Új hozzászólás Aktív témák

• Arnold2

őstag

válasz Valed #3 üzenetére

Jókor mondod :D

(#4) zfarkas: Ez természetesen így van. De addig a fél vagy egy évig legalább nem torrentről letöltött félmegoldásokkal operálok hanem eredeti (TDK lemezre írt) példányon dolgozok/tanulok.

(#5) finest: Én is nagyon remélem. Betettem, az autorun elindul, legjobb tudomásom szerint tényleg 64 bites. De érdemben csak hét végén tudok majd vele foglalkozni.
    Akit érdekel, az nézzen vissza vasárnap, hogy mire jutottam.

(#11) Lauda: Legjobb tudomásom szerint anno mikor megjelent a boltokban a Hetes nem volt 64 bites változat.
    Én arra gyanakszom, hogy vagy teljesen elfogyott (bár szerintem elsők között voltam az igénylő lapommal), vagy nem készült honosított változat belőle.

Minden esettre jót tett volna kis lelkemnek ha egy originál lemez köszönt volna vissza a pufi zacsiból. De ha működik akkor végül is tök mindegy, hogy mire van írva.

Bár most ahogy gondolkodom ezen, eszembe van egy olyan szituáció, mikor kiszáll nálam valamilyen nyakatekert ok miatt a szoftver rendőrség és kéri hogy mutassam be az eredeti lemezeket. Én meg: hát, izé, ööö tessék. A TDK rajta nem a lemez márkája biztos úr hanem "Tanuló Diákoknak Készült" rövidítése.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés