- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krajczi
tag
Amióta a nyolcas verziójú op. rendszert felraktam, nem tudom 100 %-ra feltölteni. Másnak is van ilyen tapasztalata? Megoldást tud rá mondani valaki? Köszi.
-
Krajczi
tag
Ha már megjelent, felraktam a nyolcast, meg frissítettem több mindent. Eddig megy szépen, de a 7-essel, 7.1-sel sem volt panaszom, gondom. Használom tovább.
-
Krajczi
tag
Én ajándékba kaptam, így ártatlan vagyok!
De használok egy 10 collos Asus tabletet is. Mindkettő jó. Szerencsére mindenki megtalálja a magának tetszőt, maradjunk ennyiben... -
Krajczi
tag
Hagytam Apple bácsit érvényesülni, így már nálam is a 7.1-s iOS fut. Más lett a kikapcsolás gomb, eddig ennyi különbséget észlelek. A Real Racing3 ugyanúgy fut tovább.
-
Krajczi
tag
válasz
vadászcsiga #2556 üzenetére
Tökéletes.
Köszi.
Ezt vártam. -
Krajczi
tag
válasz
vadászcsiga #2551 üzenetére
Csak sajnálj picit.
Érezz velem együtt!
Légy empatikus! Úgy vigyáztam rá és mégis megsérült. Nálam az elektronikai készülékek jó állapotban szokták átvészelni a használatot (telefonok, stb.).
Szerencsére pici a "seb", egy helyen az élből hiányzik 1 mm-nyi, csak a tudat. Bosszant. -
Krajczi
tag
Hüpp... Tokkal együtt kaptam meg a kis drágát egy hónapja, és vigyáztam is rá, ma mégis felfedeztem a felső élén egy pici sérülést...
-
Krajczi
tag
válasz
vadászcsiga #2447 üzenetére
Kösz, de próbáltad is? Én hétfőn tehetem meg ezt a lépést...
-
Krajczi
tag
Először töltöttem fel, ami nagyon lassan ment. Egy egész éjszakába beletelt. Végül is ráértem...
Csak 1A-t ad le a töltőfej (hálózati adapter). Kicsit kevesellettem. Utánanéztem, létezik 2.1A-s verzióban is. De rákérdeztem, és azt válaszolták, ez a normál méret, a Minihez ez jár.
Vagy veszek nagyobbat, vagy türelmes leszek...
Kinek mekkora töltője van? Érdemes 6000 Ft-ért megvenni a gyári 2.1 A-st? Vegyek más gyártmányú 2.1-st? Vagy spóroljak?...[ Szerkesztve ]
-
Krajczi
tag
Itt sem írt még senki róla, és a honlapján is csak általánosságok vannak az akku-töltésről.
Kérdésem: ugyanúgy bánjak az akksival, mint egy okostelefonéval, vagy van trükk, amivel növelni lehet a tartósságát?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebb méretű iPad a piaci igények miatt születhetett meg. Az Apple így megmutathatta, hogy táblagépes fronton még mindig szuperek.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szólánc.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad Pro 11" Magic Keyboard - White - Magyar - Bontatlan
- iPad Mini 6 Wi-Fi + Cellular 64GB Fekete + Smart Folio
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro M1 5Gen. 128GB Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4052
- Ipad Pro 11 2024 Wifi+Cellular