Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol találom a beállításokon belül azt az opciót, ahol ki tudom választani, hogy MTP módban, vagy fénykép átviteli módban csatlakozzon a számítógéphez ha összekötöm kábellel?
A választ előre is köszönöm!
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Tegnap én is beléptem a klubba. Elmentem szétnézni a Nyíregyházi Médiába, és nem tudtam ott hagyni egy matt, kék hátlapú kis kütyüt! Igaz, hogy van egy Galaxy Tab 10.1-em már vagy 1,5 éve (még Honeycomb 3.1-es android van rajta, tetű lassú, sok akadással, gondolkodással, tehát egy förtelem, de mivel nem igazán értek a szoftver frissítéshez, ezért az is fog rajta maradni, ugyanis Telenor függő, és azóta sem ajánlott fel frissebb szoftvert), de ez a kis Asus nagyon megfogott, eszméletlen gyors, szép, és jobban is tudom magammal cipelni a kisebb táskámban ha szükséges! Tehát az első benyomás róla nagyon pozitív!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest