Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
silentkiller
üzenetére
Nálam az Atomos verzió járt, és nagyon kellemesen csalódtam benne, ellenben a Tab 2 óriási csalódás volt, gyakorlatilag gyári állapotban akadt már. Samsungtól max. Note szerintem.
-
sinkaa
csendes tag
válasz
silentkiller
üzenetére
az üzemidővel én maximálisan meg vagyok elégedve, 2 hónapja van meg, vegyes felhasználással.
bő 5 napot ki lehet vele bekkelni, alacsony-közepes (váltogatva) fényerőn, néha-néha rövid idejű wifizéssel, játék nélkül, dokumentumolvasással, de egy nap max egy combos játékkal. szóval én az átlag 3,5-4 napot lőném be közepes fényerő, gyakori wifivel, úgy ha néha néha játszol is. szubjektív ez kinek mennyire felel meg, természetesen. nyilván a kijelzője nem a legjobb, de ahogy írtad ha hétköznapi felhasználás a cél, oda tökéletes, napon közepes fényerőn már olvasható.
összeszerelésről annyit, hogy kicsit "megtekergettem" nem volt recsegés/ropogás. úgy hogy ezen a téren sincs panasz.
nekem is a 4G verzió van meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Starlink
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Arc Raiders
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest