Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
szasanyi #499 üzenetére
ACMEv1 verziót használta az Asus eddig az szoftverben, viszont a letsencrypt időközben áttért ACMEv2 verzióra, és ezt az Asus nem kellő időben javította a szoftverben és ebből kifolyólag sokaknál nem működött a hitelesítés.
Az asus már régen tudott az ACMEv1 megszűnéséről, de nem lépett időben, így sokakat meglepetés szerűen ért hogy nem működött a hitelesítési procedúra.
Szóval a hiba nem igazán hiba, hanem az Asus töketlenkedése volt. -
zsolt501
nagyúr
Végre megérkezett a hibajavítás, ami javította a Let's Encrypt hibát.
A WEB oldalon még nincs fent, legalábbie ebben a pillanatban még nem volt, de a router már a keresésre beadja a frissítést.
Firmware version 3.0.0.4.384_81351
- Release Note -
1. Fixed a DDoS vulnerability.
2. Fixed Let's Encrypt related bugs.
3. Fixed folder creating bugs in Samba.
4. Fixed dual wan failover bugs while the primary wan type is L2TP. -
ddmb
aktív tag
válasz
Atom_Anti #494 üzenetére
A másik házat meg hogy érted? Földrajzilag máshonnan? Ha nem tudsz közvetlenül a routerra csatlakozni a klienssel, akkor először is meg kell tudnod, hogy az internetszolgáltatód milyen IP címet oszt ki. Ha olyan IP-t kapsz, amivel közvetlenül az internetre lépsz ki, akkor aránylag könnyű dolgod van. Bekonfigurálod pl. az OpenVPN-t és ugyanúgy működik az \\192.168.1.1 cím.
Még eszembe jutott, hogy van ez az AiCloud is, azt is bekonfigurálhatod, és ahhoz VPN se kell, bár én nem nagyon használom, az nem játszik le bármit. Engedélyezed a routerben, majd lokálisan ki is próbálhatod ezen a linken.
-
ddmb
aktív tag
válasz
Atom_Anti #494 üzenetére
Nem biztos hogy arra válaszolok, amit kérdezel
de ha itt beállítod a SAMBÁt (nekem ON-ra van állítva a Enable Share és a Allow guest login is) akkor ezután eléred a routert a \\192.168.1.1 címen sima Windows File Explorer-ben. Behúzza a routerre kötött partíciókat, mintha csak egy Windows mappát böngésznél.
-
Atom_Anti
senior tag
Valaki tudna segíteni hogy ennél a típúsnál hogyan lehetne megoldani hogy a rákötött merevlemez tartalmát másik házban is meg tudjam nézni, esetleg VLC-ben lejátszani videót róla?
-
stuka20
senior tag
Valaki tudja, hogy az miért lehet, hogy néha gondol egyet és bontja a transmission között a kapcsolatot? Újraindítottam a routert 2x is, de még mindig nem csatlakozik...
-
meri
aktív tag
Sziasztok! Több sikertelen kíserlet (VDSL2-vel DSL-AC88U, DSL-AC68U) sikerült kábelnetre váltani és egy AC86-ost szerezni használtan, kifogástalan állapotban, garanciával. Egy 1000/100-as net és egy bridge módba kapcsolt Sagemcom kábelmodem mögé került be, Merlin FW fut most rajta. Vannak vele terveim, pl. az eddigi Intel NUC helyett ezt használnám transmission-nel, stb.
A legfőbb cél / kihívás a ping további csökkentése lenne a kompetitv játékokban (Fortnite, Overwatch, stb.). Ezek a gépek vezetéken csatlakoznak, a LAN game boost / QoS megy (prioritás a játékon, egyelőre egyéb spéci beállítások nélkül), a megfelelő port forwarding-okat is hozzáadtam IP alapján (DHCP-n IP ezekre fixálva) Ezen kívül van-e még valami, amivel érdemes lehet próbálkozni a ping csökkentése végett? Jelenleg a Fortnite-ban ez 19-23 ms körül mozog, de "beugrott" már 7-re is, de a 30 felé is elmozdul néha. Játék közben max. könnyed böngészés megy (Wifi), esetleg este Netflix, vagy NAS-ról filmnézés (kábel).
Köszi előre is.
-
cyber86
őstag
válasz
laci88kiss #482 üzenetére
Kábel vagy wifin van az xbox rákötve?
-
laci88kiss
kezdő
köszönöm. Az nem gond, pikk pakk beállítgatom. Átolvastam itt a fórumot, aztán láttam, hogy érdemes megcsinálni frissítés előtt vagy után.
Egyébként xbox mellé vettem mert online pvp játékot játszom, aztán a válaszidőt szerettem volna csökkenteni, minimalizáni vele. De hogy őszinte legyek nem igazán vettem észre javulást vele
upc 500as netem van, amiből kb 250-300mb tudok kihasználni mert a modemet kicserltem egy technicolor tc7200-ra. ami uygan nem hozza az igért sávszélt, viszont sokkal stabilabb, mint a csomaghoz tartozó connectbox
-
cyber86
őstag
válasz
laci88kiss #479 üzenetére
Szia. Minden beállítást amit csináltál töröl így kapsz 1 szűz routert és ezt a Adminisztráció/Beállítás visszaállítás/Gyári alapbeállítással kapcsolóval tudod megcsinálni.
-
laci88kiss
kezdő
Sziasztok mi ez a Nvram törlés és hogyan kell ezt kivitelezni? hiába googlézom nem találok infót.
-
szeky81
tag
Sziasztok!
Nemrég megemeltettem a netem sebességét 150Mbit-re. Sebességmérésnél mégis csdak 93-95Mbit-et mutat. Tudtok abban segíteni, hogy valami beállítás probléma lehet-e? -
szasanyi
félisten
Uj fejlemeny: ha smart connect ki van kapcsolva (tehat kulon van beallitva a 2,4 es 5 Ghz) akkor a vezetek nelkuli itemezo is mukodik rendesen es nincs folyamat es ingadozo terhelese a CPU magoknak.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
szasanyi #466 üzenetére
Majd írj a tapasztalataidról hogy milyen a Merlin, én mint írtam majd a későbbiekben tervezek átállni rá.
Nálam a routerben csak az 5GHz van engedélyezve 2,4GHz le van tiltva, régebben volt időzítés is beállítva, de volt többször hogy akkor kellett volna a wifi mikor épp a tiltott időszak volt, így inkább ezt kikapcsoltam.A magyar support olyan mint a seggen ülő tolvaj banda
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz
szasanyi #464 üzenetére
Igen sajnos többünk is megszenvedett már a magyar supportal, ezért is javasoltam valami nemzetközit, azzal talán hamarabb sikert érsz el.
A két készülék szoftvere jelentősen eltér egymástól hardverileg is, így a szoftverben jelentős különbségek lehetnek, na meg el tudom képzelni azt is hogy a két készüléket nem ugyanaz az illető fejleszti Merlin szoftverébe is többen vesznek részt, illetve vannak a béta tesztelők is akiknek a visszajelzései alapján fejlődik a szoftver.
Javaslom még hogy ha van itt regisztrációd akkor itt is jelezd a hibát [link] -
zsolt501
nagyúr
válasz
szasanyi #462 üzenetére
Igen létezhet, pl a 68U esetén volt olyan, hogy a rendszernaplót telenyomta hibajelzéssel mikor az egyik vagy a másik wifi le volt kapcsolna, úgy látszik itt más jellegű hibát csinál.
Érdemes az ilyen hibát jelezni az Adminisztráció - Visszajelzés pontnál, és reménykedni, hogy a hiba javítva lesz (a hibát érdemes több régióra is elküldeni, mert a magyar support nem áll túl jól a hibák kezelése terén sajnos). -
szasanyi
félisten
válasz
szasanyi #435 üzenetére
Ma észrevettem, hogy megint nagy tehelest mutatnak a CPU magok (a postban amire valaszkent irok). Veletlenul jottem ra mi okozza: ha a vezetek nelkuli utemezo be van kapcsolva (beallitas szerint kikapcsolja a WiFit 22 es 06 ora kozott) ezt csinalja. Ilyen van?
Ahogy kikapcsoltam ezt a funkciot meg is szunt. Erthetetlen hiba, ilyen arkategoriaban kulonosen az.
-
zsolt501
nagyúr
Az túlzás hogy nagyon értek hozzá, entware pl nem az én világom, van NAS, és így nem kell bűvészkednem a routerral.
Elejében én is kísérleteztem több mindennel a routeren, de aztán arra jutottam, hogy a NAS mégis csak többet tud és több mindent rá tudok bízni.
Akkor megerősítem, Merlinben is HW-NAT ugyan az mint a gyáriban, ehhez Merlin nem nyúlt, mert az a zárt szoftverrészben van.
Régebben volt lehetősége ott is variálni (előd router AC68U), de voltak problémák, és így inkább nem piszkálja, illetve maga az asus is a zárt területbe rakta ezt át.
HW-NAT bizonyos esetekben le tud kapcsolni (pl. mint nálam is a múltkor kiakadt valamitől) ha jól emlékszem QOS esetén illetve pár trendmicro alkalmazás futásakor is kikapcsol a HW-NAT.
Mivel én egyiket sem használom(QOS és trendmicro alkalmazás) így nálam nincs vagyis nem kellene ez irányúan aggódni.
Én is gondolkodom a Merlinben, de még kivárok, mert ő is az Asus új szoftverét várja, illetve hogy hivatalosan is megjelenjenek az új funkciók amik a zárt részben vannak. -
szasanyi
félisten
Értem... illetve emiatt - ahogy írtad is - nem, és tuti nem is kell nekem. Merlin alatt - ha jól emlékszem - nincs NAT gyorsítás, ami akár jelentősen növeli a routerre rótt tehet. Emiatt nő(het) a CPU terhelés, és akár adatátviteli sebeesség csökkenés is - leginbább ez érdekelne.
zsolt501: nincs gond, csak vmit reagálnom kellett.
-
ddmb
aktív tag
válasz
szasanyi #451 üzenetére
A router alap UNIXa egy kalap szhar... de az entware-esre rakhatsz jobb fdisk-et, gcc-t, bash-t, vim-et, git-et, stb. Ha nem vagy benne ebben a világban akkor nehéz elmondani, és valószínűleg erre nincs is szükséged. Ami a router valódi funkcióját illeti, még sose volt semmi gondom a teljesítménnyel, se proci, se memória. Mondjuk nem lóg rajta sok kliens: 3-4 telfon, meg 1-2 laptop.
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz
szasanyi #446 üzenetére
Abban biztos vagyok, hogy a Merlin és a gyári Asus szoftver teljesítményben ugyan azt tudja, Merlin nem nyúl hozzá a gyári értékekhez, sebességre sem mondanám hogy különbség lenne köztük, ami különbség az a funkciókban keresendő.
Mind a két oldalon lehetnek hibás szoftverek (és voltak is) de ezek szerencsére elég hamar javítódnak.
Most várható pl a gyári esetén a WPA3 bekerülése, illetve pár új funkció is be fog kerülni ha a teszteken jól átmegy. -
szasanyi
félisten
Tapasztalat alapján meg tudja mondani vki mi a különbség a gyári, ASU FW és a Merlin CFW használatakor?
-
meri
aktív tag
válasz
Intelligencs #442 üzenetére
Köszi.
-
-
meri
aktív tag
Sziasztok!
VDSL2 netem van (100/10), és útban van felém egy DSL-AC88U, amit jövő héten ki is próbálok. Sajnos ebben más a hardver, mint az RT-AC88U-ban, és a FW is (nem csak a modem miatt), pedig azt hittem, lesz benne game booster ill fejlett QoS.
A jelenlegi modem/router egy ASUS N17U, ami egyébként egész jó, de 2 desktopon is competitive gaming-elnek a fiaim (UTP-n), és a pinget szeretném csökkenteni, ill. az eseti letöltések, NAS-os filmnézés által okozott "interferenciát" minimalizálni (QoS, Game boost) - ezért gondolkodom, hogy az N17U megmaradna modemnek bridge-ben, és egy AC86 lenne a végső megoldás (kenne most egy használt kb 45-ért, garanciával).
Egy kérdés: a merlinben is van WTFast és Game booster, vagy ha ezek kellenek, akkor csak a gyári FW marad?
Köszi szépen! -
szasanyi
félisten
Most bekapcsoltam az AI Protection funkció és megszűnt a jelenség.
Viszont így jóval magasabb a CPU használat letöltés közben, mintha ki van kapcsolava + a RAM használat is ~1,5x emelkedik (70%) ennek a feature-nek a használatával).
-
szasanyi
félisten
Akkor is azt csinálja.
-
szasanyi
félisten
2 napja vettem észre, és folyamatos tehát reseteltem és újrakonfigoltam de visszatért a jelenség. Min3 eszköz az enyém, és nem jelent komoly terhelést a routernek ezért nem tudom miért csinálja... Hogyan lehet kideríteni mi okozhatja? Sajnos nem vok hálózati szakember, nem igazán tudom.
-
stuka20
senior tag
Ma hazaértem, kb. 45 perce és tapasztalom, hogy nincs net. Átdugom direktbe hát ha a diginél van a gond, de nem, mert úgy van net. Visszadugom, nincs net..ok..újraindítom a routert..újraindult..nincs net. Majd 2-3 perc és van net. Érdekes, mert miután visszajött a net a HDD + transmission is megjavult... Nem értem mi lehetett a gond...
Olvastam valahol, hogy merlin alatt voltak ilyen jelenségek, de amazon értékeléseknél is olvastam (nem merlin), hogy vétel és beüzemelés után 2 hét vagy 1 hónap után a 2.4ghz-es wifi megadta magát, de ez ugye engem nem érint, mert sehol nem volt net. A gép kábelen keresztül kapja a netet. Valakinek valami tippe, hogy ez a két dolog mitől lehetett és, hogy hogyan javult meg magától mindkét probléma? -
stuka20
senior tag
Hali!
Éjjel vettem észre, hogy nem működik rendesen a routerre kötött hdd-m, azaz csak 2 másodpercenként villogott neki a ledje -mivel torrent miatt használom, így mindig ezerrel villogott a ledje- és kis idő elteltével meg már csak folyamatosan. Mivel arra töltöm le ncore-ról a dolgokat, emiatt ugye most nem is seedel. A gépen a transmission is azt írja, hogy kapcsolat bontva. Egyszer ugyan így nem látta, de akkor csak (nem tudom hogyan) a port aut. elállítódott. Viszont most nem tudom mi lehet a gondja.. :/ Merlin van rajta. Van esetleg valami tippetek?
-
ddmb
aktív tag
Csak most nézem hogy neked 192.168.2.1 a router címe... feltéve hogy azóta nem változtattad meg.. ezt a címet kell beírnod a PuTTYba.
Amúgy nemcsak a transmission miatt jó ez az entware, hanem hogy lesz egy jó kis UNIXod amit távolról is el tudsz érni. Az opkg-val tudsz bash-t, vim-et, MidnightCommandert, C fordítót telepíteni a routerre
Van egy másik fórum is, ahol én is sokat tanultam ezekről a dolgokról, Kendek Topikgazda sok-sok segítségével
-
ddmb
aktív tag
blkid - locate/print block device attributes
Csak megjeleníti a block deviceokat. Jó lenne, ha mindkét partíciónak (ext4, ntfs) adnál label-t. Az NTFS esetében egyszerű: Windowsban is el tudod nevezni, meghajtóra jobbgomb, aztán Properties, aztán a General fülön beírod a kívánt címkét. Az ext4 esetében már nehezebb lesz ha nincs neki. Egy rendesen felszerelt UNIXban van e2label progi, de a routerben nincs. Úgyhogy legjobb lenne újraformázni az mke2fs progival, méghozzá így:
mke2fs -L valamilyen_ext4_label -t ext4 /dev/sda<X>
ahol <X> = 1 vagy 2 vagy ... Ezt az fdisk -l kimenete fogja megmondani, legalul látni fogod mindkét partíciódat. Amelyik a Linux filesystem, azt formázd újra, és annak használd a nevét. Nekem így fest az fdisk -l kimenete:
Device Start End Sectors Size Type
/dev/sda1 6 4095 4090 16M Microsoft reserved
/dev/sda2 4096 915825663 915821568 3.4T Microsoft basic data
/dev/sda3 915825664 976746234 60920571 232.4G Linux filesystemTehát ha én újra szeretném formázni az ext4 partíciómat, akkor ezt kéne kiadnom:
mke2fs -L entware_stuff -t ext4 /dev/sda3
Mielőtt megformáznád a vinyót umountold a deviceot az umount progival:
umount /dev/sda3Aztán ha nem akarsz bajlódni a visszamountolással, akkor indítsd újra a routert, az meg bemountolja autmatikusan a partíciókat.
A PuTTY használata meg egyszerű: elindítod, beírod, hogy a Host Name mezőbe az 192.168.1.1-et és Open. Felhasználónév az admin, a jelszód meg a routerbe a jelszó.
--
Pár nap múlva új vinyót kötök a routerra, egy nagyobbatEzt a meglévő vinyót először Windows alatt particionáltam, és hagytam helyet az ext4-nek, ezért rondít az sda1. Viszont ha először UNIX alól fdisk-kel megpartícionálod az egészet úgy hogy hagysz az NTFS-nek is helyet, amit aztán Win alól fogsz megformázni, akkor már csak sda1 és sda2 fog létrejönni. Az új vinyót majd úgy fogom csinálni
-
Miksa64
tag
Sajna most dolgozóban vagyok! Holnap 10re érek haza.
Ha még nem derült volna ki tök hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz!
Mi az a blkid?
Tegnap a PuTTY-t feltelepítettem, de nem érem el vele a routert.
A router IP címét írtam csak be. Kell még valamit megadni hogy elérjem a routeremet?
SSH engedélyezve van. -
ddmb
aktív tag
remek, nekem is ugyanígy van
nekem ez a blkid kimenete:
/dev/sda3: LABEL="entware_stuff" UUID="6ccf268b-51cd-4341-8831-72a083939405"
/dev/sda2: LABEL="backup_data" UUID="78CAE11ACAE0D582"Azért jó label-t adni a partícióknak, mert akkor mindig ugyanoda fogja bemountolni az /mnt alá:
[admin@RT-AC86U-5CC8 /mnt]# ls /mnt
backup_data entware_stuff
Lépj be a routerre ssh-val UNIX alól, vagy pl. PuTTY-val Win alól, aztán add ki a kövi parancsot (az ssh-t engedélyezni kell az Admin / System részben, nekem LAN+WAN-ra van állítva):entware-setup.sh
Először valamit megkérdez, nyomj neki egy y-t, aztán meg kiválasztod az ext4-es partíciót. Leráncigálja a netről a megfelelő dolgokat, és ha kiír valami error üzenetet, akkor próbáld meg reboot-tal újraindítani a routert. Egyébként le kéne mennie szépen. Úgy tudod letesztelni, hogy kiadod az opkg commandot, és ha kidob egy hosszú helpet, akkor jól dolgoztál
Aztán első lépésben nyomj neki egy opkg update parancsot, majd ezeket:
opkg install transmission-web transmission-daemon-openssl
opkg install ca-bundle ca-certificates
/opt/etc/init.d/S88transmission start
Ezután elérhető lesz a Transmission a kövi címen:
http://192.168.1.1:9091 -
ddmb
aktív tag
-
Miksa64
tag
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Valószínű, hogy megpróbálkozok a Transmission - nal!
Nagyon megköszönném, ha valaki szájbarágósan
elmagyarázná az elejétől a végéig hogyan, hová és miket kell telepítenem.
Már utána olvastam, de nekem igen zavarosnak tűnik!
Mégegyszer köszi! -
cyber86
őstag
Pedíg tuti tud többet is, mert van benne eléggé erő. Max a programra tudok gyanakodni.
-
ddmb
aktív tag
Mar egy ideje Transmission van a routeromon, korabban volt Download Master is, de letoltesem az atlag 15Mega korul volt mindketto eseteben, akarmit is csinaltam....
A feltoltesem meg gyalazatos. Sebesseget nem tudok mondani, csak feltoltott GB-ot.... ami inkabb csak kB vagy par MB.. nagyon gyakran 0. A routerre kotott vinyo raadasul sokszor sleepbe megy. Ha rajossz valamire hogy tudnank a feltoltest rendbe rakni, ird meg lecci.
-
Miksa64
tag
Még egy kérdés!
1000/1000 Mbps sebességű kapcsolatnál az rendben van, hogy a Download Master-es torrentezésnél a feltöltési sebesség 40 KBps fölé sosem megy.
A letöltéss 10-15-20 MBps körül mozog, ezzel nem is lenne problémám.
A feltöltés azért lehetne több. Vagy csak ennyit tud?
AC86U, gyári FW. USB3-as 500 GB HDD.Beállításoknál a le és feltöltés is korlátlanra van állítva.
-
ddmb
aktív tag
Bridge mód azért jó, mert nekem egymás mellett van a 2 eszköz, így az egyiket szinte teljesen lebénítjuk, és a másikra hagyjuk, hogy az intézze a hálózati funkciók lebonyolítását. Nem zavar be az ONT-nek a wifije, talán a fogyasztása kisebb, ha csak modemként működik. Meg nekem, aki felügyelem a hálózatot, csak 1 eszközre kell bejelentkeznem (az ASUSra), ráadásul 1 hoppal kevesebb lesz a packetok útja. Az ASUS nem egy kliens lesz a ONT mögött, hanem maga közvetlen kilépés az internetre, és ebben az esetben az internet-szolgáltatód a routernak osztja ki az IP-t nem pedig az ONT kapja. Ha külső hálózatból akarod elérni a routert akkor okos-ONT mögül talán el sem éred... bár ebben nem vagyok biztos. Szóval van pár előnye
Ha lenne ASUS AC86U router aminek a bemenete optika, akkor olyat vettem volna, így különálló ONT-re se lenne szükség
-
ddmb
aktív tag
Nekem is ONT mögött van a router, az első dolgom volt bridge módba rakni. Neked miért van szükséged routed módra?
Én csak azt sajnálom hogy az internetszolgáltatómnak nincs a kínálatában sima átalakító... ha lett volna azt választom. Vagy nem is létezik ilyen eszköz? Tehát 1db optikai bemenet és 1db ethernet kimenet. Nekem az lenne az ideális megoldás.
-
Miksa64
tag
"Még egy ilyen kérdés: az ASUSnak be lett állítva gateway címként a SAGEMCOM management címe? Vagy miket állítottál be, miután bekötötted a modem mögé az ASUSt?" ----
Az ASUS-on csak a szolgáltatóhoz való bejelentkezéshez szükséges felhasználónevet és jelszót kellett megadnom.
"Miután bekötötted az ASUSt, rá lehet egyáltalán etherneten vagy wifin csatlakozni a SAGEMCOMra?"---
Igen rálehet és akkor már elérem a kezelőfelületét.
-
ddmb
aktív tag
Jesszus, csak most olvasom, hogy az ASUSban van a PPPoE. Ekkor természetesen nem lehet többé elérni a SAGEMCOMot. Viszont akkor azt nem értem, hogy ez egy ilyen intelligens eszköz, hogy ha megérzi, ha mögé PPPoE-vel van router kötve, akkor automatikusan átvált bridge módba, vagy azt te állítottad át kézzel?
-
ddmb
aktív tag
Nem vagyok expert a témában, viszont ha a sagemcom modemként üzemel akkor nem csoda hogy nem éred el a management címen. Ugyanis akkor tényleges "modem" és nem egy router ami többek között modem módot is tudja
Még egy ilyen kérdés: az ASUSnak be lett állítva gateway címként a SAGEMCOM management címe? Vagy miket állítottál be, miután bekötötted a modem mögé az ASUSt? Miután bekötötted az ASUSt, rá lehet egyáltalán etherneten vagy wifin csatlakozni a SAGEMCOMra?
-
Miksa64
tag
Hali!
Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy hogyan tudom elérni a modem (sagemcom 5655V2) böngészős kezelőfelületét? A router (ac86u; IP:192.168.2.1) egy sagemcom 5655V2 ont (IP:192.168.1.1) mögé van bekötve. Kapcsolat tipusa: PPPoE.
Hol, mit, hogyan kell beállítási, és milyen címen érhetem el?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Jól felszerelt, de olcsónak semmiképp sem nevezhető routert villantott az ASUS.
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Black - Használt, karcmentes, prémium kamerarendszer
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Asus B360M i3 9100F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest