- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
volt már ilyen kártyád? nem? akkor miért is nem ajánlod?
Én ezerszer inkább megveszek egy gyárilag passzív kártyát, mint egy elszabott gyári hűtőset, mivel utóbbival nem tudok semmit csinálni, max hűtőcsere... itt meg alá/mellé teszek egy nagyon halk 12-es ventit és halk is meg hűvös is.
Az előző kártyám egy gyári hűtéses 3870 volt, utáltam is, mert annyira nem lehetett leszabályozni hogy halk is legyen, meg ne is süljön meg a kártya így játék alatt porszívó effekteket tolt a gépem, most ilyen gondom egyáltalán nincs.
Előtte már volt hasonló hűtővel 6600GT-m, azzal is elégedett voltam, bár az tény hogy az még elment értelmes hőmérsékleten extra venti nélkül is. Ebből kiindulva mondjuk én tudtam is róla hogy a 4850 nem fog elmenni teljesen passzívan, kapásból ventivel együtt vettem
Új hozzászólás Aktív témák
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest