Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
-
umfrider
senior tag
válasz
csabiks
üzenetére
Ja, ez így működik, bár nem olyan jó, mint a régebbi verzió. Augusztus végefele frissítették erre. Az előző azért volt jobb, mert nem a cache-ba tette be a térképet, hanem egy, kb 50 mb-os képet mentett el. ( Hiányolom. Mellesleg az iGo kifejezetten jó offline. Max pü )
-
Gorbesz
tag
-
disy68
aktív tag
válasz
csabiks
üzenetére
Az erőforrásigény csupán a filmen múlik, amennyiben a tab tudja az adott formátumot hardveres gyorsítással lejátszani (mxplayer-ben ugye lehet ezt váltani, hw-re érdemes rakni alapból, amennyiben problémás átrakhatjuk sw-re), úgy sokáig bírja, szoftveres lejátszás esetén az idő csökken.
Én nem szoktam sokat filmezni rajta, így nem tudom elmegy-e 8 órát, de mindenképp meg vagyok elégedve az akkuidővel. Bekapcsolva szoktam hagyni az energiagazdálkodást is (alacsonyabb maximális órajelen megy a proci), az is dobhat az üzemidőn és a filmezést szerintem nem fogja befolyásolni egyáltalán (talán sw-es lejátszás esetén valami nagy bitrátás anyagnál).
-
zsola32
őstag
-
disy68
aktív tag
válasz
csabiks
üzenetére
Az eszközről játszol le vele, vagy hálózatról/netről, milyen formátum, kódolás (audio/video)? Amúgy a fent említett cache törlést problémás működés esetén mindig meg lehet próbálni, ez után újratelepítés, végül factory reset. Más alkalmazás is bezavarhat.
Az MxPlayer-en kívül meg lehet próbálni az itt említett lejátszókat is, de nekem is az MxPlayer a favorit.
(#2228) csabiks
Amennyiben nem jelzi a program, hogy kéne neki plusz codec, ne rakj fel semmit, mert az csak rontani fog a helyzeten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor 33 Pro
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest