- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
silentkiller #127 üzenetére
Nálam az Atomos verzió járt, és nagyon kellemesen csalódtam benne, ellenben a Tab 2 óriási csalódás volt, gyakorlatilag gyári állapotban akadt már. Samsungtól max. Note szerintem.
-
sinkaa
csendes tag
válasz
silentkiller #127 üzenetére
az üzemidővel én maximálisan meg vagyok elégedve, 2 hónapja van meg, vegyes felhasználással.
bő 5 napot ki lehet vele bekkelni, alacsony-közepes (váltogatva) fényerőn, néha-néha rövid idejű wifizéssel, játék nélkül, dokumentumolvasással, de egy nap max egy combos játékkal. szóval én az átlag 3,5-4 napot lőném be közepes fényerő, gyakori wifivel, úgy ha néha néha játszol is. szubjektív ez kinek mennyire felel meg, természetesen. nyilván a kijelzője nem a legjobb, de ahogy írtad ha hétköznapi felhasználás a cél, oda tökéletes, napon közepes fényerőn már olvasható.
összeszerelésről annyit, hogy kicsit "megtekergettem" nem volt recsegés/ropogás. úgy hogy ezen a téren sincs panasz.
nekem is a 4G verzió van meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Futás, futópályák
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- StarCraft 2
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged