- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BobChemistry #1248 üzenetére
Málam AoD-vel, eSIM-mel, viszonylag gyakori telefonálással max 2 nap. Most már több mint másfél évesen rendesen érződik, hogy jóval kevesebbet bír, mint új korában.
-
domos
senior tag
válasz
Nálam AOD + eSIM rajta, ha használva van akkor 3 nap. Ha csak "hordom" akkor 4.
-
válasz
Nálam AoD és zajfigyelésen kívül minden be van kapcsolva, 24 órában hordom, bőven 3 napot bír a mindennapos használattal, olyan 74-76 óra körül. Ha GPS-es edzés, bringázás, túrázás van, akkor kb. a fele, de egésznapos aktivitással is bírja az 1 napot, ami nekem fontos volt.
Akkor van értelme az óra eSIM funkciójának, ha gyakran használod telefonkapcsolat nélkül - én sokszor használom így, sok esetben nem viszek magammal telefont, de így is elérhető vagyok, ha hívnak, üzennek, emailt, Messenger üzenetet kapok, stb. Ilyen esetben természetesen jobban merül, mivel nem kis energiájú BT/WiFi kapcsolatot kell fenntartania, hanem önállóan kapcsolódik az adótornyokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Apple Watch Series 10 46MM 2027.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest