Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
válasz
_ntamas
üzenetére
Na van neked elég bajod úgy látom.
Az árgép az első amit megnézünk Nem az árgépes elsőkről van szó!..de ez már mellékes is.
Hivatalosan az ár most is 149900.-ft már ha 16GB only wifi-ről beszélünk...de ez is mellékes a többi már mókolás az áfával ezt ismét elnézted.
Az hogy a céged hogyan fizet senkit nem érdekel az egy dolog a kereskedelem egy tényezője én kiskerről beszélek!
Na látod hogy megtalálod az olcsó árakat csak fel kell állni a fotelből!
Jaaa...fekete nincs az airből csak hogy tisztázzuk! -
206 cc
senior tag
válasz
_ntamas
üzenetére
??
Mi a BAJ? bal lábbal keltél?kérdezel olyasmit ami már akkor is furcsa és ellentmondásos amikor leírtad!!
Futárnak fizetni?..mi ezzel a baj?,ha ugyan annyiba kerül mint utalás esetén nincs semmi gond!
A második részre: Teljesen hivatalosan,gyári garanciával, áfás számlával DE ha lehet féláron!!!!Ja és még utalni is szeretnél!
Az árgép pedig evidens ez esetben, hiszen ott látható azért a legtöbb forgalmazó aki valamelyest ellenőrizhető terméket kínál,számlával garanciával.
Szóval nem értem a felháborodásod??Segítünk aztán megsértődsz,.... mert magadtól még a nettó árat sem vágod egyből??..vagy nem is értem mire céloztál a 100000.-ft-vel??
Mellesleg kb. 25 éve kereskedem és főleg nem fotelből!!

-
pedrő
aktív tag
válasz
_ntamas
üzenetére
Szia!
Mi ujmobilshop-éktól vettünk egy 16 gigás Air-t 123k-ért, 27% áfával.
Utánvéttel kértük, így kp-val fizettünk.
Töltőfej és modellszám alapján ausztrálnak mondható. Adtak hozzá eu-s átalakítót is.Többiek:
Itthoni beszerzésű AppleCare Protection Plan-t meg fogja majd enni?Üdv. :
pedrő -
Xero
nagyúr
válasz
_ntamas
üzenetére
Akkor íme az én véleményem: Apple terméket csak store.apple.com/hu-ról, vagy Apple Store-ból, esetleg APR-ből.
A többit kerülöm. Nyilván nem az elérhető legjobb árat kapod, de nem is lesz ilyen-olyan szürke importos.
Telefonnal kapcsolatban vagyok csak engedékeny, de ott is pusztán a meglévő előfizetések mellé járó kedvezmény miatt.
Viszont én fura állatfaj vagyok, a használt termékeket sem kedvelem.
-
válasz
_ntamas
üzenetére
Bolti garit nem ismerem, de szerintem abszolút felesleges, mert világ gari mindre van, max tudatlan a boltos., vagy meg akar vezetni.
Van egy-két pofátlan bolt ahol a reklámár mellé nem jár töltő és doboz, ezeket kerülném.
Magyar nyelv mindegyikben van.
Partnero GSM-mel elégedettek szoktak lenni (másik topikban). Nézz körül a hardveraprón is, szoktak (nagyon) jó vételek lenni itt is. Kp-n ne lepődj meg és a 0% áfás számlán, vagy adásvételivel értékesített zsír új iPaden se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest