- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
SztiviVander #3774 üzenetére
Jó hogy nem azt mondod fogjam be a számat
Téged nagyon zavar ha bárkinek is válaszolok ha erről a dologról kérdez. Feleslegesen nem írok csak ha nekem címzik vagy úgy érzem hogy nekem szól egy komment akkor válaszolok rá.
Nem értem mire ez a nagy felháborodás "A francba a rohadt szemétláda már megint megkérdezte hogy de miért lenne drágább előállítani ha.....Én sem vagyok mindent tudó(sőt hülye vagyok) ezért kérdezek néha én is. Nektek meg sértődés helyett normálisan válaszolnotok kéne, hadd gyűljenek a hasznos kommentek, ha netán valaki idetéved okuljon is valamit. Ja és az sincs kiírva hogy csak az írhat ide akinek van ilyen készüléke.(Ez nem neked ment, de nem fogok ezért 2-t írni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest