Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Első bekezdésre. Nekem 8.0-nál voltak ilyen gondjaim, de 8.1.1-gyel mindig látja egymást a két eszköz. Legfrissebb iOS van fent és mindent bekapcsolsz amit kell?
Néztem ezt a videót és ez akkor valóban aktuális volt, amikor készült, de 8.1.1-gyel már a telefonhívások is gond nélkül mennek, beleértve a AD-t is.
Második bekezdésre:
Ez a kezdetek óta így van. Lehet ezzel vitatkozni, lehet egyetérteni vele, ez elvi kérdés, nem technikai.
-
erdoke
titán
Az Apple is sáros, a Find My iPhone-nál elfelejtették bekapcsolni a brute force védelmet... Máshonnan közelítve esélytelenek lettek volna a hackerek, legalábbis ezzel a primitív módszerrel.
Ettől függetlenül feltűnik szerver oldalon, ha iszonyat mennyiségű próbálkozás történik, tehát a hacker egyrészt ismerte a az Apple ID-s e-mail címeket, másrészt viszonylag kevés próbálkozásból megvolt a jelszó. -
vadászcsiga
félisten
Ilyen érdekesség nálam is volt tegnap, iFiles-ban akartam egy nagyobb fájlt dropboxból FTP-re másolni, de mivel baromi lassan ment a töltősáv, gondoltam kilepek. Pár perc múlva vissza néztem de azonnal bezárta. Megcsináltam még 4x, majd azt írta ki hogy az iFiles 5x crashelt, ezért safe módban nyílik meg. Ráböktem a szövegre es folytatódott minden, kivéve a másolást.
Ilyen megoldás 6 alatt nem volt. Ezt most vajon az app, vagy az OS csinálta? Én az utóbbira tippelek
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest