- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Nem mertem megírni a gondolataim amíg csak a 4.2.1 volt, nehogy az ördögöt a falra fessem, és bíztam benne, hogy nem lesz igazam, de belegondolva, a vas nincs felkészítve az otg-re. Ha fel lett volna készítve, akkor már 4.2.1 alatt is működött volna, root után. Hogy csak külső táppal megy, az sajnos bizonyíték arra, hogy sose lesz rendes otg--nk... És sajnos le merem írni, hogy hivatalosan 4.2.2 nél frissebb rendszerünk se lesz. A hd7 bár baromi jó vas, de nincs rendesen reklámozva, tehát ha most nem foglalkoznak vele, később se fognak. Annyira gyorsan fejlődnek a tabletek, olyan sűrűn ad ki az asus is újabbakat, hogy nem tartom valószínűnek, hogy hosszú lesz a terméktámogatás. Arra is alapozom ezt, hogy a többi asus termékemhez se nagyon voltak frissítések, azokkal se nagyon foglalkoztak... A hd7 nem az asus zászlóshajója, De remélem, nem lesz igazam, és én leszek a legboldogabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest