Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence82
csendes tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Köszi a választ! Az zavart be, hogy ugye láttam valahol hogy a 8 GB-osban kisebb a kamera felbontása, utána meg egy hirdetésben a 8GB-osra is 5 Mpixelest írtak. Mindegy is, köszönöm, így már világos.
Néztem a 176-ost is, de annak csak egy picit jobb a procija és újabb az oprendszere. Kb ennyivel tud többet, viszont drágább és nehezebben beszerezhető. Neten alig találtam magyar oldalt ahol árat írtak volna. Boltban még nem néztem. De még nem most akarok tabot venni, hanem később, karácsony fele, addig még változhatnak az árak(akció stb).Aweriot:
Köszönöm, hogy te is válaszoltál. Nem is a kamera a legfontosabb, csak szeretném tudni melyiket kell venni, nehogy meglepetés érjen átvételkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest