- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Jókor mondod
(#4) zfarkas: Ez természetesen így van. De addig a fél vagy egy évig legalább nem torrentről letöltött félmegoldásokkal operálok hanem eredeti (TDK lemezre írt) példányon dolgozok/tanulok.
(#5) finest: Én is nagyon remélem. Betettem, az autorun elindul, legjobb tudomásom szerint tényleg 64 bites. De érdemben csak hét végén tudok majd vele foglalkozni.
Akit érdekel, az nézzen vissza vasárnap, hogy mire jutottam.(#11) Lauda: Legjobb tudomásom szerint anno mikor megjelent a boltokban a Hetes nem volt 64 bites változat.
Én arra gyanakszom, hogy vagy teljesen elfogyott (bár szerintem elsők között voltam az igénylő lapommal), vagy nem készült honosított változat belőle.Minden esettre jót tett volna kis lelkemnek ha egy originál lemez köszönt volna vissza a pufi zacsiból. De ha működik akkor végül is tök mindegy, hogy mire van írva.
Bár most ahogy gondolkodom ezen, eszembe van egy olyan szituáció, mikor kiszáll nálam valamilyen nyakatekert ok miatt a szoftver rendőrség és kéri hogy mutassam be az eredeti lemezeket. Én meg: hát, izé, ööö tessék. A TDK rajta nem a lemez márkája biztos úr hanem "Tanuló Diákoknak Készült" rövidítése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Adobe Lightroom topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bundle topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Tésztagyártó géppark egyben eladó / Pasta manufacturing machine park for sale as a single package
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Eladó DJI OSMO360 kamera S(tandard Combo)
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest