Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Ez az exynos hiszti csak a fórumokban létezik, és nem érint sok embert, a valóság meg az, hogy az összes exynosos samsungot vették mindig, mint a cukrot. Az xcovertől kezdve a galaxy S3ig . . .
Nem vonnék le messzemenő következtetéseket egy anekdotán alapuló népmesétől, hogy most aztán vége a samsungnak, mert exynossal adja telefont. . . -
xhege
veterán
A Google Fotók is így működik. Az alap működési elv az, hogy nem átmásolod egyik mappából (könyvtárból) a másikba a fotót, hanem csak indexeled. Úgy képzeld el, hogy a létrehozott mappa az nem külön mappa, hanem csak egy gyűjtője az adott indexnek (pl kutyás képek). A képet fizikailag nem helyezed át, csak indexeled, hogy ez egy kutyás kép. A hátránya valóban az, hogy a fotó ott marad az összes kép között is. Ha onnan törlöd, akkor mindenhonna törlöd. Az előnye viszont az hogy egy fotót több indexel is el tudsz látni (pl van egy közös kép a gyerekről és a kutyáról együtt akkor az lehet kutyás képek és családi fotók mappában is egyszerre, úgy hogy fizikailag csak egy helyet foglal).
Szerk: Közben Coleman kolléga megelőzött, de a Google is így működik szerintem.
-
Mert az iCloud esetén címke kerül a képre és az alapján kerül a mappába. Nem szükséges törölni, az összes fotó közt megmarad (nem sok tárhely kell neki, ha optimalizálva használod).
Ha pedig egy tetszőleges mappából szeretnéd kivenni, akkor ott van az „eltávolítás” lehetősége. [kép] Ez nem törli az iCloud-ról, csak a címkét veszi le, ami alapján az eddigi mappában volt.
Szerk.:
Az első időkben nekem is furcsa volt Android után, de hamar meg tudtam szokni.
Esetleg próbáld meg a Google Fotók használatát, ugyanúgy elérhető iOS-re, mint Androidra. Azt pedig már ismered. -
ronin79
addikt
Lehet kezdeti nehézségekek aztán megszokjuk
Én mondjuk androidon is mininal felhasználó szinten voltam, nagyon kevés saját app, 90%-ban mindet megtaláltam az AppStoreban.
Ami bosszantó vagy inkább csak fura volt az elején, az a rendszer, h pl. egy saját csengőhang beállítása is macerás (GarageBand majdnem töröltem első beállítás után, mint androidon az előre telepített appok nagy részét) vagy pl. visszalépés egy appban h jobbról balra suhintok a képernyőn itt meg csak balról jobbra műxik, vagy h külön böngésző kell ami képes Bluetooth kapcsolatot létesíteni ( mert sem Safari sem IOS Chrome nem tudja), értesítési sáv/gyorskapcsolók, stb.
Xiaomi telók voltak utóbbi években és amazfit órák. Zepp működőképes, viszont nem az összes funkcióval. Ezért is váltottam telefon mellé órát is. Telefon és óra is 2000nit, erős napfényben is pöpec, értesítésekkel sincs gond (habár óra még csak egy napos) de úgy néz ki ezt sem viszem vissza a boltba
+ van pár funkció ami androidon nem volt elérhető vagy ha igen, akkor egyszer működött de többnyire nem.@ateszapa748
Azért a 13P sem egy alsó kategória, a "csak" lehagyhatóLényeg h megfelel az elvárásaidnak és elégedetten használod. Én vásárláskor még vaciláltam a 14P/PM között viszont most már én sem bántam meg a váltást
@Coleman.B
Köszi, ez világos.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dinamikus szigettől hangos a start, de a hardver és a kamera oktat.
- Linux felhasználók OFF topikja
- Horgász topik
- Gitáros topic
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Lightyear - befektetési app
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest