Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
captain81
csendes tag
Ezzel az állítással nem vitatkozom, hogy használható a kód, DE
Én is megkaptam ezt a szeretetcsomagot és nem csak a 64bites Windows 7, de a 64 bites windows XP is írott lemez.
ÉS a poén: a megadott XP kulcsot nem fogadja el a 64 bites XP a telepítés során
INVALID CD-KEY!!!
Köszönjük szépen Euro One Számítástechnikai ZRt. -
Arnold2
őstag
Jókor mondod
(#4) zfarkas: Ez természetesen így van. De addig a fél vagy egy évig legalább nem torrentről letöltött félmegoldásokkal operálok hanem eredeti (TDK lemezre írt) példányon dolgozok/tanulok.
(#5) finest: Én is nagyon remélem. Betettem, az autorun elindul, legjobb tudomásom szerint tényleg 64 bites. De érdemben csak hét végén tudok majd vele foglalkozni.
Akit érdekel, az nézzen vissza vasárnap, hogy mire jutottam.(#11) Lauda: Legjobb tudomásom szerint anno mikor megjelent a boltokban a Hetes nem volt 64 bites változat.
Én arra gyanakszom, hogy vagy teljesen elfogyott (bár szerintem elsők között voltam az igénylő lapommal), vagy nem készült honosított változat belőle.Minden esettre jót tett volna kis lelkemnek ha egy originál lemez köszönt volna vissza a pufi zacsiból. De ha működik akkor végül is tök mindegy, hogy mire van írva.
Bár most ahogy gondolkodom ezen, eszembe van egy olyan szituáció, mikor kiszáll nálam valamilyen nyakatekert ok miatt a szoftver rendőrség és kéri hogy mutassam be az eredeti lemezeket. Én meg: hát, izé, ööö tessék. A TDK rajta nem a lemez márkája biztos úr hanem "Tanuló Diákoknak Készült" rövidítése.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónspos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- AMD Ryzen 9 7950X3D/RTX 5090 32GB/64GB DDR5 RAM/1TB SSD HIGH-END konfig eladó
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14IAP7 i7-1260p (12 mag!)/16GB DDR5/512SSD/400nit
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest