- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
Nagyon szép emlékeim vannak a Tab 2 10.1 3G-s verziómról ami után (sajnos) beruháztam egy Xperia Tablet Z-be (4G/LTE), örülök, hogy megszabadultam tőle. Most újra a Samsung felé nézelődöm de a mostani friss Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition kicsit borsos árral jön majd Karácsony előtt. Nemrég fedeztem fel ezt az Asus topikot és örülök neki mert úgy tűnik, hogy az új Samsungnál jobb érték/arányban van ez az Asus, bár nem is tud annyit hardveresen... a Sony szintjét viszont megugorja.
Szeretném kérdezni, hogy milyen az Asus összeépítési minősége? Tud adni egy Samsung szintet vagy netán jobb nála? Milyen a kijelzője a hétköznapi használat mellett? Elég fényes? Akksi (elsősorban a 4G verzió érdekel) vállalható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged