- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi all!
Kitől kell igényelni egyénit, mi a menete?
-
aram01
nagyúr
kösz srácok,akkor nem kísérletezgetek vele
-
aram01
nagyúr
jut eszembe:ha valamiért avatart váltok a választhatók közül egy kis időre,utána visszatudom rakni ezt a bödönt?
-
DJ WOKKY
addikt
nekem bőven jó ez a szörny is
-
Egyéni arckép igénylés: EGYSZERŰSÍTVE
Nem igazán értem mit kell parázni, hogy kapsz vagy nem kapsz avatart. Ha normálisan fórumozol akkor előbb utóbb úgyis megkapod.
"A regisztrációkor vagy később az adatlapján mindenki kiválaszthatja a közös készletből a neki tetsző arcképet. Hogy teret adhassunk egyéniségeteknek, egyéni arcképet is kérhettek, amennyiben hasznos, építő tevékenységet végeztek és betartjátok szabályainkat.
Azonban nem jár automatikusan: azoknak szeretnénk ezzel kedveskedni, akik megérdemlik." egyéb kérdés?noxwill: neked is simán lehetne
-
modd3r
őstag
Egyetértek, tényleg túl körülményes a saját avatar "beszerzése" a PH!-lapcsládban.
A másik fájó pont, hogy egy picit komolytalanok a "gyárilag" felhasználhatók... -
aram01
nagyúr
válasz
callmeakos #71 üzenetére
na most elgondolkodtattál
-
aram01
nagyúr
válasz
callmeakos #69 üzenetére
amúgy mi lesz az? pü-ben is küldheted(úgyis most akarok avatart cserélni
)
-
aram01
nagyúr
válasz
callmeakos #67 üzenetére
na ha ezt olvassa nem lesz egyéni avatarod
-
callmeakos
veterán
Én már várom hogy eljöjjön az idő mire szóba jöhet ez, szeretem az egyéni dolgokat. De Decemberben volt egy kis összeszólalkozásom egy már bannolt idiótával, szóval addig várni kell. És ahogy elnézem, lehet még akkor se kapnám meg az engedélyt. Ahányszor előjön bennem ez a téma, mindig mondok egy imát, hogy ne vigyék el azt a karaktert, amit én akarok választani, különben.... Jobb bele sem gondolni
De decemberig még van idő. És ha darának 2 ónapig tartott a félisten rang, nekem fél év elé lesz hogy félisten legyek -
danih
veterán
válasz
Vakegérke #65 üzenetére
Jópofa cucc... Ám érdekes, hogy mindenhol eddig azt hangoztattad, hogy neked bizony nem kell az avatar (mindezt igen csak markánsan).
Amúgy ha nem írtam volna le a spamtopikban, hogyan szoktam válaszolni a spamekre, akkor nem lenne akkora kitiltásom ami miatt szerintem nekem is kb 3 év parkolópályát jelent
-
Vakegérke
félisten
-
ArchElf
addikt
Itt is elmondjam, hogy nálam akárkinek lehet sajátja?
AE
-
EczkE
veterán
Én nagyon vártam, hogy meglegyen anno az egyénim. Miért? Kiakartam tűnni a tömegből.
-
Szerintem jól van így a rendszer, ahogy van. Mindemellett egy egyéni avatartól nem lesz több vagy kevesebb a felhasználó.
Nekem ez a 2. egyéni avatarom... miért? Ráuntam az előzőre -
albert8
veterán
jajj, mindjárt nekem is lehet.Még 75 nap
-
Jhonny06
veterán
Egyetértek. A beállítási idő pedig külön vicc, amikor egy mindössze egy pár KB-os képet kell feltölteni és átírni valahol egy linket. Kicsit olyan okmányirodás beütése van a dolognak. Meg tudnák csinálni 5 perc alatt, de nehogy már megkapd.
-
Ha mar ekkora feneket keritettel neki, megkerdezhetem, hogy az egyeni avatar megis mit befolyasol? Mennyivel leszel tobb, vagy kevesebb ezaltal?
-
Viszlát
addikt
Jajj, tök aranyos, hogy belevettél a csapatba, de ne tévesszen meg a nagy betű.
Most akkor tulajdonképpen az a gond, hogy elvárások vannak?
Szvsz az én avatarom tök király és senkinek nem volt gondja vele, én tököltem vele a legtöbbet, az arcképgyárosok legnagyobb örömére.
-
Vakegérke
félisten
Ezzel kapcsolatosan lesz egy személyes írásom blogom rejtekén.
Van rá okom, méghozzá kézzel fogható, szó szerint. -
GrandeP
addikt
Azért 5-ből 6 szor mindenre aztválaszolják(tok)... h
"nem illik bele a ph, mesés világába"
Meg ez így nem nézni ki jól, meg így nem néz ki jól...példaVagy , most nagyban nem jó, de kicsében már jó , vagy fordítva...
Ha egy nagy piros pontot szeretnék, abba is bele lenne, kötve h
"nem illik bele a ph, mesés világába".. -
kenwood3
addikt
na, ez nem az én topikom
-
GrandeP
addikt
Én, ha a mai naptól jó is fiú lennék, lásd avatar, akkor is leghamarabb 9 év múlva olvasnák el a kérést...
Egyébként nem tudok rá ésszerű magyarázatot...
Talán valami nagy nehézségek, meg prozessek állhatnak a háttérben.
lásd: a bukott hardverapró.hu "skin"...De bár ez már off...
De nekem ilyen még, a nincs autoresize kép linkelésnél... 500 pixel oké, de méé nics autoresize hozzáírva?
Milyé 500 px? Miért van az a rengeteg hely oldalt?
Már nagyon kevesek használnak 15-ös kocka crt-ét, "wideosítani" kellene az oldaltui: és most sem voltam jó kis fiú!
-
aram01
nagyúr
igy is elég nagy a képzavar (általában az újoncok között) amikor még addikt voltam kaptam pár pü-t hogy szóljak rá valakire vagy hogy töröljem a rossz hozzászólásokat a hirdetéséből
gondolom adminnal kevert,te is jártál már igy gondolomViszlát: hogy legyen,nem voltam reffes
djculture: értem
-
Viszlát
addikt
De miért paráztál? Én 6 éve igényeltem, meg nemrég frissítettem és nem volt semmi okom izgulni.
-
xlife11
senior tag
Én már a halálba kívánom a kacsacsőrű avatarom, de nem láttam olyan avatart ami tetszene.Ezért lenne jó a bővítés
-
DeFranco
nagyúr
Én örülök neki, hogy így van, és akkor sem nehezményeztem, amikor még nem lehetett. Ad egy khm... nem félreérteni: "rangot". Senki sem lesz tőle sem több, sem kevesebb, annyi, mint egy szarkaláb a szem sarkában 30 éves kor után, annyit mutat, hogy éltél már valamit. Ennyi.
Mellesleg egy humánus regulációs eszköz is, mert akinek piszkos a pedigréje, nem kaphat. Ez sok embert visszatart attól, hogy elkapassa magát, amire egy 3 órás ban nem volna képes.
Én támogatom, hogy maradjon így.
-
djculture
félisten
Én ezért meg sem próbálom inkább
-
Armahun
addikt
Olyan ez mint pl a gyémánt, mesterségesen túlértékelt dolog.
-
gamek!ller
őstag
Egyéni avatar? JÉézusososOSOOSOSOSom!! Én is Én is!! Lehet nekem is egyéni avantarom????
600 nap is elmúlt, őstag is vagyok..
-
xlife11
senior tag
Szerintem is kicsit túl van bonyolítva, jobb lenne ha többen kaphatnának, de az se lenne rossz hogyha az alapból választható avatarok frissülnének egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest