Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol találom a beállításokon belül azt az opciót, ahol ki tudom választani, hogy MTP módban, vagy fénykép átviteli módban csatlakozzon a számítógéphez ha összekötöm kábellel?
A választ előre is köszönöm!
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Tegnap én is beléptem a klubba. Elmentem szétnézni a Nyíregyházi Médiába, és nem tudtam ott hagyni egy matt, kék hátlapú kis kütyüt! Igaz, hogy van egy Galaxy Tab 10.1-em már vagy 1,5 éve (még Honeycomb 3.1-es android van rajta, tetű lassú, sok akadással, gondolkodással, tehát egy förtelem, de mivel nem igazán értek a szoftver frissítéshez, ezért az is fog rajta maradni, ugyanis Telenor függő, és azóta sem ajánlott fel frissebb szoftvert), de ez a kis Asus nagyon megfogott, eszméletlen gyors, szép, és jobban is tudom magammal cipelni a kisebb táskámban ha szükséges! Tehát az első benyomás róla nagyon pozitív!

Új hozzászólás Aktív témák
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi