- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #7029 üzenetére
Ha 1 telefonnál tudnék maradni 2-3 évet, akkor én is azt mondanám nem érdekel, de a lassan 6 év iPhone vonalon mozogva több mint 50 iPhone-om volt, és majdnem mind saját használatban (pl amit írtam kaptam egy X-et 100-ért és eladtam gyorsan az egy alkalom volt, nem volt és nem is lesz ilyen többet valószínű), azaz így ha nem érdekelt volna mennyiért veszem, és mennyiért adom el, elég szép negatív jött volna ki, így meg elmondhatom hogy ingyen volt már jó pár telefon.
Egyébként most nem tiszta, hogy a mobilozás a hobbid, vagy a kereskedés?
Abszolút nem a kereskedés a cél, hiszen mindent magamnak veszem és használom is. Ha kereskednék vele, nem az enyémeket adnám el, hanem lenne itthon mellette 10 amit hirdetek, de ilyen sose volt, és sose lesz, mert nem érdekel ez a része, csak azt hogy az adott én készülékemen ne bukjak sokat...Szóval ez csak hobbi, ami tény hogy beteges is, mert senki nem cseréli ennyiszer a telefonját. Volt olyan 1 hónap alatt azért cseréltem le 3x hogy minden színben kipróbáljam az adott típust.
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest