- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fryskitt
addikt
válasz
TheBikerider #5497 üzenetére
Általában egyetértek, de most nem. Persze itt nincs olyan, hogy kinek van igaza, annyira szubjektív. A Nokiás megjegyzés szerintem kár volt. Úriembernek ismerlek, ne rontsd el.
-
-
-
felsál
tag
válasz
TheBikerider #5489 üzenetére
Csak net használat leginkább böngésző. Nem vészes, de meleg
-
Ļantos
aktív tag
Van valaki aki 8plus-ról jött? Nekem sima 8 van, most akarok ilyet venni. Az akkuidő lenne a lényegesebb számomra.
-
-
felsál
tag
Nektek is melegszik? Kamera környéke. Leejtettem a telt, remélem nem attól.
-
Danny365
őstag
válasz
aujjobba #5486 üzenetére
Alapból ez a beégés szerintem már nem a legjobb kifejezés erre, értsd úgy, hogy mivel a navbar sávjában sokkal kevesebbet vannak használva a pixelek, ezért idővel elutnek attól (vilagosabbak maradnak), mint a képernyő többi részén, ahol általában mindig van valami történés - ergo a pixelnek nincsenek kikapcsolva.
Hozzáteszem most már androidon se bamulod annyit a fekete navbart, mint régen, mert hol eltűnik, hol más színű, szóval ez már nem akkora probléma, csupán példának hozzám fel.
szerk: igen, igazad van, de igazából egy dologról beszélünk ám, csak más oldalról közelítjük meg a dolgot.
-
aujjobba
addikt
válasz
Danny365 #5485 üzenetére
"Androidon általában a navbar/status bar szokott beegni, mivel azok általában feketék (a pixelek ki vannak kapcsolva)" - ha ki vannak kapcsolva hogy tudnak beégni?
szerk.: nem a fekete sáv ég be, hanem azok az infók amik állandóan kint vannak rajta, térerő, akksi, szolgáltató neve. Alul meg a három virtuális gomb.
-
Danny365
őstag
válasz
Fryskitt #5482 üzenetére
Persze, hogyan többet kepernyozik, mint 17 óra, de mivel azért általában kevés dolog van, ami fixen ott van a képernyőn, ezért a kijelződ fenyereje/"minősége" viszonylag egyenletesen degradálódik, és itt nem kell ám hatalmas romlására gondolni. Egyszerűen csak minden pixelnek van egy élettartama és idővel vesztenek a fenyerejukbol. Ezek színenként is változnak, pl. a kék fárad el a leghamarabb.
Androidon általában a navbar/status bar szokott beegni, mivel azok általában feketék (a pixelek ki vannak kapcsolva), ezért hosszútávon azok a pixelek tovább világosak maradnak, ezért a kép nem lesz egyenletes.
X-en én leginkább a home bar-tól aggódok kicsit, de szerintem nem lesz probléma.A legtöbb, amit tehetsz, hogy ha statikus képet nyomatsz sokáig, akkor tényleg lejjebb veszed a fényerőt.
szerk. Na basszus, érdemes volt ezt begépelnem...
-
Danny365
őstag
Amúgy ha belegondoltok, hogy OLED esetében mit is jelent a beeges, nem igazán számít az, hogy a statikus kep egy huzamban van-e a képernyőn mondjuk 15 óráig, vagy részletekben. Az adott pixel mindkét esetben ugyanannyit hasznalodik el. Szóval azzal, hogy esetleg pár óránként mást jelenítetek meg, nem nagyon elozitek meg a dolgot.
-
Fryskitt
addikt
B-L-A-C-K: Szoktam. A max fényerő mint írtam, nem max, hanem automatikus. De nappal világosban azért az elég fényes.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #5472 üzenetére
Semmi, én csak azt közöltem mikor éghet be a kijelző.
-
B-L-A-C-K
titán
Tesztelték már... Ugyanazt a statikus képet hagyták teljes fényerőn a kijelzőn, és az X-nél 17 óra után volt tapasztalható a beégés, viszont olyan minimálisan hogy normál használat mellett észre se lehetett venni.
Így szerintem max akkor van esély hogy beég ha utazol valahová több mint fél napon át, és megy pl a Waze megállás nélkül csont fényerőn.
-
klz80
tag
válasz
spawn21 #5462 üzenetére
Mondjuk ezt én se értem... Miért égne be a kijelző? Ha meg tudod magyarázni tényleg érekelne, mert persze hogy nem szeretném ha valami gondom lenne. Ami meg a dolog értelmét illeti már írtam, kb ugyanaz, mint droidon a témák variálhatósága. Gyakorlati haszna semmi, csak szerencsére különbözőek vagyunk, különböző ízlésekkel
-
spawn21
veterán
válasz
MasterMark #5466 üzenetére
oh, sorry
Majd megfogalmazok egy bocsánat kérő levelet
-
Fryskitt
addikt
Alapvetően én sem szeretem a sok ikont (számítógépen is gyűlölöm a telerakott asztalt - milyen jó is a Mac sávja - ugye), de nem tudom hogyan lehetne jól csinálni. Az androidon az üres (majdnem üres) kezdőkép nem rossz, de akkor rögtön kell egy mozdulat a menühöz, itt meg nem. Egyik se az igazi.
-
klz80
tag
válasz
Fryskitt #5458 üzenetére
Kb arra jó, mint amikor az androidon csinálod, csak ott 2 kattintás. Hogy más legyen, mint a megszokott
Amúgy gyakorlati haszna max annyi, hogy pl a főképernyőn csak azok az appok vannak, amiket napi szinten használok, és szeretném látni a hátteremet is. Akkor csak ez a megoldás van.
-
klz80
tag
Sziasztok! Csendes olvasója vagyok a topiknak, mivel tavaly december óta van egy 256Gb-os spacegray X-em, de semmi bajom nincs vele, se fagyás, se nyikorgás - így nem volt mihez hozzászólnom.
De az utóbbi napokban elkezdett hiányozni az hogy hülyéskedhessek az android kezdőképernyőjén (ikonok, témák elrendezés, stb). Gyorsan vettem egy Samu S8-at játszani, de kb 2 nap alatt rájöttem, hogy maradok X-en. A lényeg, hogy ekkor rákerestem a neten, lehet-e valamit ügyeskedni Iphone homescreen-nel. Na, ennek az eredménye következik, hátha valakit még érdekel:
Nem bonyolult, ellenben sokáig tart
A lényege, hogy csinálsz egy képernyőfotót az aktuális hátteredről, üres képernyőn. Azt feltöltöd egy weboldara, ami elkészíti azt úgy, mintha az ikonok is rajta lennének. Ezeknek az ikonoknak a helyére katt, generál egy weboldalat, amit Safari segítségével kiteszel a kezdőképernyőre. És ennyi. Az oldal: http://iempty.tooliphone.net/
-
Fryskitt
addikt
válasz
TheBikerider #5453 üzenetére
Guess.
-
H1N1
tag
-
-
Fryskitt
addikt
Na végre megvan az enyém is...
-
-Ben-
veterán
-
-Ben-
veterán
Azért az vicc, hogy alig kapni X -re normális üveget.
Az új nillkin/spigen kb. 0,18-0,2 mm -es, nagyon vékony.. Félő, hogy egy esésnél a kijelző is megy a levesbe. A cellect fóliák szintén jó minőségűek, de azok meg 0,4 mm -es bunkó vágódeszkák...
Sehol nincs jó minőségű 0,26-0,33 mm vastagságú 3D üvegfólia?
-
Ļantos
aktív tag
válasz
concrete86 #5406 üzenetére
Van. Leejted, kicserélik, kapsz másikat szó nélkül.
-
kkp900
senior tag
Valakinek van egy megbízható X háttérkép oldala ahonnan leszedhetőek ,és tényleg megfelela felbontás is az X-RE?? Mert a Zedge szar lett IOS-re régen jó volt de most a normális Zedge az egy kaki.
Ja meg egy csengőhang szerkesztő vagy letöltő oldal is vagy progi kellene .Plusz a Safaris oldalakat ,hogy tudom átvinni a I7 Plusról az X-re? -
-
dud998
őstag
válasz
concrete86 #5433 üzenetére
Ahogy előttem is írták feldobja a költözést.
Amikor annó Androidról költöztem IOS-ra, akkor csak beléptem a Google fiókomba, és lekapott mindent. Naptár, telefonkönyv ment simán. -
kkp900
senior tag
Meg vannak
!DE a safari oldalak azok nincsenek erre valami megoldás?
Meg a háttér fotóra?Tudjátok az X belseje van lefotózva háttérképnek.Kezdőképernyőre teljesen jó lenne.Valakinek van egy megbízható X háttérkép oldala ahonnan leszedhetőek ,és tényleg megfelela felbontás is az X-RE?? Mert a Zedge szar lett IOS-re régen jó volt de most a normális Zedge az egy kaki.
Ja meg egy csengőhang szerkesztő vagy letöltő oldal is vagy progi kellene . -
Danny365
őstag
válasz
concrete86 #5433 üzenetére
Első indításkor feldobja a lehetőséget, hogy androidról átköltöztet.
-
kkp900
senior tag
Csatlakozom egy Astro 64GB -sal!Első kérdésem,hogy lehetne beállítani,hogy mikor felold a kijelző ne kelljen külön még fel is húzni a kezdő lapot ami egy kép ?Meg a legfontosabb ,hogy lehet a fotókat levarázsolni az Icloudból?Mivel azt ajánlottátok,hogy újnak állítsuk be ezt meg is tettem.A telefonszámok meg vannak de a fotók nincsenek meg és a Safariban se az oldalak amiket a másik télen megnyitottam .Előre is köszi.Biztos lesz még sok kérdésem egy ideig.
A 3.dik pedig honnan tudom letölteni az a képet amikor a belseje van háttérképnek?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #5427 üzenetére
Igen, csak azt érdemes figyelembe venni hogy a vodást is ki lehet így cseréltetni, de azt utána rá hetekkel vagy hónapokkal tiltani fogják megint automatikusan.
-
OCTAMD
őstag
válasz
TheBikerider #5427 üzenetére
undoritó komolyan,nincs dobozuk vagy nem egyezik az imei a dobozon és a telon és ugyanolyan drága mint a bontatlan
-
-
Fryskitt
addikt
válasz
TheBikerider #5420 üzenetére
Áááá, szóval ezért. Így már értem. Remélem van Isten vagy valami más, akárminek is hívják, és revansot vesz a csalókon. De utálom az ilyet. Valahogy a gerinctelenek jutnak eszembe róluk, nem tehetek róla.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78 #5412 üzenetére
Megérzi a tok, de csak annyival hogy alig bírod leszedni a telefonról ha fólia van alatta, illetve felrakásnál trükközve kell felrakni mert felszedi.
-
OCTAMD
őstag
válasz
TheBikerider #5420 üzenetére
Ez a rendszer hibája hogy ha valamit kicseréltetsz akkor az azt jelenti hogy meg is tisztult
De a voda az más ,azt csak olcsón szabad megvenni
-
spawn21
veterán
válasz
FIREBLADE78 #5421 üzenetére
Szerintem nincs igaz. Baromira jó a fogása és érezhető hogy ez minőségi tok. Ha jól keresel 13-14 körül már találsz ilyet.
Abszolút megéri az árát -
Fryskitt
addikt
válasz
TheBikerider #5417 üzenetére
Arra értem, hogy ez a szolgáltatói lista árnál 140e forinttal olcsóbb. Ez lehet a max kedvezmény, de ezért durván magas előfizetési díjat kell vállalni. Mondjuk ha levette az ÁFÁ-t valahogy, akkor elképzelhető. De akkor is fura. Na mindegy.
OCTAMD: Ha valaki Vodás, akkor miért ne érné meg? Ennyiért. Ha rendben van amúgy a telefon. Inkább attól félnék, hogy nem fizetik az előfizetési díjat és letiltják a telefont.
-
-
spawn21
veterán
válasz
FIREBLADE78 #5416 üzenetére
A pixelemen van egy skin, és abszolút nem befolyásolja. Ahogy noteon sem. Ez a tok eléggé rugalmas ilyen tekintetben
-
OCTAMD
őstag
válasz
TheBikerider #5417 üzenetére
Vodát nem túl jó gariztatni,max ha függetlent kapsz helyette kis trükközéssel.
-
-
Fryskitt
addikt
Azért ezt magyarázza már el még egyszer valaki, pls. Ekkora kedvezményt nem kaphatott, de ha meg mégis, akkor miért adja el? És minek keres akkor másikat? Egyszer már volt erről szó, de akkor sem értettem.
-
válasz
FIREBLADE78 #5412 üzenetére
Miert ne passzolna? Az a folia/matrica semmit sem vastagit.
-
FIREBLADE78
addikt
Pitaka tök passzol,ha van fent full body matrica x-en?
-
mjani1172
addikt
válasz
TheBikerider #5199 üzenetére
"Túl olcsó"
Akkor rakjál mellé egy borítékban még 80 rugót.És akkor mindketten jól jártok.
-
Fryskitt
addikt
-
Fryskitt
addikt
-
concrete86
aktív tag
Van tapasztalat a vodás alap biztosításokról? Igaz, hogy náluk 50-nel drágább a telefon, de két évig adják a biztosítást.
Sajnos én évente egyszer legalább leejtem a telefonjaimat. Még sosem volt biztosításom.
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!