Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cH1
aktív tag
Hol vetted a telefont? Én Huawei márkaszervizben dolgoztam több évet, ott találkoztam olyan esettel hogy noname webshopon vett készüléket hoztak be javításra és a tulaj esküdött hogy soha nem volt még sehol szervizelve, de hátlapot leszedve látszott hogy már volt szétszedve és a kijelző sem gyári volt. Persze ezt képekkel alátasztva hivatalos jegyzőkönyvvel adtam az ügyfél tudtára.
-
pamesz
tag
Én egyszer anno a mate 20 prommal jártam úgy, hogy TMX visszadobta a kijelző beégéses garis javítást, mert a telefon sarkát valami behatás érte, így nem él a garancia. Természetesen én makulátlan telefont adtam le. Amikor visszakaptam nem elég, hogy ugyanúgy be volt égve, még a sarkát is lezúzták. Annyi volt a szerencsém, hogy posta háztól házig vitte a telefont, és a postás aláírta, hogy a telefont sérülés mentesen vette át. Toltam nekik egy hasonló levelet mint a tiéd, szerencsére szó nélkül javították. Remélem te is sikerrel jársz.
-
Zsolt,72
senior tag
Szerintem érdemes lenne a jótállás keretén belül kicseréltetni. Ma még csak kicsit zavaró, később viszont lehet több pixelnyi hiba is és az már lehet, hogy nagyon fog zavarni.
Nyilván igaz, hogy pont olyan már nem lesz, mint amikor lejött a gyártósorról, de a hivatalos partnerek többnyire jó munkát végeznek. -
warfernom
tag
Igazából nem tudom eddig nem piszkáltam mert nem volt rá szükségem de most rá néztem és be kapcsoltam. De most meg el tűnt az analycs is. Inkább hagyom rá nézek youtubra meg neten írnak e valamit aztán be optimalizálom, csak ennyit tudok tenni. De köszönöm szépen a segítséget.
Ha van változás majd írok úgy is. -
warfernom
tag
-
IOS 11 ota en is belefutok evi 1x, szoval minden fo verzional, ha ugy vesszuk.
Nem erzem akkora problemanak, mint amikor csucskategorias Androidjaim elfelejtettek ebreszteni, lefagytak hivas kozben, nem tudtam felvenni 100bol 5 hivast, a kozelseg erzekelo sosem mukodott megfeleloen es az IOS-hez szokott mozdulatok mellett az Android szeretett par het utan szaggatni es lemaradni a cselekvesekhez kepest. Persze ujra kell inditani heti 1x tudom a valaszt.Lehet nem tokeletes a rendszer es lehet nyafogni, de messze a legjobb lehetosegnek eltem meg megannyiszor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi