Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolt501 #697 üzenetére
Én szerintem is inkább szoftveres hiba lehet, de MaCS azt is mondta, hogy akkor elérhetetlenek voltak az eszközök, amikor nem látszódtak a GUI-ban.
De valóban eléggé megbízhatatlan ez a kliens lista. Olyan, mintha mindig le lenne maradva. Barátnőm most pl. 5 perce elment, de még mindig listázza. Valami nagyon erő cache lehet a GUI részéről.
-
zsolt501
nagyúr
A D-Linket hagyjuk, én 8 készülék csere után feladtam, mert nem csak szoftveres de hardveres gondok is voltak, számomra óriási csalódás a készülék, pláne a gyári szoftvere. Tp-link esetén is vegyesek a tapasztalatok, a gyári szoftver katasztrófa, ott más szoftverekkel openwrt vagy tomatoval szépen elműködik a készülék, de ugye nem mindenkitől várható el, hogy cserélgesse a szoftvert.
Itt Asus esetén is van alternatív szoftver, csak ugye megint ott a de mint a többi router esetén.Gondolkodtam már többször microtik routerben is, illetve saját építésű routerben, de mindig jött az hogy ez nekem biztos megéri kérdés, biztos akarok vele ennyit kínlódni mire összeáll a dolog, és rendesen beállítgatom... szóval ez nálam hosszú ideje halogatott dolog, és valahogy mindig maradtam ennél, mert kissé lusta is vagyok már ekkora váltáshoz.
Volt főnököm PC ből és RouterOS-el épített tűzfalat és routert, de mire teljesen felkonfigurálta nem 1 nap ment el rá. -
válasz
zsolt501 #697 üzenetére
Ha csak a GUI-ról tűntek volna el hosszabb-rövidebb időre az eszközök, nem igazán zavarna. De nálam konkrétan le is szakadtak, illetve voltak, amelyeket csak 1-2 után méltóztatott csatlakoztatni!
Azt meg szerintem senki sem vitatja, hogy ez azért nem elhanyagolható probléma.
MaCS
-
zsolt501
nagyúr
Bajnak baj persze, de kérdés hogy az eszköz netet kap e, illetve okoz e ez a hálózatra nézve problémát?
Nekem az a gyanúm, hogy csak a web-es felületen nem jelenik meg az eszköz, ami a web interfész hibájára utalhat, és ez a készülék eltünedezés egy visszatérő probléma, mert többször is előjött már nem csak ennél a készüléknél, amit az asus javíthatna ha nagyon akarna, csak az az érzésem hogy az ottani programozók nincsenek mostanában a helyzet magaslatán, lásd a mostani szoftver visszavonást is ami igazán nem túl biztató, illetve a WPA3 bevezetésének tologatása is elgondolkodtató. -
válasz
szasanyi #691 üzenetére
A garanciálisügy-intéző szerint az a baj, hogy az Asus nem gyártó, csak gyártató, ezért egyes típusok minősége jelentősen eltérhet -- bár az ő tapasztalatai szerint TP-Link és a D-Link routerekből sokkal kevesebbet visznek vissza.
AX92 lett helyette, aminél a Merlin hiánya a nagy hátrány, de bízom benne, hogy mire nagyon kell majd, talán Merlin is rááll a típusra. Wifis lefedettségben egyébként jelentősen jobb, mint a 86-os, közel jár a 87-eshez -- csak éppen többszörös sebességgel.
MaCS
-
Az ezért elég komoly baj, hogy eltünedeznek a vezetékes eszközök -- ez volt a tényleges oka annak, hogy visszavittem. Akkor is, ha néha tűnnek el, de nálam gyakran tették, és lassan jöttek vissza. Volt, hogy egy napig nem jelent meg a telefonközpont.
Az Asus szerintem mindenre egységesen adja a jótállást, legalábbis regionálisan. A közel 7%-os meghibásodási arány meg elég durva, de egy nagy gyártónál nem igazán számít, ameddig nem rendül meg bennük a fogyasztói bizalom.
MaCS
-
szasanyi
félisten
Nekem két kérdésem lenne, ha már volt ilyened és nem felelt meg:
- Megkérdezted-e miért nem csodálkoznak azon, hogy visszavitted? Mert engem érdekelt volna, hogy mirét nem mivel ez már nem egy átlagos tudásu és nem egy olcsó router.
- És mi lesz helyette? Ti. egyik sem hibátlan, tudásban sem jobb hacsak még drágábban (és normál, otthoni használatra szvsz már a ~60k-s router is elég húzóós árú). -
Hát nagyon csodálkozok a visszavitt 86U-don. 3 év garancia van rá. Ennyit csak akkor ad egy gyártó, ha nagyon hisz a termékében. Nekem egyelőre a néha eltűnő LAN-eszközökön kívül nincs bajom vele.
Ha lehet hinni az iPon-nak, akkor 6,7% jelenleg a router meghibásodási aránya.Mikor RT-AC68U-t akartam venni, akkor az eladók velem is közölték, hogy ebből elég sok visszajön. Pedig ennek ugyanígy az iPon-nál 0,8% a meghibásodási aránya.
Úgy sejtem, hogy a populárisabb modellekben a nagy számok törvénye szerint több is a hibás példány, amiről így több ember is számol be.
-
Ma fájó szívvel visszavittem a 86-ost a boltba.
Nem vagyon csodálkoztak.
Vajon min múlik, hogy egy adott gyártó sok típusa problémamentes, de van, amelyik kifejezetten zűrös -- és nem éppen az egzotikus szolgáltatásoknál, vö. switch?
MaCS
-
zsolt501
nagyúr
Mióta a gyári visszaállítást megcsináltam nálam is megy már "stabilan" azt a bakit leszámítva.
-
-
zsolt501
nagyúr
3.0.0.4.384_81792 firmware el lett távolítva az Asus weboldaláról és csak a régebbi 3.0.0.4.384.81369 verzió van fenn... vajon mi lehetett az oka.
-
zsolt501
nagyúr
Viszont ma kissé mérges lettem a routerre, mert a webes felületen a net kapcsolatot leválasztottnak jelezte, annak ellenére, hogy az internet állapotnál jelezte hogy kap IP-t és ment is a net, hiába indítottam újra vagy áramtalanítottam ugyan úgy leválasztottnak jelezte a routert annak ellenére hogy a net meg ment...
Mérgemben csináltam egy visszaállítást, és most újra normálisan jelzi a net kapcsolatot, remélem nem jön vissza ez a régi hiba mert a régi 68U esetén is volt ezzel gond. -
zsolt501
nagyúr
Köszi ezt a lehetőséget nem ismertem, régen a Linksys WRT54GL routernél kellett parancs sorokat írogatni hasonlóképpen pl tűzfalhoz, remélem nem kell újra, mert ez a parancssori vezérlés nem az én világom
elszaladt mellettem ez a világ és nagyon türelmem sincs rá mostanában.
Mindig is irigyeltem azokat akik így tudnak. -
glehel
senior tag
válasz
zsolt501 #669 üzenetére
én ezen már túl vagyok, nem használom a beépítettet pont ezért.
#!/bin/sh
log='/mnt/sda1/Log/Wlan.log'
NOW=$(date +"%Y.%m.%d %H:%M")
echo >> ${log} "${NOW} >>> Radio: OFF"
radio offez a script jól működik, bekapcsoláshoz on-ra átírod.
cru a ra0 "0 23 * * * /jffs/scripts/radio_off.sh" ez meg az időzítése.Így legalább ki-be kapcsol minden nap
-
Ez tulajdonképpen, ha nem is szándékosan, de megvolt.
Ugyanis amikor birtokba vettem, értelemszerűen 192.168.1.1-gyel indult, és akkor konstatáltam, hogy nini, nincs meg pr RPI, cserébe a meglevőből kettőt jelez. De nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, hanem átállítottam a saját bejáratott tartományomra, és uccu. Aztán a jelenség maradt.
Amúgy ez a tartományváltás sem ment simán, mivel hiába volt bekapcsolva a DHCP, a PC nem látta a routert (beírva a címet sem). Aztán a PC-n fix IP-címet állítottam be, így meglátta a routert, és így már áttehettem a PC-t is automatikus IP-re.
Mivel nem emlékeztem olyasmire, hogy a többi Asus routeremmel ilyen gond lett volna, visszaálltam a régi 87-esre, de azon akárhogy állítgathattam az IP-tartományt, a PC szépen mindig megtalálta.
Tehát valami itt minimum furcsa.Köszönettel: MaCS
-
zsolt501
nagyúr
Akkor passzolom, mert nem igazán jut eszembe más lehetőség.
A saját sztorim az időzítéssel kapcsolatban még mindig fura a dolog, mert a bekapcsolás csak az 5GHz-ra volt engedélyezve, a 2,4GHz ki volt kapcsolva, és most reggel az is bekapcsolt, azt most manuálisan kikapcsoltam.
Ami viszont feltűnt, hogy most mikor a 2,4Ghz be volt kapcsolva és felcsatlakoztam rá lényegesen gyengébb volt a jelerőssége mint eddig volt, és gyengébb mint az 5Ghz nem kis eltéréssel, igaz hogy csak telefonnal néztem meg a jelerősséget de a mérés szerint míg 2,4GHz-n -40 és 45dB volt a jelerősség, addig 5Ghz-n -21dB-t mért a telefon, ami lényeges különbség, és olyan mintha a 2,4GHz vissza lenne fogva szoftveresen, mert régebben lényegesen többet tudott. -
zsolt501
nagyúr
No úgy néz ki talán össze sikerült hozni az 5. nekifutásra, hogy kikapcsoljon a wifi az ütemezésre, remélem holnap reggel be is kapcsolt...
kellett neki egy áramtalanítás, illetve a wifi be és kikapcsoló gombbal egy ki és bekapcsolás is aztán észrevette hogy ütemezés is van, fura mert ilyet eddig nem csinált. -
zsolt501
nagyúr
Egy hibát ma én is találtam, mégpedig az időbeli ütemezés nem működik a Vezeték nélküli ütemező engedélyezése menüpontnál, hiába állítom be, hogy mikor kapcsoljon ki a wifi az továbbra is be van kapcsolva, nálam valamiért nem kapcsol le a wifi, az előző szoftvernél még nem volt ezzel gond.
-
Én ezt a dupla klienses dolgot csak Merlin esetében láttam.
Állítólag nemsokára egy fokkal nehezebb lesz Merlin-re váltani, mert a gyári új firmware-ek már jelszó titkosító megoldással érkeznek, és nem fogják engedélyezni más firmware felrakását, mert különben kizárod magad. Restore kell majd.
-
Igen, ez nálam is megvolt, sokan tértek vissza maguktól a régi címre.
Amikor egy eszköznek címet foglalok, akkor rutinból csináltatok vele egy ki-bekapcsolást, amint most is.
A szomszéd néni feláldozásán kívül tulajdonképpen már minden, általam ismert trükköt bevetettem, tartós siker nélkül.
Lehet, hogy szegénynek már csak teher az élet...?
Most pár percre pl. úgy tűnt, a nejem notebookja megszűnt skizofrénnek lenni, de, mint kiderült, csak azért, mert kiment vele a kertbe, ahol már csak 2,4 GHz-et látott. 5 GHz-re visszatérve megint ketten van.
A RPI-k meg ugrándoznak, hol szellemképesen, hol magányosan.
Tulajdonképpen felfoghatom úgy is, hogy valahol szórakoztató...
Köszönettel: MaCS
-
Én RT-AC56U-ról váltottam, és azt vettem észre, hogy ezzel az új routerrel is ugyan azt az IP címet kapták azok az eszközök, amiket még az 56U-ban állítottam be fixre. Szóval lehet, hogy ez okozhat valami gubancot. Esetleg valami force release/renew segíthet helyrebillenteni a dolgokat.
Próbáld meg az összes rácsatlakozó eszközt is újraindítani. -
válasz
Intelligencs #661 üzenetére
Köszönöm, ezt megnézem!
Fix IP-ket nem használok, a routerben foglalok mindenkinek címet.
-
Úgy látom ez a gond a Raspberry-vel más Asus routernél is felmerült. Itt konkrétan egy AC88U-nál írják. A megoldás valami konfigurációs fájl módosítása volt a Raspberry-n: "Thank you! This was good advice. It was a wrong configurated dhcpcd.conf file. (too many entries for static ip addresses) But i can't understand why was working on other routers without any problems."
Kamerának fix IP van beállítva? Nem lehet, hogy másik subnetben van, mint amiben a mostani router? Esetleg az előző router a 192.168.0.0/24-ben volt, ez meg a 192.168.1.0/24-ben van. Amelyik eszköz DHCP-n kap IP-t, az működik, de amelyik fix IP-re van beállítva, annál gond lehet. Én NAS-sal jártam így router csere után, a fixen beállított IP egy másik tartományban volt, és az új router nem látta a NAS-t.
-
Írtam neked a másik topikban, hogy lehet csak szoftveres anomália, de túráztasd magad fölöslegesen cseréztetésben szerintem. Nyomj egy kilépést a fejlécben, aztán lépj be újra, esetleg próbáld meg másik böngészőben is.
Enyém most rendben látja mind a 11 eszközöm: 5db LAN, 3db 2.4 GHz, 3db 5 GHz
Bár már volt olyanra is példa, hogy 11 eszközt írt, de már csak 10-es listázott.De gondolom azokat az eszközöket is rendben eléred, amiket nem listáz a router, nem?
-
Újabb anomália: a hálózatban pillanatnyilag hét vezetékes eszköz működik. Mind a heten egy switchbe vannak dugva, amelyik a routerhez csatlakozik, tehát csak egy LAN-port van használatban.
A hét eszközből négyet hajlandó csatlakoztatni a router, két Raspberry-t és egy IP-kamerát bojkottál. A Raspberry-k ugyan néha-néha megjelennek egy rövid időre, a kamerát viszont nem láttam beköszönni.
A négy működő hoszt (Denon erősítő, Gigaset telefon, Asustor NAS és egy PC) viszont stabilan megvannak.
MaCS
-
Ennyit én nem tudnék mérni, mivel 500-as a netem, és azt sem tudom pontosan, hogy a telefonom mennyit tud. Mivel viszont 250 Mbps-ot már mértem másik routerrel, a jelneli lig 100 fölötti érték nyilván nem normális.
Kérdés, hogy vajon hol a hiba. Próbáltam már Merlinnel és gyári FW-rel is, hibahatáron belüli (gyászos) eredménnyel.
-
Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul, de az első próba kiábrándító a 86-ossal.
2,4 GHz-es wifiben 10-20 bDm-mel gyengébb, mint a 87-es, és konkrétan nem ér el mindenhova a wifije, ahol a 87-es még kifogástalan hangátvitelt produkált.
5 GHz-en pedig a sebessége gyatra, kétharmada a 87-esnek, és kb. fele az AX58-asnak.
Van esetleg valami trükkös beállítás, amit nem csináltam meg? Mert ez így egy belépő szintű routertől is harmatos lenne.
-
A jelek szerint ma átveszem a 86-ost.
Kérdésem, hogy a tudomány mai állása szerint a Merlin teljes értékű-e rá, vagy érdemes-e javítást várni.
-
zsolt501
nagyúr
-
Lemaradt a release note-ból valami, nem értem miért:
Firmware version 3.0.0.4.384_81792
- Release Note -Bug fixes and improvement:
- Improved connection stability.
- Optimized CPU utilization.Én pluszban az alábbiakat vettem észre:
- bekerült Smart Connect legördülő bekerült a főoldalra a System Status-hoz
- a QoS - WAN/LAN Bandwidth Monitor-nál megjelentek opciók a skálázáshoz és adatok megjelenítéshezItt néhányan azt írják, hogy:
- reszponzívabb a hivatalos felület a Merlinnel összehasonlítva
- jobban működik a QoS (hát ez elég tág...) -
Új firmware: 3.0.0.4.384_81792
Bár a support oldalon még nem látszik:
https://www.asus.com/Networking/RT-AC86U/HelpDesk_BIOS/De a router már kiírja:
Firmware version 3.0.0.4.384_81792
- Release Note -
Bug fixes and improvement:
- Improved connection stability. -
Nah, mégis működik a hátoldali LED ki/bekapcsoló, csak hosszabban kell nyomni.
H/W revíziók ebből is léteznek. Ebben a YouTube videóban pl. R1.41 szerepel és 2017-es gyártási évű, valószínűleg ezek az első példányok.
Az enyém R1.5 és 2019-es gyártású.
Különböző helyekről úgy látom, hogy már 2018-ban is R1.5 volt.
Jó lenne tudni milyen apró különbségek vannak. Engem legalábbis nagyon érdekelneValószínűleg egy kis plusz szigetelés itt, árnyékolás ott.
-
válasz
zsolt501 #642 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Végül a QoS-t kikapcsoltam. Tesztjeim alapján úgy láttam, hogy bekapcsolva nem értem el a maximális netsebességem;
- bekapcsolt QoS: ~280/22 Mbps
- kikapcsolt QoS: ~310/22 Mbps
300/20-as netem van
Többször is megismételtem a teszteket, és bekapcsolt QoS mellett mindig alapból alacsonyabb sebességről kezdett el lassan felkúszni, míg kikapcsolt esetén egyből szinte a maximális sebességgel kezdett és végig megtartotta.Egyébként ugyan az a hiba még mindig megvan, ami az előd RT-AC56U routeremben is megvolt; ha egyszer bekapcsoltad a QoS-t, akkor többé nem tudod kikapcsolni
A megoldást itt olvastam:
RT-AC3200 won't let me disable QoS in the GUI. Is there a line command?Aztán, ha bekapcsolom a Game / Gear Accelerator -t, akkor a QoS átvált Adaptive-ról Tradicional-ra. Ha kikapcsolom a Gear Accelerator-t, akkor az a QoS-t is kikapcsolja.
Valamint az AiProtection / Alert Preference popup teljesen szét van esve.
És nekem sem működik a LED kikapcsoló gomb hátul
Elég bosszantó apróságok. Ezek Merlinben is megvannak?
-
zsolt501
nagyúr
Egész elfogatható áron vetted, főleg a jelenlegi EURÓ árfolyam mellett.
A HW én verziókat nem követem itt, de úgy látom ebből a készülékből nem csináltak több verziót még.
A RAM fogyasztás sokban függ attól, hogy milyen szolgáltatásokat is kapcsoltál be pl. az AiProtection és a QoS rendesen szívja, de a Forgalomelemző - Statisztika is, de ez elmondható az USB-s alkalmazásokról is.
Érdemes egyáltalán a QoS-t használni? Lassabb pl nem Gigabites NET esetén lehet létjogosultsága, illetve ott ahol több kliens osztozik a NET-en, ellenkező esetben szerintem inkább nyűg és gigabites net esetén sebesség vesztést okozhat, mivel a HW-NAT ilyenkor kikapcsol.
Game / Gear Accelerator esetén még vannak gondok, nem minden esetben működik megfelelően, ha visszaolvasol akkor láthatod itt is kikapcsol a HW-NAT.
Telekom 300/20-as netje esetén még lehetnek jogosultságai a fentebb említett szolgáltatásoknak pl QoS de a többinek inkább marketing szaga van.
Merlint lehet még itt is használni, merlin esetén kapsz néhány plusz szolgáltatást.TV mögé routert az 5GHz miatt semmiképp nem javasolt tenni, mert jelentősen árnyékolja és a visszaverődő jeleket okoz, 2,4Ghz-t kevésbé árnyékolja és kisebb a visszaverődés.
Ja és faltól is ajánlott legalább 1 araszra tenni. -
Nah, csatlakozom én is a táborhoz
Tegnap vettem át az utolsó darabok egyikét az Extreme Digital-tól 63 590 Ft-ért.
No remélem nem azért, mert kifutó modellH/W Ver.: R1.5
F/W Ver.: 3.0.0.4.384
MFG Year: 2019
Itt is van sok H/W verzió? Kinek milyen van? Tudni miben térnek el?
Visszaolvastam jó néhány oldalt itt a fórumon, és egész sok kérdésemre kaptam választ. Pl. én is nagyon csodálkoztam, hogy 70%-ról indít a RAM foglaltság még újraindítás után is. És valóban első dolgaim között volt bekapcsolni az AiProtection-t és a QoS-t, ami ezt eredményezhette.
Érdemes egyáltalán a QoS-t használni? Aminek egyébként épp most változott a legújabb firmware-el az opciói:
Azt tudja valaki, hogy a Game / Gear Accelerator-nál hogyan tudom elmenti a kiválasztott klienst? Nincs semmilyen gomb a mentésre, újratöltés után nincs ott.
Érdemes egyáltalán ezt a Game Device Prioritizing-ot használni? Olvastam tőletek, hogy HW NAT-nak ez esetben búcsút lehet mondani. Meg talán a QoS esetében is.WTFast-et használ valaki? Érdemes, vagy igazából mi szerencsésnek mondhatjuk magunkat a pingekkel/nettel kapcsolatban? Én legalábbis úgy érzem. CS:GO-ban 30-35-nél nem nagyon szokott több lenni. Netem is teljesen jónak mondható: Telekom 300/20
Van esetleg valami javasolt tweak? Egyelőre a legújabb gyári firmware-t használom:
3.0.0.4.384.81369
És egy pro tipp tőlem: TV mögé ne rakjatok router-t, brutálisan leárnyékolja. Pláne, ha még be is van kapcsolva
-
Jól értem, hogy az Asuswrt-Merlin firmware valójában az adott router gyári firmware-jén alapszik, plusz hibajavításokat/optimalizálásokat tartalmaz? Cserébe viszont mindig le van maradva egy-két verzióval a hivatalostól?
Az AC86U-nál azt látom, hogy most került csak bele a hivatalos oldalon lévő utolsó előtti firmware verzió (384.81352), tehát egy verzióval le van maradva. A legfrissebb pedig: 384.81369Lehet sokat kérdezett, de érdemes a Merlin változatot használni? Stabil, jól működő software-t szeretnék.
Van olyan, ami hiányzik a Merlin-ből, de a gyáriban megvan? -
cyber86
őstag
Szombaton felraktam az új gyárit és egyenlőre semmi gond.
3.0.0.4.384.81369
-
cyber86
őstag
Már akartam kérdezni de mindig elfelejtettem, hogy ezen a routeren már nem lehet a wps gombbal nvram törlést csinálni?
-
zsolt501
nagyúr
Vigyázzatok a legújabb szoftverrel, mert a Game > Game Device Prioritizing bekapcsolása esetén a HW-NAT-nak búcsút lehet inteni.
Szóval csábító lehet a dolog, de ennek azért ára van. -
cyber86
őstag
Version 3.0.0.4.384.81369 2020/03/3059.89 MBytes
ASUS RT-AC86U Firmware version 3.0.0.4.384.81369
1. Update Adaptive QoS categories: Help you to prioritize the mission-critical applications
Those people who work-from-home & learn-from-home will greatly benefit from this new feature with optimized streaming experiences.
New Supported Categories & Apps:
- Video conferencing, including Microsoft Teams®, ZOOM®, Skype®, Google Hangouts®, BlueJeans®
- Online learning, including Khan academy®, Udemy®, Coursera®, TED®, VIPKiD®, 51Talk®, XDF®, Xueersi®
- Streaming, including YouTube®, Netflix®, HBO NOW®, Amazon Prime Video®, Disney+®, ESPN®, MLB.com®, iQIY®
- Indoor training, including Zwift®, Peloton®, Onelap®
Stay tuned and more apps are coming to the list soon!2. Support Mobile Game Mode
- One-click prioritizing your mobile device to the highest and ensure you the best mobile gaming experiences.
- Install/Update ASUS Router App (Android supports later than 1.0.0.5.44; iOS supports later than 1.0.0.5.41) -
cyber86
őstag
válasz
Intelligencs #610 üzenetére
Csináltam frt a gyári új fw-en és hibátlan egyenlőre. Merlint még az elején teszteltem de pont voltak hibák benne így maradtam gyárin.
-
szeky81
tag
-
Nem teszel egy próbát Merlinnel? Én mindig a legfrissebb Merlint rakom fel, két ilyen routerre is, eddig hibátlan.
szeky81: Nem lehet, hogy valami olyan oldal miatt blokkolja, amit az indamail akar megnyitni? Például valami adszerver, amit az indamail hív meg? Csak mert nekem is engedélyezve van ez a funkció, de nekem simán megy az indamail. Igaz, nekem van chrome alatt adblock-om engedélyezve.
-
szeky81
tag
Sziasztok!
A héten észrevettem, hogy a AiProtection - Rosszindulatú Oldalak Blokkolása menü bekapcsolása miatt az indamail.hu nem elérhető. Blokkolja a full oldalt. Most kikapcsoltam és így jó, de lehet-e kivételek közé rakni az indamail.hu/* címet a beállítások fülön belül?
Köszi, F. -
cyber86
őstag
Hát lehet vissza teszem az előző fw-t. Nálam nem wifi gond van hanem mintha nem jól kezelné a netet vagy nem is tudom, mert játéknál vettem észre, hogy magas a ping de lehet csak túlterheltek a serverek.
-
cyber86
őstag
Más fórumokon nem írnak valamit?
-
szasanyi
félisten
Merlinnel nem próbáltátok még? Hátha ott nem jelentkezik.
-
zsolt501
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ph Jól felszerelt, de olcsónak semmiképp sem nevezhető routert villantott az ASUS.
- Automobilista 2
- Akciókamerák
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- Új Apple termékek (Airpods pro 2, Airpods 4, Watch, Ipad)
- Intel Core i5-10400F processzor 12M gyorsítótár, akár 4,30 GHz,hibátlan állapotban!
- Asus TUF GAMING B460-PLUS alaplap,hibátlan működéssel,csomagküldés 1490ft-tól!
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2C3200C16,hibátlan állapotban!
- 22" FullHD "Gamer" Monitor-Pc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest