- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveL
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #3190 üzenetére
Köszi.
-
-
SteveL
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #2377 üzenetére
Az app dec. 18-i frissítésében eltolhattak valamit...
-
SteveL
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #2374 üzenetére
A Play azt írja, nem kompatibilis az eszközzel.
-
SteveL
aktív tag
Szerintem is nagyon jó a Asus MeMo Pad tudásban, árban, minőségben. Engem a specifikációin kívül az győzött meg a vétel előtt, hogy szinte senki nem számolt itt be kínos hibákról. Volt (van) egy kukatöltelék Wayteq tabletem, az már új korában is idegesítő szériahibákkal rendelkezett, amikről nem szóltak a tesztek, csak menet közben derültek ki. A Palit Galapad 7-et már csak ezért sem merném megvenni, mert kevés a tapasztalat vele, persze simán lehet, hogy jó gép, de ez a használat során derülne ki.
-
SteveL
aktív tag
Mától nekem is van egy fehér.
-
SteveL
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #2089 üzenetére
Köszi. Ez az egy típus tudja az ébresztést csak?
-
SteveL
aktív tag
Van olyan tok a készülékre, amelyben gyárilag benne van a ki-be kapcsoló mágnes az auto-wake funkcióhoz?
-
SteveL
aktív tag
Értem. Köszi a válaszokat. Akkor majdnem mindegy melyiket veszem, van előnye mindkettőnek. Bár előbb-utóbb úgyis tokba kerül majd.
-
SteveL
aktív tag
Jól látom, hogy a szürkének és a kéknek matt, a másik három színvariációnak fényes a hátoldala? A fényesen mennyire látszódnak az ujjlenyomatok? Köszi a választ előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest