Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
szintén zenész (8 Pro amit DC Dimming nélkül nem tudok használni). én az alzáról rendeltem, mert a céges bónuszomat oda tudtam beváltani kedvezményre, azóta kb 15 ezerrel mindenhol máshol olcsóbb lett
nem volt velük gond, konkrétan vasárnap kihozták (nem tudtam, hogy működik akkor is a futárszolgálatuk, csak poénból jelöltem be)igazából elsőre én is szívtam a fogam, hogy ez talán egy csöppet sok telefonért, de aztán megnéztem, hogy most már az összes Android flagship is ezen az áron operál, úgy meg már könnyebb volt lenyelni ezt a pirulát a 4-5 év szoftveres támogatás reményében
-
Menslee
tag
Én első körben a hivatalos forgalmazókat javasolnám.
Valaki majd kijavít ha tévedek, de szerintem mindenhol járnia kell a 3 évnek XY árérték felett a törvény szerint. Maximum nem reklámozzák a dolgot.Ha használtat nézel akkor arra vannak jó tesztek amivel midnent is meg tudsz nézni mielőtt megvennéd, de buktatóból semmivel sincs több mint egy akármilyen másik telefonnál (részletre hozták ki, nincs számla, nem jelentkeztek ki icloudból, stb).
Szürkén behozottal én személy szerint nem szaroznék, ha ennyiért veszel telefont akkor ne akarj azzal spórolni pár ezrest hogy nem egy megbízható boltból veszed meg hanem mindenféle sufni gsm kereskedésből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- 3D nyomtatás
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Gaming notebook topik
- Plazma TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Akkor talán nem élnek vissza vele.
nem volt velük gond, konkrétan vasárnap kihozták (nem tudtam, hogy működik akkor is a futárszolgálatuk, csak poénból jelöltem be)