Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
krain
tag
Én Adonit Jot Pro-t használok pár hete már Penultimate-tel. Tapasztalatok: klassz.
Bővebben: nyomtatott nagybetűkkel jól lehet vele jegyzetelni, de nálam az folyóírás hát ... az kataszrofálisan csúnya. (Ez persze szubjektív tudom, ti biztos gyöngybetűkkel írtok. ) Kicsit késleltetve jeleníti meg a betűket, ez engem egy picit zavar, de megszokható. Pontos. Egy tesztben azt olvastam, hogy jegyzetelésre ez a legjobb stylus. eddig meg vagyok elégedve vele. -
legiaap
félisten
Ezt a külső vinyót rádugod a routerre és azok után látni fogod a tartalmát laptopon, tableten, telefonon, tv-n, mindenhol ami csatlakozik a routerre. Sőt a WD appjával bárhol a világon e tudod érni és feltölteni dolgokat rá.
USB-vel meg rádughatsz még esetleg pendrive-ot, vagy másik külső vinyót is. -
legiaap
félisten
Én úgy oldottam meg a hasonló dolgomat, hogy rendeltem egy WD My Cloud külső vinyót, amire USB 3-as csatlakozással bármit rádughatsz így növelve a tárhelyet. És van erre egy app is amit letöltve látod a vinyód tartalmát.
-
spawn21
veterán
Igen. Pontosan így vagyok vele.
Számomra nem ér ennyit egy tok. 25 ezer ft nagyon sok eg ilyenért. Nem arról van szó , hogy sóher vagyok, hisz mindíg is megvettem a minőségi dolgokat, de.....Lehet nézek majd Hamburgban hazafele menet valami igazi bőr tatyót neki. Ma veszek egy kicsi asztali tartót, az kiváltja majd a scovert
-
nauro
aktív tag
Hát nem tudom. Nem tartom teljesen korrektnek Plastik Józsi videóját.. Alapból Penultimate írás követője szerintem nagyon jó, én csak ujjal és egyéb stylussal próbáltam ki, de nekem rendesen működött, nem kezdtem el sikongatva gyorsabban írni, ha abbahagytam az írást a program is megállt...
Másik: itt egy nagyon jó videó, srác 5-6 programmal teszteli az írást rajta, nekem használhatónak tűnik. De persze majd a személyes teszt dönti el
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Path of Exile (ARPG)
- ASUS routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Igy sajnos marad ilyen.
Bővebben: nyomtatott nagybetűkkel jól lehet vele jegyzetelni, de nálam az folyóírás hát ... az kataszrofálisan csúnya. (Ez persze szubjektív tudom, ti biztos gyöngybetűkkel írtok. ) Kicsit késleltetve jeleníti meg a betűket, ez engem egy picit zavar, de megszokható. Pontos. Egy tesztben azt olvastam, hogy jegyzetelésre ez a legjobb stylus. eddig meg vagyok elégedve vele.