Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
-
emerzee
aktív tag
válasz
Libretom
üzenetére
Nekem matt fóliám van. Baromi jó! Nem veszít a fényerejéből, és a képernyőt sem mossa el élvezhetetlenné. Viszont nagyon szupi, hogy a fény nem tükröződik rajta. Ha pl., filmet nézek, akkor nem kell tekergetnem a tabletet, hogy a filmet lássam a képernyőn, és ne magam... Én nem is fogok soha többé clear fóliát venni... De ez az én meglátásom.
-
umfrider
senior tag
válasz
Libretom
üzenetére
Én fényeset használok. Nagyon jó lenne mondjuk a matt, de sajnos úgy veszít a kijelző az élességéből és a fényerőből is egy cseppet, viszont lehet, hogy megéri, hogy ne tükörként funkcionáljon a tablet. ( köv fóliám tuti matt lesz )
Bankkártyával érdemes "rákapirgálni", előtte természetesen alkoholos üvegtisztítóval letakarítani, majd mikroszálas kendővel áttörölni ( ezt utóbbit 99%-ban adják a fóliákhoz ). Ne legyen a kijelző felületén se porszem, se egyéb, mert ott nem lesz 100%-os az illeszkedés.
Egyik haverom úgy tette fel, hogy közben maxra bekapcsolt maga mellé egy ventillátort, hogy keringesse a kis porszemeket a levegőben, ne tudjanak megülni a kijelzőn

Nem biztos, hogy hülyeség, mert mindig van 1-2 kis szemecske, ami megtelepszik az akció közben. -
Batman007
tag
válasz
Libretom
üzenetére
Igen, még enélkül a funkció nélkül is megérte(már megrendeltem, majd január második felében jön meg), nagyon tetszetős a kialakítása.
Azért remélem hátha
.. majd megírom ha tudja. Később lehet, hogy benevezek egy asus tokra, de most erre tellett, és minél hamarabb akarok rá valamit, mert a hátulja könnyen karcolódik illetve a szélek kicsit vágják a kezemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én már csak az Ebay-es tokomra várok, 2 hónapja, mint kiderült, a posta balfaszságából visszament kínába..

)
Milyet rendeltél helyette?