Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2020) Tibee86 válasza California1 (#2019) üzenetére


Tibee86
veterán

"Többletjogok az Apple Egy (1) Éves Korlátozott Jótálláshoz képest magyarországi hivatalos vásárlás esetén:
a cserélt alkatrészre vagy készülékre 1 év jótállás vonatkozik 90 nap helyett
fogyasztók (olyan természetes személyek, akik szakmájuk, önálló foglalkozásuk vagy üzleti tevékenységük körén kívül járnak el) számára a vásárlástól számított 2 évig van lehetőség garanciális javításra
Amennyiben a javítás vagy csere aránytalanul nagy költséget jelentene az eladó számára, vagy ha az eladó nem gondoskodik ésszerű időn belül vagy a fogyasztó számára jelentős kényelmetlenség okozása nélkül a javításról vagy a cseréről, illetve ha megtagadja azt, a fogyasztó követelheti a vételár leszállítását, vagy elállhat a szerződéstől, és a vételár teljes visszatérítése ellenében visszaadhatja a terméket.
"

Mivel nem tudok a részleteket így csak találgatni tudok. Szerintem úgy voltak vele, hogy inkább benyelik, hogy buknak egy 5S-t, mint hogy komolyabb gondjuk legyen belőle. Gsm-eknél vannak érdekes beszerzési források.
Nekem is volt olyan esetem gsm bolttal, hogy visszakaptam a vételárat (mondjuk harcolni kellett velük, de a fogy.védelemmel megtette hatását) amikor kiderült, hogy a gyárilag független telefon valójában külföldi szolgáltatótól származik.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.