- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
Úristen, dehogy fogy el, nem is ėrtem ezt. Három böngészőablak megeszi a ramot? Inkább takaritani kéne azokat a gépeket. Nálunk ilyen gond sosincs, pedig van hogy tiz ablak simán megy, a háttérben meg húsz akalmazás parkol.
De ha bika gép kell akkor már retina minit vegyél ha megoldható, ott hardver kánaán van.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
mycso
veterán
Igen gyárival. ICS/JB portból még most sincs rá normális. Azért akkor is mókás, hogy az egy 20-25ezert érő tábla, ez meg nem és tudásban messze nem a tab 3-4szerese, mint ahogy az ára.
Egyébként a minit párom használja, neki bejön. Böngészésre + játékra.
Maga a készülék tetszik nekem is; méret, súly, kijelző, akku idő, kinézet (bár a kijelző arányt nekem még emésztenem kell). De ennyi, működés/használat közben viszont nekem milliónyi dolog hiányzik és ugye az árához képest a sebességére/teljesítményére sem vagyok büszke.(#2066) Daniel Alves: fentebb írtam pl.: a google earthot
-
erdoke
titán
Pontosan ezért említettem meg, hogy nem egyszerű HDMI kimenetről van szó, hanem egy miniatűr Apple TV van a cuccba építve. Szerintem ezen semmit nem keres az Apple, úgyhogy kétlem, hogy bárki másnak megérné ezzel foglalkozni. Talán úgy lehet olcsóbban megvenni, ha kilopják a kínai gyárból.
-
erdoke
titán
Gyári AV adapter (valójában egy miniatűr Apple TV)
-
Gedeon31
addikt
Tényleg, többször felmerült már, hogy a T-nél kapható iPad Mini LTE-k szolgáltatófüggetlenek esetleg, ezzel kapcsolatban mi az igazság? (Nincsen más szolgáltatótól nano-SIM-em, hogy ezt le tudjam ellenőrizni.)
Ez tényleg jó lenne valaki tudná vagy próbálta volna ,akkor megosztaná velünk.
Az mindenképpen örömteli nincs teleszemetelve T-s alkalmazásokkal ,mint a telefonok vagy az androidos tabletek. Vagy az Apple nem engedi vagy tényleg függetlenek?
-
Oldman2
nagyúr
(#1640) Tim82
ezek szerint lemondtál a Nook HD+-ról?Ha megvenné valaki a Minit, azonnal vennék Nook HD-t, de érdeklődő egy szál sem. A nemrég megfogalmazott Ebook olvasós kérdésemet éppen az iPad 2 esetében jelentkező + összegre alapoztam.
Most beesett két csere ajánlat is, amivel a képernyő problémám azonnal megoldódna.
Az iPad-eket egyébként kedvelem, sajnos a Minivel lyukra futottam.(#1641) GGMPC
Amugy mi a baj a latasoddal? Tul kicsi a mini kepernyoje?Igen, egyszerűen kicsi a képernyő, nem látom rendesen a tartalmat. A nagyobb képernyővel nem volt ilyen gondom előtte.
(#1642) erdoke
A 4 kijelzője gyenge lenne?
A sebesség számomra talán nem is lenne olyan fontos, elsősorban tartalom fogyasztásra használnám a Tabletet. Meg színes Magazinok (PDF-ek) olvasására. :-)
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
Ez szép ês jó de amiből megveszed a GPS-t majd a programot iPad-re annyiból már komoly autós GPS-t tudsz szerezni. Ez igy ebben a formájában nem életképes Magyarországon, már csak a térképeket nézve sem tekintik piacnak hazánk.
De egy olyan gps vevőre befizetnék ami tud mondjuk egy iGo-val vagy sygic-el együtt működni. Akkor már csak egy autós tartót kell venni és kiváltja a telómat navigálásnál.
-
Tim82
félisten
Persze, a gyenge pont az érvelésemben az, hogy külföldi nyaralás esetén sokat lehet ám kezdeni egy itthoni szolgáltatófüggő iPad Mini-vel.
(Az én megoldásom erre az lesz, hogy úgyis lassan az életciklusa végére ér a jelenlegi telefonom, a következő pedig dual SIM-es lesz.)
-
erdoke
titán
Egy félnormális hotspot rendes WPA2-vel titkosítható WiFi hálót hoz létre, amire 6-8 eszközt is simán lehet csatlakoztatni. Emellett dugható rá külső antenna, bele microSD (amit a hálón megoszt), és szerelés nélkül cserélhető a SIM. Volt (van) 3G-s iPadem, nem igazán említhetők egy napon ebből a szempontból.
Az enyém 6-8 órát bír használattól, és vételi viszonyoktól függően, ez egy 4000 mAh-s külső akksival egész naposra bővíthető.
Alkalmi netezésre a telefonomban levő 3 GB LTE megosztása is elég, komolyabb használatra a hotspotban van még 30.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebb méretű iPad a piaci igények miatt születhetett meg. Az Apple így megmutathatta, hogy táblagépes fronton még mindig szuperek.
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új - Apple iPad Pro 11" Magic Keyboard - White - Magyar - Bontatlan