Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Most már a 7-es alól írok. Kezdek vele megbarátkozni. Egész csini, és okosan lett felépítve. Eddig volt egy kék halál, de nem voltam itthon.
Remélem az volt az utolsó. -
Arnold2
őstag
Azt hiszem részben (vagy egészben), hozzám is szóltál.
Nekem semmi bajom nincs, hogy így jött meg. Az a lényeg, hogy működjön.
Nekem csak az nem tetszett, hogy ha már megrendeltem, akkor jöhetett volna egy elegánsabb csili vili lemezen. Hisz mint írtam le is tölthettem volna (legális forrásból, a Tisztaszoftver program keretében), ami ingyenes. Valamint ha sikerült az XP-t, az Office-t valamint a 32 bites 7-est szép eredeti lemezre legyártani, akkor a 64 bitest miért nem?Valamint ahogy te is írtad ez már szűk 3 hónapja a piacon van. S ahogy megtudtam már az elejétől kezdve lehetett kapni 64 bitest is.
De megint hangsúlyozom, nem hőbörgés gyanánt írtam a bejegyzést, csupán egy kis vicces érdekességnek.
-
Arnold2
őstag
-A tisztaszoftver.hu -ra nem kell bejelentkezni.
-Nem 1000 Ft-ot buksz ha megrendeled, olvass utána jobban. Valamint nem bukód a pénzed.
-Ha február 28. után lejár akkor több mint valószínű, hogy meghosszabbítják. Ha jól tudom akkor az állam és a MS évente köti újra. Ez ellen kár lenne hőbörögni. Valamint neked mint végfelhasználónak szintén köteles vagy évente új serial-t kérni (persze nem törik rá d az ajtót ha nem). -
Arnold2
őstag
Nna akkor nem csak én voltam szerencsés

Amúgy nekem van egy fölös 32-bites korongom. 4600 Forintért postázom is neked

Amúgy lentebb írták, hogy a serial jó a 32 és 64 bithez egyaránt.(#19) Lauda: Te ráragasztanál egy matricát a lemezre?! Vagy nem értem. A matricának a tokon a helye, ha magán a korongon lenne az érdekes "error" üzeneteket dobna fel a meghajtóban.
-
Arnold2
őstag
Jókor mondod

(#4) zfarkas: Ez természetesen így van. De addig a fél vagy egy évig legalább nem torrentről letöltött félmegoldásokkal operálok hanem eredeti (TDK lemezre írt) példányon dolgozok/tanulok.
(#5) finest: Én is nagyon remélem. Betettem, az autorun elindul, legjobb tudomásom szerint tényleg 64 bites. De érdemben csak hét végén tudok majd vele foglalkozni.
Akit érdekel, az nézzen vissza vasárnap, hogy mire jutottam.(#11) Lauda: Legjobb tudomásom szerint anno mikor megjelent a boltokban a Hetes nem volt 64 bites változat.
Én arra gyanakszom, hogy vagy teljesen elfogyott (bár szerintem elsők között voltam az igénylő lapommal), vagy nem készült honosított változat belőle.Minden esettre jót tett volna kis lelkemnek ha egy originál lemez köszönt volna vissza a pufi zacsiból. De ha működik akkor végül is tök mindegy, hogy mire van írva.
Bár most ahogy gondolkodom ezen, eszembe van egy olyan szituáció, mikor kiszáll nálam valamilyen nyakatekert ok miatt a szoftver rendőrség és kéri hogy mutassam be az eredeti lemezeket. Én meg: hát, izé, ööö tessék. A TDK rajta nem a lemez márkája biztos úr hanem "Tanuló Diákoknak Készült" rövidítése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi