Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
válasz
stellaz
üzenetére
Ez amiről szó van Tablet tok az a PERSONA cover? ez gumiszerű műanyagból van vagy hogyan kell elképzelni? Az MM-ben láttam egy hasonlót az Nexusra való volt. Érdemes ilyet venni, mik a tapasztalatok vele kapcsolatban? a készülék ki-be pattintása mennyire könnyű? mert autós tartót szeretnék használni a tablethez és ahhoz ki kell majd belőle venni, és egy nap kb. ezt megcsinálnám vagy 20 alkalommal minimum. Illetve becsukott állapotban a stylus tollat rá lehet e csiptetni? mármint oda ahol kettéhajtódik a tok kívülre gondoltam, mert belül nem biztos hogy bele fér.
-
zsola32
őstag
a táblagép titkosításán most vagyok túl. (meg a visszaállításon is)
kér 1 pin kódot, aztán letitkosítja a tabot.
induláskor kéri a megadott jelszót, de sajnos a képernyő kikapcsolás után is kéri.
ezért is szedtem le.
az igazi az lenne, ha csak tab induláskor kellene beírni a jelszót, mint pl 1 telefonnál.ha tudtok valamilyenmegoldást erre, azt szívesen venném
-
Zsolto
őstag
Én tegnap próbálgattam a fényképezőjét, jó fényben, és a _saját kijelzőjén_ szerintem tök jól mutatnak a fotók. Több meg nem is kell, ez már elég nagy ahhoz, hogy a cimbiknek, nagymamának stb. megmutassa az ember akár az ezzel készült, akár a máshonnan rátöltött vagy a felhőben tárolt fotókat.
Nekem nagyon bejön a 7 collos méret, kényelmes, könnyű, pontyó
-
Magnat
veterán
Szia,
total commander + lan plugin páros tudja.
-
-
moli.hu
őstag
Szia,
Valoban 4.2.2 a verziod? Ha igen, akkor kerlek, nezd meg, hogy van-e benne tobbfelhasznalos mod. Sajnos most nincs nalam olyan androidos keszulek, ami tudna ezt, igy nem tudlak elnavigalni, hogy ezt hol kell allitani, valahol a beallitasok/felhasznalok menuben lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő