- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
densoft #3090 üzenetére
Ahogy én tapasztaltam egyesekenél, a pdf az nem feltétlenül egy jól ismert állatfajta, még annak se, aki amúgy használja is naponta. Annyi megvan, hogy duplán ráklikkel és megnyílik ("az adobé igaz ?").
Az Asus-nak nincs saját pdf olvasója, az egyebeket nem rakja rá alapból, így a használati utasításhoz, mielőtt elolvashatnánk kellene egy google fiók, azt be kell állítani, majd a play-en találni egy pdf olvasót, ami annyiból állna, hogy bepötyögi a keresőbe az illető, hogy pdf, de ez sokaknál az "ááá én ehhez nem értek.." felszólalást váltja ki. Más kontextusban ezzel már találkoztam
.
Tehát nem lehet az embereket eléggé alábecsülni
, de, vagy inkább pont ezért, meg lehetne természetesen oldani, hogy egy kis ikont kiraknak a kezdőoldalra, ami akár egy helyi html fájlra mutat, ami tartalmazza a használati utasítást.
-----
(#3089) Monochrome
nagyon találó a leírás -
Libretom
aktív tag
válasz
densoft #2543 üzenetére
Én az ASUS Shoptól rendeltem, mert Karácsony előtt engedményesen adták a P.Covert. Így még a magasabb szállítási költség mellett is viszonylag jó vétel volt. Viszont utóbb derült ki, hogy Hollandiából küldték!! Szóval nem merem blindre visszaküldeni, mert lassan többe kerül a leves, mint a hús. Egyelőre emailben reklamáltam, meg küldtem hozzá pár fotót. Meglátom mit válaszolnak. Legfeljebb lesz két tok a géphez. Azért a sd kártya hozzáférés hiánya zavar a P.C-nél.....
-
emerzee
aktív tag
válasz
densoft #1527 üzenetére
Már elmúltak azok az idők amikor még minden kötelező volt. Szerencsére nem kötelező "mókolt" romot felrakni. De vannak, akiknek igényük van más dolgokra is, nem csak a gyári "+extrás" dolgokra, hisz nem mindenki ugyanarra használja a készülékét. Én a beépített +extrás programok közül egyedül a mylibrary-t használtam. A többi (még a galéria is), számomra csak helyfogó... A Gravity Box-ra viszont nagyon gerjedek... és a százalékos akksijelző se rossz... Asszem, hamarosan nálam is custom rom lesz...
-
emerzee
aktív tag
válasz
densoft #1513 üzenetére
Szerintem, nem...
Új bejegyzés a blogomban a DLNA-ról, képekkel, leírással, tök egyszerű...
emerzee.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest