennie az EXPORT gombnak.Amit én észrevettem:
- friss újraindítás után a foglalt memória mérete 3-5%-al kevesebb -
zsolt501
nagyúr
Nálam nem működik ez a lehetőség, pontosabban meg sem jelenik a menüben:
- Support router certificate export. After import the certificate to the computer you will not see the warning message when login with https.Please refer to https://www.asus.com/us/support/FAQ/1034294/ -
zsolt501
nagyúr
Valami nagyon nem kerek ezzel az új frissítéssel, mert 500mbit alatt mérek, és még azt se lehet mondani, hogy a CPU terhelés megugrana, mert nem, az marad 1-4% közt, szóval a hiba nem ott leledzik.
-
zsolt501
nagyúr
Te egy próbát.
-
Új firmware. Egyelőre csak router-ben láttam, support weboldalon letölthetően nem.
Először azt láttam, hogy frissült a signature verison (2.174 -> 2.176), aztán a check firmware-re már dobta az újat.
Én fel is raktam. Egyelőre minden OKASUS RT-AC86U Firmware version 3.0.0.4.384.81858
- Improved connection stability.
- Optimized CPU utilization.
- Fixed some UI bugs.
- Fixed login bugs.
- Support router certificate export. After import the certificate to the computer you will not see the warning message when login with https.Please refer to https://www.asus.com/us/support/FAQ/1034294/ -
válasz
zsolt501 #732 üzenetére
Persze, ezeknek izomból kell nyomniuk, és nyilván nem is megy nekik egyenletesen (festeni nem fogsz velük).
Viszont olcsók, így elférnek a szekrény aljában és könnyedén hordozhatók. Oda lehet pl. vinni őket a routerhez egy kifújás céljából -- egy nagy tartályost nem tart az ember a lakásban, és így különösen nem viszi oda mondjuk a routerhez kifújatni.
MaCS
-
Kompresszorként szerintem azért nem nagy -- és vicces módon ma az Aldiban is találkoztam vele.
Szerintem jól jön egy ilyen a háztartásban, műszaki eszközök, szűrők kipucolásához, vagy csak sima takarításhoz. A porszívók sokszor csak fél/negyedmunkára jók, pláne az új korlátozásokkal, és hogy szemben a régiekkel már nem fújnak csak szívnak.
A műhelybe persze már jobb a tartályos kompresszor.
MaCS
-
Hát, nem nevezném mininek
Pont voltunk és megnéztem; van súlya rendesen, és elég hangos is (97dB).
Az ipari kompresszorhoz képest nyilván mini, de azért van annál is kisebb.
Nem ezt használnám elsődlegesen egy router/számítógép portalanításához. Ahhoz inkább jobb a palackos sűrített levegő. -
A viccet félretéve: 20e Ft körül lehet kapni hordozható kompresszorokat (pl. Aldi), kb. akkorák, amint egy diplomatatáska. Persze nem csak a router miatt: mindegyik berendezésnek jót tesz időnként egy kis átfúvatás.
A palackos levegőspray is lehet jó szükségmegoldás, mert sokkal célzottabban lehet vele fújni a még elérhető helyekre -- de messze nem olyan erősen és annyit, mint a kompresszorból.
MaCS
-
glehel
senior tag
-
zsolt501
nagyúr
Ott még hasznos lehet ahol nagyon kicsi a légmozgás, vagy nagyon meleg van pl. tetőtéri lakás klimatizálás nélkül, de ahol normális a szobahőmérséklet és van légmozgás is ott szerintem felesleges. A régebbi 68U modell lényegesen melegebb volt, ez a modell érezhetően alacsonyabb hőfokon üzemel.
-
glehel
senior tag
Ez tök felesleges én sokat kísérleteztem vele mekkora venti, meg pontosan hova kell tenni és szívja vagy fújja.A lényeg hogy lassan mozogjon a levegő az bőven elég neki.
-
Létezik all-in-one megoldás hűtésre AC86U-hoz
amazon.co.uk
aliexpress.com
aliexpress #2Itt pedig egy teszt róla:
[Review] Fans (Fans) for ASUS Router RT-AC86U and RT-AC68UÉn azért tartanék tőle, hogy ez elég hangos lehet...
-
A hűtés mindig jó, nincs olyan elektromos berendezés, ami kifejezetten szeretné a magas hőfokot, úgyhogy tök jó, amit csinálsz!
A 60 fok alatti hőmérséklet nagyon jó!
Ennek ellenére én routerre még nem tettem extra hűtést, és ebből még a forrófejű Asusok esetén sem volt gondom.
MaCS
-
Sziasztok.
Legújabb Merlin fw van fent, eddig gyári volt.
A hőmérsékletnél ezek vannak.
Legend: 2.4 GHz - 5 GHz - CPU
Current Temperatures: 47 °C - 54 °C - 80 °CSokan írták hogy ennyi, ez lenne a proci működési hőmérséklete????
-
És az volt az érdekes, hogy a frissítés gombra nyomva sem helyesen frissült.
A VPN-nel dettó. Kísérleteztünk az OpenVPN-kapcsolattal, de szó szerint órák alatt sem engedte el azokat a klienseket, amelyeket egyébként eleve nem is engedett csatlakozni!Valahogy olyan ez az egész, mintha a szoftvert nem tudták volna a hardverre igazítani.
MaCS
-
csomi1977
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne,hogy a Aicloud-ban tudok csatlakozni a Smart Access szolgáltatásban a gépemhez. Hiába adom meg a gép felhasználó nevét és jelszavát elutasítja
Új hozzászólás Aktív témák
ph Jól felszerelt, de olcsónak semmiképp sem nevezhető routert villantott az ASUS.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- OTP Bank topic
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Black - Használt, karcmentes, prémium kamerarendszer
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest