- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz
FIREBLADE78 #6398 üzenetére
Tett már fel régebben.
[link] -
Criton
veterán
Nekem még mindig tart az eszkalációm az iCentre-el, amerikai Apple is benne van már. Prágából indult, majd Hollandia, Írország és most Amerika. Az utolsó update amit kaptam, hogy az ügyemet átadták az Európai Apple vezetőnek, és kivizsgálgatja a magyar APR-ket mert több sebből is véreznek (az én ügyem most mindent vitt, ahogy az APR a vevőhöz állt és szépen ledegradálta az Apple nevét).De ha felhívom az ügyfélszolgálatot már tudják ki vagyok, na meg nincs olyan ember akivel ne beszéltem volna
Magyar Apple Store akkor valósulna meg, ha mindenki az APR-nél szerzett rossz tapasztalatát vagy igazságtalan eljárását rögtön az Apple-nek jelezné. A probléma ott van, hogy az Apple tud a problémáról, de kevesen jelentik le, és ez itt a probléma.
(#6388) Fryskitt : nem petíció kell, hanem eszkalálni és panaszt tenni az adott APR ellen.
(#6389) szabogabor10: ez nem igaz
-
törölt tag
Sziasztok!
Milyen hibával adnak teljesen új, bontatlan készüléket?
A refurb készülék mit jelent? Ezek használt telefonok?
A Telenor is a TMX-be küldi? -
-
mabandi1
tag
-
Ļantos
aktív tag
válasz
silentkiller #6379 üzenetére
Otthon fürdőszobába zuhany után, van elég pára, hogy ne legyen szösz a levegőben. Pici kölni a fólia alá és igazítani is tudod, majd utána kihúzoda buborékokat alóla. Nekem akkor van feltéve rendesen ha én felrakom, nem ha gsm-be ráteszik majd visszaszedetem 5x mert alatta ott a szösz ami szerintük ok, szerintem meg egy szar.
-
silentkiller
senior tag
Sziasztok! Budapesten hol érdemes fóliát feltetetni X-re? Pl.: AppSolute ajánlott?
-
mabandi1
tag
válasz
FhRossi #6360 üzenetére
Köszi szépen, utánna is néztem. Azzal lett vissza küldve hogy a fémkeretnél egy elég csúnya illesztési hézag van ami folyton becsípi a hajam. Raktam ki ide képet nem olyan rég. Be is léptem szépen megállapították hogy annak úgy semmi baja.
A szerviz véleménye:
A készülék műszeres, és üzemszerű körülmények között történt vizsgálata során a jelzett
hibát nem tapasztaltuk. Megállapítást nyert, hogy a készülék a használati útmutatóban
leírtaknak megfelelően és a gyártó által meghatározott műszaki paraméterek alapján
üzemszerűen működik.
A készüléket átvizsgáltuk, szolgáltatásait ellenőriztük. A jelzett hibajelenséget figyelve
hosszabb ideig teszteltük, melynek során hiba nem jelentkezett, hibátlanul működött.
Ennek ellenére a készüléken karbantartás jelleggel a beállításokat ellenőriztük, azt
újrakalibráltuk, és a legfrissebb szoftvert telepítettük.Holnap hívom az Apple-t nehogy már egy 360 ezres telefonnál majd 1mm-es hézag legyen már
-
-
törölt tag
válasz
FhRossi #6366 üzenetére
Állandó újraindulás volt a hiba.
Közben felhívtam a Telekom szerviz vonalt,és tájékoztattak hogy újraindul a garancia.
Állítólag már holnap megkapom,mert most a logisztikai központban tartózkodik.
Az rossz telefon imei számára az apple rendszer a sajnáljuk ,de ez egy..... szöveget adja mint mindig.
Az új imei-re pedig azt ,hogy aktiváljam a telót.Régen ez az icentrenél úgy volt hogy az előző telefonom garija maratt a garanciában cseréltnél,és azt nem írta az apple felület hogy aktiváljam.
Szerintem ebben az esetben a TMX korrektebb mint a hivatalos APR.
-
B-L-A-C-K
titán
-
FhRossi
tag
válasz
B-L-A-C-K #6367 üzenetére
Abból gondolom, hogy a készüléket aktiválni kell...a régi IMEI szám már nem ad információt, az új pedig még aktiválásra vár. Feltételezem, "átültették" volna a garancia lejártát a régi készülékről az újra, és ezt már látnám is... a napokban meg kell kapjam, majd írok mi a helyzet.
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #6364 üzenetére
igen én is örülök neki elhiheted.
Felhívtam korabban at icentre-t mondták hogy 100%hogy ők nem cserélik,ezért inkább leadtam a telekomnál itt minden gond nélkül cserélték. Szerintem a gari is újraindul amit az icentre elfelejt újraindítani. -
-
törölt tag
válasz
FhRossi #6360 üzenetére
Szia van fejlemény Telekomnál leadott telefonomról.
Ma érkezett meg nekik a cseretelefon és garanciában cserélve lett és elhagyta a szervizközpontot,ezt írja.
Remélem holnap jön.Köszi TELEMAX
Sok rémhír ellenére elég gyorsak voltak.
Az icentre 3hétre vállalta volna itt 1 hét alatt megvolt. -
FhRossi
tag
válasz
mabandi1 #6355 üzenetére
Tudod. Ha a Telekomnál adtad le, akkor több mint valószínű hogy a TMX-be küldik. Ha oda megérkezik, akkor itt: [link]. Kell a készüléked IMEI száma, (dobozon megtalálod, a Telekomtól kapott papíron is ott van), illetve munkalapszám, és a kettő megadása után be tudsz lépni. A munkalapszámnál a /-jel utáni számsort add meg csak! Remélem tudtam segíteni...
Miért került szervizbe?
-
kkp900
senior tag
válasz
concrete86 #6328 üzenetére
Az .com ról vedd meg házhoz is viszik!Ahoz tuti garancia van!Meg egy év jótállás is
👍🏽
-
mabandi1
tag
Sziasztok. Visszavittem a T-Mobile-ba az X-em, valahol tudom követni hogy épp mit csinálnak a telefonon? Bocsi a sok hülyeségért ez az első almám...
-
Fryskitt
addikt
válasz
B-L-A-C-K #6324 üzenetére
Plusz a MacRumors oldalon bemutatott telefonokban nem találok most semmi olyan nagy újdonságot, amit annyira várnék. Ennél nagyobb nem kell, a 6,5-es nem izgat, prociból mindig lesz egy új, lényegi változások nincsenek. Persze majd lehet, hogy jön a meglepi, de Apple-éknál azért annyira ez nem jellemző.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
Apone33 #6345 üzenetére
Nem kötekedésből írom, de ez pláne egy nagy, szigorú kontroll alatt tartott áruházláncnál nem életszerű. Ha itthon is bármelyik vezető nettőba adna el a haverjainak dolgokat, minimum kivágnák mint macskát s.arni
Persze ha olcsón hozzájutsz, nekem nem fáj, maga a sztori hangzik valószerűtlennek. (ettől még létezhet, hogy én értetlenkedek)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #6343 üzenetére
Hol olvastad ezt egyáltalán? Erről a beégésről én olvasgattam sokat, ezért tartom hihetetlennek hogy ilyen kis idő után beégne. Olyan viszont lehet hogy valaki direkt kirakta full fényerőn ugyan azt a frissítés képét, 1 napig, és jött azzal beleégett...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #6331 üzenetére
Ez csak azért érdekes mert erről már volt is teszt, és 17 óra kellett az X-nek ahhoz hogy beégjen valami, úgy hogy az is kis mértékben látszott csak, szóval ha 30-40 percet frissít elég hihetetlen hogy beégjen.
-
válasz
markknight #6340 üzenetére
Nekem se égett be eddig soha.
-
markknight
veterán
válasz
MasterMark #6335 üzenetére
Ne haragudj de az esetek 90%-ban barki barmit ir, te azt a problemat nem tapasztalod. Hasznalod te a telefont egyaltalan?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
concrete86 #6337 üzenetére
Hivatalos hely: iStyle, iCenter, Media Markt, Edgital, Auchan, összes hazai szolgáltató...És itt is lényeg hogy magánszemélyre kell venni, mert ha cégre veszed, ugyan úgy nincs +1 év. Illetve az iStyle kezeli a legrugalmasabban a szavatosságot, más helyeken van hogy cécó van vele. Viszont ezeken a hivatalos helyeken ~380 ezer az X, azaz szerintem nem éri meg az +1 szavatosság miatt 90 ezerrel többet kiadni, mivel mint írtam normális GSM-ben megkapod már ~290 körül.
-
-Ben-
veterán
válasz
concrete86 #6337 üzenetére
Nem jár.
-
concrete86
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #6336 üzenetére
http://www.laptopszalon.hu/okostelefon_okosora/apple-iphone-x-64-gb-asztroszuerke_30754-adatlap
Erre jár a +1 év? Még azt akkor engedjétek meg megkérdezni, hogy mi ez a csere-dolog? Hol tudok utánaolvasni? Mindenhol látom, hogy eladás előtt kicseréltetik a telefont, de nem értem.. (ez lesz az első almám) Ha adtok linket pm-ben, az is elég, köszi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
concrete86 #6334 üzenetére
Nem kell OFF-ba rakni, hiszen telefon áráról van szó, ami itt is megbeszélhető. Azért kint hivatalos helyen se olcsóbb nagyon sokkal mint itthon. Itthon meg azért egy GSM-es ár 290 ezerért nem rossz, ugyan úgy bontatlant kapsz, csak a hivatalos bolti 380 ezres árral szemben annyi a hátránya hogy nem lesz rá +1 év szavatosság, illetve csere után nem indul újra a gari, csak sima 1 évet kapsz rá.
-
MasterMark
titán
válasz
markknight #6331 üzenetére
Eddig mindig töltőről frissítettem, és nem égett be. Mért kell megint hülyeséget terjeszteni?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezt én se nagyon értem itthon miért ne tudnál venni bárhol, megbízható GSM-ek is vannak, akik jó áron adják.
-
markknight
veterán
En nem akarok beleszolni, el sem olvastam mar a kommenteket vegig, de ez a sok sumak innen-onnan veszem a telefont ilyen olyan kedvezmennyel, ez sok mar. Nem ide valo szerintem.
Más: Allitolag beleeg a kijelzobe a szoftverfeissites kepernyo ha toltorol csinalod ami max fenyeron megy. Utanaolvastam es a problem az valid. 30-45 percig frissit a telefon, szoval soha senki ne frissitsen toltorol ha jot akar maganak.
-
spawn21
veterán
válasz
Miért mennél ki Bécsbe? Nagyon fura hogy nem tud az ember venni itthon.
Media, telekom, extrem digital, speedshop, XXL....... Stb
-
Apone33
őstag
válasz
Hát passz, Bécs fele nem járok.
-
Apone33
őstag
válasz
concrete86 #6326 üzenetére
Németbe a media markt-nál jelenleg 1319€ a 256gb. Ezt áfa nélkül kapom meg.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Apone33 #6322 üzenetére
Még fél év mire kijön az új széria, és kb még 1 hónap hogy itthon is megvehesd ha nem lesz készlethiány, na meg ha az X utódot akarod megvenni az 380e lesz valószínű megint... Most meg már 250-ért veszel használtan patika állapotút, vagy rendes GSM-ben rendes számlával bontatlanul ~290-ért már, szóval én nem várnám meg ha most akarnék ilyet.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Apone33 #6320 üzenetére
Hol ez jobb hol az, anno csináltam egy kis összehasonlítást.
-
Apone33
őstag
válasz
TheBikerider #6319 üzenetére
Az nekem is szemet szúrt, hogy az x színei természetesebbek. Az S8-al valahogy kevés fény mellett elég rossz képeket csinál persze auto-n. Lehet, hogy én vagyok csak a balfasz.
-
-
Apone33
őstag
Van aki s8-ról váltott x-re? Ha igen mennyivel találta az x által készült képeket rosszabbnak/jobbnak?
-
Criton
veterán
Beszéltem az Amerikai, Ír, Angol és a Magyar ügyfélszolgálattal is, és nagyon úgy fest egy BUG-ról van szó. 11.3 bétában ugye volt egy olyan opció, hogy Message On the Cloud. Ha az ember ezt engedélyezte akkor az sms,imessage üzeneteket felhőbe mentette.Nos úgy fest ez a 11.3 végleges alatt mindenkinek engedélyezve van, és nincs opció ezt ki illetve be kapcsolni, mert ez a funkció kikerült a véglegesből, de ettől független az üzeneteket lementi az iCloudba is és foglalja a helyet. Nálam ez nem vészes mert csak 14MB-ot foglal, feleségem fiókjánál már 3GB-ot foglal- és neki csak 5GB iCloud tárhelye van.Aki nem bétázott azoknál is van ez a probléma. Korábban írta valaki, hogy ez mindig is volt, hogy az üzeneteket mentette az iCloud. Igen, de azt a telefon mentéseként mentette és nem külön!
Ellenőrizni lehet:
Beállítások - Felhasználóneved - iCloud - Tárhely kezelése és ott az Üzenetek.
Ha másnál is van ez, akkor az Apple arra kéri a usereket hogy hívják fel a Magyar ügyfélszolgálatot a +36 80 983 435 telefonszámon és adjanak fel egy hibajegyet. (Magyarul beszélnek, ha kapcsolnak külföldi technikust, akkor a magyar ügyfélszolgálat tolmácsol, szóval nem kell félni őket felhívni)
-
irgum
addikt
Ha valaki egy különös fekete háttérképre vágyik, itt van egy: [link]!
-
B-L-A-C-K
titán
Jó tudom sz@r volt...:/
-
B-L-A-C-K
titán
Ha valakinek még nincs X-e de szeretne:
iPhone X-ért jöttem
de tudom nincs nektek
ezért ide azt a 380 ezret!Szabad locsolódni?
-
Fryskitt
addikt
válasz
TheBikerider #6287 üzenetére
Ne már... ennél pont ezt nem akarom hallani.
-
kkp900
senior tag
Hello! Hívást felvevő program érdekelne engem állítólag van olyan ami automatikusan minden hívást fevesz!Call Recorder Pro nem működik sajnos a telefonszámbeírásánál azt írja ki mindig ,hogy nem jó sajnos!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
concrete86 #6301 üzenetére
Nem egészen, mert egy vodásat ha kicseréltetnek, utána is vodás marad. A T-sek függetlenek alapból. Ha veszel olyantól vegyél akinek sok pozitív értékelése van (több 100), semmi negatív, és régi tag.
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Napelem
- Sweet.tv - internetes TV
- Automobilista 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia