Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1019) Runner_fxr


Runner_fxr
Ármester

Beszarás ez az Apple, a régi típus ára marad ugyan annyi, az újra meg rátesznek egy lapáttal. Ha ez így megy tovább 1-2 generáció váltás és 500 ezer lesz egy ájfón. Mondjuk Magyarországon extra profittal akarják adni, mint sok egyéb mást. Biztos jó kis teló, meg nem feltétlenül van szükség egy 5-5.5 colos téglára, de egy Apple oprendszerért és az átlagnál kicsit minőségibb külsőért ez a felár brutális.
Mondjuk csúcs Samsungot se vennék 200 ezerért, nekem egy galaxy ace 2-es telóm van. Akciós előfizetéssel 7500-at fizettem érte. :) Jó persze nem ájfón, de ,hogy ez miért nem elég? Nekem ez a teló sem akad, tudok vele netezni elég gyorsan, megbízhatóan működik. Persze mindenki azt vesz amit akar.

Ha mindenáron csúcs mobilt vennék, akkor már előbb adnék egy Lumina 1020-ért 200-at mint ezért az ájfónért 250-300-at. Abban igaza van az Apple-nek, hogy ma már sokkal nehezebb újat alkotni az okostelók piacán, de akkor kérem szépen mérsékeljék is az árukat, ha nem tudnak elegendő újat mutatni és a konkurenciát lehagyni. Amikor még piacvezető újdonságokat mutatott az Apple Iphone akkor az ár is érthető volt, de ma már nevetséges kapálózás az egész, aki meg megveszi ennyiért annak gratulálni tudok.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.