Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Libretom
aktív tag
16-án késő este rendeltem meg, tegnap jelezték, hogy a UPS már átvette, de még nekem nem kézbesítették. Én az ára miatt, meg azért döntöttem mellette, mert vékony, alig növeli a tablet terjedelmét, és ASUS Shopos, tehát "hivatalos". Most, hogy felraktam a linket úgy láttam, hogy elfogyott. Egyébként a Transcover [link]is jó, de kétszeres az ára.
A szállítás 1990 Ft. -
Mr.Skynet
senior tag
Megmondom őszintén egyenlőre nem tervezek tokot venni, persze majd a jövő eldönti, hogy ez mennyire nagy hiba.
Igazából azért is lett kék és nem mondjuk zöld, mert úgy tudom csak ez a szín nem zongoralakk hatású műanyag, ami ugye még kényesebb lenne.
Igazából akinek majd ajándékba adom, az átlagosnál jóval óvatosabban bánik az ilyen sérülékeny műszaki ketyerékkel, továbbá elméletileg kizárólag itthon lesz használva, szóval bízom benne, hogy nem lesz indokolt egy tok beszerzése. Ha a nappaliban a földre lepottyanna a kanapéról, vagy az ágyban felejtődne és ráülünk, esetleg elalszunk és lecsúszik a takaróról / ágyról a földre, akkor szerintem aligha számítana, hogy tokban volt-e vagy sem, a gravitáció nem lesz kevesebb
Persze ezzel az egésszel most biztos sokan nem értenek egyet, de majd meglátjuk, meg persze mindenki a saját hibáiból tanul a leginkább. 
Szerk.: praktikusság miatt egy állványnak használható tok jó buli lehet, de egyenlőre azt sem tudom, hogy mennyit használnánk film nézésre.
-
Mr.Skynet
senior tag
MM-tól jött, 47.899Ft volt (szerencsémre 10% visszajárt ajándékkártyára) ingyenes kiszállítással. Eredetileg én is az Euroncs-ben próbáltam venni kb. 2-3 hete (mert az van helyben is), mikor 45-ért adták, de sajnos a pénztárnál szóltak, hogy akkor 50K lesz. Néztem, hogy miért is? Hát nekem az kimaradt, hogy Cetelem kártyával kedvezményes csak. Így aztán akkor sorry mégse kell alapon haza is kullogtam a kütyü nélkül.
Tapasztalat 1 nap után nem sok
, én még csak ott tartok, hogy a 3 nap cseregari idő alatt próbálok valami hibát felfedezni. Eddig elégedett vagyok vele, csak annyit vettem észre pár perc használat után, hogy a kijelző a káva széleihez képest nem tökéletesen középen van, de mivel másnak is van ilyen a fórumon és igazából nem is zavar, így ezért nem pattogok. tybeew kollégának már kicsit morcosabb problémája van a kijelzővel kapcsolatosan, ha minden igaz ma cserélteti, erről picit fentebb olvashatsz is.tybeew: egyébként nálam sincs ilyen gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Napelem
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen notebookot vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kutya topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igazából azért is lett kék és nem mondjuk zöld, mert úgy tudom csak ez a szín nem zongoralakk hatású műanyag, ami ugye még kényesebb lenne.
Persze ezzel az egésszel most biztos sokan nem értenek egyet, de majd meglátjuk, meg persze mindenki a saját hibáiból tanul a leginkább.