Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Sok sikert!
Illetve azért szerintem érdemes jobban körüljárni a témát. Az Arduino filléres tétel de gondolom a CNC-hez való cuccok már nem ennyire olcsóak. Legrosszabb esetben a linkelt ReplicatorG tervezővel tudsz dolgozni, bár ötletem sincs az mennyire jó program. Én utoljára AutoCAD-el csináltam pár dolgot még középsuliban de az még a CNC-zéstől elég messze van.
A témától függetlenül azrét még bőven lehet mit csinálni Arduino-val. Nekem most egy Commodore 1541 floppy emulátor projektem fut: [link] Már firmware-be égetett programot be tudok tölteni a C64-en, ha lesz időm folytatom a CBM DOS és a floppy szektor szintű felépítésének emulációjával.
Illetve ha már Floppy, neten számos ember zenélteti Arduino-n keresztül a 3,5"-os floppy drive-jait mintha MIDI hangszerek lennének. Ez például kimondottan álkoppanós: [link] Ezt is szeretném után építeni, 3 floppy-t és egy ATX tápot már el is különítettem a célra
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest